Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi 3 or One Plus X?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο αν δεν χρειάζεσαι κάρτα μνήμης ( εγώ χρειάζομαι και πήρα p9 lite) πάρε το nexus,αν και όπως έγραψα αλλού δεν έχω εμπιστοσύνη σε κινητό που λέγεται LG.

Γιατι δεν εχεις εμπιστοσυνη?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα τι να προτιμησω?

http://www.insomnia.gr/topic/605330-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/?do=findComment&comment=54767748

Σχολιο 24

''Τελικα ποιο να παρω'''

Σχολιο 25

''Δεν ειπαμε?Αυτο που σου εστειλα''

Σχολιο 26

''Οκ ευχαριστω''

Τα παραπανω ημερομηνια 6 Απριλιου

Γεια σας παιδια. Σε καμια εβδομαδα θα παρω κινητο.

3 μηνες μετα αυτο και παλι την ιδια ερωτηση κανεις..... 

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/605330-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/?do=findComment&comment=54767748

Σχολιο 24

''Τελικα ποιο να παρω'''

Σχολιο 25

''Δεν ειπαμε?Αυτο που σου εστειλα''

Σχολιο 26

''Οκ ευχαριστω''

Τα παραπανω ημερομηνια 6 Απριλιου

3 μηνες μετα αυτο και παλι την ιδια ερωτηση κανεις.....

Ενταξει εχεις προβλημα
Δημοσ.

Ενταξει εχεις προβλημα

Τι πρόβλημα έχει ρε φίλε;; Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, και εσύ συνεχίζεις να το ψυρίζεις...
Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει ρε φίλε;; Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα, και εσύ συνεχίζεις να το ψυρίζεις...

Οτι πεις
Δημοσ.

Nexus 5X

Motorola Moto G 3nd gen

Xiaomi Redmi 3

One Plus X

Ενα απο αυτα. Το καθενα εχει τα + και τα - του αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας

Δημοσ.

όλα τους είναι πολύ καλά κινητά ότι και να πάρεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος ;)

Εχω σπασει το κεφαλι μου για να βρω ποιο να παρω. Κατατοπισε με λιγο στο καλυτερο

Παιδια μου αρεσει το One Plus X αλλα στο καταστημα τους λεει Out of stock! Τι κανω τωρα?

Δημοσ.

Εχω σπασει το κεφαλι μου για να βρω ποιο να παρω. Κατατοπισε με λιγο στο καλυτερο

Παιδια μου αρεσει το One Plus X αλλα στο καταστημα τους λεει Out of stock! Τι κανω τωρα?

Για να μην μην σπας το κεφαλακι σου καλοκαιριατικα και ειναι κριμα καλυτερα να μην παρεις κανενα.

Απο Σεπτεμβρη εδω θα ειμαστε παλι να φτιαξεις κάργα νεα θεματα για να γουσταρεις, αντε καλα μπανια..

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην μην σπας το κεφαλακι σου καλοκαιριατικα και ειναι κριμα καλυτερα να μην παρεις κανενα.

Απο Σεπτεμβρη εδω θα ειμαστε παλι να φτιαξεις κάργα νεα θεματα για να γουσταρεις, αντε καλα μπανια..

Τωρα εισαι χαρουμενος γι αυτο που ειπες?
Δημοσ.

Τωρα εισαι χαρουμενος γι αυτο που ειπες?

Επειδη εχει καταντησει αηδια ολο αυτο που κανεις..εχεις φαει αναφορα εσυ καθως και να κλειδωθει το θεμα..αντε να κανεις κανα BANio μπας και δροσιστεις..

Δημοσ.

Επειδη εχει καταντησει αηδια ολο αυτο που κανεις..εχεις φαει αναφορα εσυ καθως και να κλειδωθει το θεμα..αντε να κανεις κανα BANio μπας και δροσιστεις..

Ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το θεμα σου; Απλα επειδη ανοιξα το ιδιο θεμα πριν απο 3 μηνες; Ναι το εκανα. Ωραια αντε κλειστε το και καντε μου Ban. Τι να σου πω.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...