hurin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στο παραπάνω θέμα ή οθονη καταστράφηκε με υπαιτιότητα του αγοραστή. Και επειδή ή συγκεκριμενη έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα δεν υπάρχει άμεσος αντικαταστάτης ούτε ανταλλακτικα. Δεν είναι παράλογο όμως να μην σου αντικαθιστούν δωρεάν προιον που φταις εσύ για την ζημιά που προκαλεσες. Έγραψα τη γνώμη μου για το παράλογο/παράνομο του να μην παρέχει η εταιρεία ανταλλακτικά. Ο καθένας ας αξιολογήσει μόνος του πόσο πιθανό/απίθανο είναι μετά τη λήξη της εγγύησης με το παραμικρό πρόβλημα (π.χ. χάλασε το on/off) να αναγκαστεί να πετάξει την οθόνη. Επίσης δεν μου έχει προταθεί σε καμια περίπτωση από την ΗΡ αντικατάσταση. Στην πραγματικότητα μου αρνούνται επισκευή ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.
XMorsX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Έγραψα τη γνώμη μου για το παράλογο/παράνομο του να μην παρέχει η εταιρεία ανταλλακτικά. Ο καθένας ας αξιολογήσει μόνος του πόσο πιθανό/απίθανο είναι μετά τη λήξη της εγγύησης με το παραμικρό πρόβλημα (π.χ. χάλασε το on/off) να αναγκαστεί να πετάξει την οθόνη. Επίσης δεν μου έχει προταθεί σε καμια περίπτωση από την ΗΡ αντικατάσταση. Στην πραγματικότητα μου αρνούνται επισκευή ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ. Καλά έκανες και την έγραψες. Επίσης από ότι κατάλαβα πρόβλημα ήταν και ή αναμονη που για οριστική απάντηση. Προσωπικά δε το θεωρώ παράλογο όμως να μην είναι διατεθειμένοι να την επισκευάσουν για πρακτικούς λόγους, όσοι την φέρνουν κανουν μόνο εμπορία και όχι επισκευές. Ή ελληνική HP δε ξέρω αν είναι αρμόδια καθώς δεν ξερω αν υποστηρίζει την οθόνη στην Ελλάδα. Σχετικά με την refurbished αντικαταστάτη ειναι ενδεχομένως προβληματικό αλλά και οι άλλες εταιρίες έτσι κάνουν, ή dell για παράδειγμα. Τελικά δεν σε κατακρινω, ήθελα να τονίσω ότι ή υπάρχουσα υποστήριξη της 27xw δεν είναι χειρότερη από των άλλων οθονών.
hurin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλά έκανες και την έγραψες. Επίσης από ότι κατάλαβα πρόβλημα ήταν και ή αναμονη που για οριστική απάντηση. Προσωπικά δε το θεωρώ παράλογο όμως να μην είναι διατεθειμένοι να την επισκευάσουν για πρακτικούς λόγους, όσοι την φέρνουν κανουν μόνο εμπορία και όχι επισκευές. Ή ελληνική HP δε ξέρω αν είναι αρμόδια καθώς δεν ξερω αν υποστηρίζει την οθόνη στην Ελλάδα. Σχετικά με την refurbished αντικαταστάτη ειναι ενδεχομένως προβληματικό αλλά και οι άλλες εταιρίες έτσι κάνουν, ή dell για παράδειγμα. Τελικά δεν σε κατακρινω, ήθελα να τονίσω ότι ή υπάρχουσα υποστήριξη της 27xw δεν είναι χειρότερη από των άλλων οθονών. Δεν σου φαίνεται περίεργο που έγινε τόσο γρήγορα discontinued η 27xw και τη θέση της πήρε η 27er με ίδια specifications? Μόνο η βάση και η τοποθέτηση των εισόδων/εξόδων αλλάζει. Υπόψιν, τελικά δεν δίνουν ούτε refurbished επί πληρωμή...
XMorsX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν σου φαίνεται περίεργο που έγινε τόσο γρήγορα discontinued η 27xw και τη θέση της πήρε η 27er με ίδια specifications? Μόνο η βάση και η τοποθέτηση των εισόδων/εξόδων αλλάζει. Υπόψιν, τελικά δεν δίνουν ούτε refurbished επί πληρωμή... Eνα χρονο κυκλοφορησε η σειρα cw kai xw. Δεν ειναι περιεργο, ολες οι εταιριες μια φορα το χρονο ή ανα δυο χρονια ανανεωνουν τα μοντελα τους συνηθως (πχ η Dell εχει μεν U2414H -> U2417H αλλα ενδιαμεσα εβγαλε και τις U2515H, U2715H και U2416D, η Samsung καθε χρονο βγαζει νεα σειρα οθονων, με κωδικη ονομασια S24D, S24E, S24F, η LG ανανεωσε τις οθονες τις μετα απο 1-2 χρονια απο MPx7 σε MPx8). Το προβλημα των ΗP ειναι οτι εχουν περιορισμενη διαθεσιμοτητα στην Ευρωπη γενικοτερα, και για αυτο ισως πραγματι η διαδικασια αντικαταστασης της ειναι πιο χρονοβορα και λιγοτερο ευελικτη οπως στην περιπτωση σου. Προσωπικα ομως εχω μικρες απαιτησεις και μας θεωρω και τυχερους που καποια ανεξαρτητα μαγαζια μπαινουν στη διαδικασια και την φερνουν, εναλλακτικα θα ειχαμε μονο την Γερμανια (και αλλες ευρωπαικες χωρες) ως εναλλακτικη οπου η υποστηριξη ειναι πρακτικα ακομη χειροτερη λογω αποστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα