panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το θεμα σου; Απλα επειδη ανοιξα το ιδιο θεμα πριν απο 3 μηνες; Ναι το εκανα. Ωραια αντε κλειστε το και καντε μου Ban. Τι να σου πω. Ανοιξες θεμα τον Νοεμβριο για νεο κινητο εφτασε 8 σελιδες και φυσικα επειδη τρολλαρες κλειδωθηκε, το ιδιο και τον Απριλιο ανοιξες νεο θεμα και παλι δεν αποφασιζες, ειχες ανοιξει θεμα για υπολογιστη και μετα απο του κοσμου τις απαντησεις λες τελικα δεν θα παρω pc τι κινητο μου λετε να παρω?Το ιδιο κανεις και τωρα... Τωρα καταλαβαινεις ή ακομα δυσκολευεσαι?
Rafaelpap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ανοιξες θεμα τον Νοεμβριο για νεο κινητο εφτασε 8 σελιδες και φυσικα επειδη τρολλαρες κλειδωθηκε, το ιδιο και τον Απριλιο ανοιξες νεο θεμα και παλι δεν αποφασιζες, ειχες ανοιξει θεμα για υπολογιστη και μετα απο του κοσμου τις απαντησεις λες τελικα δεν θα παρω pc τι κινητο μου λετε να παρω?Το ιδιο κανεις και τωρα... Τωρα καταλαβαινεις ή ακομα δυσκολευεσαι? Αμα θες να ξερεις πηρα υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις