Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum

Θα ηθελα τις αποψεις σας/βοηθεια σας για την επιλογη τηλεορασης. Καινουργιο σπιτι οποτε θελω μια τηλεοραση ''επιπλο'' :P

Ονειρικα θα ηθελα να ειναι 43 με 50 Ιντσες , 4Κ , 3D , Smart και με αρκετα Hz αλλα στο ευρος τιμης που θελω μαλλον θα πρεπει να συμβιβαστω με κατι να υστερει απο αυτα..

Budget λοιπον τα 600 μαξιμουμ 800 για κατι τελειο.

Αποσταση εκει που θα στηθει γυρω στα 3 μετρα ( το αναφερω για τις Ιντσες ) 

Μαρκα δεν ξερω , τοσο καιρο παιρνω Samsung , LG χωρις να ξερω αν ειναι οι καλυτερες κιολας.

Οτι αποψεις εχετε ειναι ευπροσδεκτες 

Κατα τυχη τωρα που κοιτουσα βρηκα αυτη : http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-49-thomson-49ua7706-smart-3d-led-ultra-hd/prod7780085pp/ με 5 κομματια ακομα.

Ευχαριστω για την βοηθεια σας εκ των προτερων

Φιλικα Παναγιωτης

Δημοσ.

Σ αυτα τα λεφτα δεν παιρνεις σοβαρη ultra hd, στην αποσταση αυτη θες τουλαχιστον 55αρα αν πας σε ultra hd για να βλεπεις τη διαφορα μεταξυ fhd και ultra hd υλικου.

Επειδη τα λεφτα ειναι πολυ λιγα θα προτεινα μια καλη full hd οπως j6200 η x805c ωστε να χεις περιθωριο ν ανεβεις και σε ιντσες.

Αλλιως σε ultra hd οι καλυτερες εντος budget ειναι οι 50αρες Samsung Ju6400 και sony x 805c/809c αλλα δεν θ αξιοποιηθουν στα 3 μετρα.

Το 3d πλεον εχει πεθανει, το σταματησαν οι εταιριες στα μοντελα τους.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω για την απάντηση φιλε μου.
Θα κοιταξω τα μοντέλα που μου ανέφερες ..
Αυτή που εβαλα στο λινκ δεν λεει τιποτα;
Καλα ναι το 3d πραγματικα δεν με νοιάζει πολυ όσο η καλη ανάλυση και τα frames να ειναι όσο καλύτερα γίνεται

Δημοσ.

Ναι και μενα μου έκανε εντυπωση για τα λεφτα με αυτά που προσφέρει.
Στο skroutz δεν υπαρχει
Στο bestprice εχει 800€ κοντα..

Γενικά πιστεύεις να παω σε safe mode σε Samsung ή Sony ή και κάποια LG ίσως;

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια ειναι οτι στην LG που εχω τωρα το μαυρο όντως δεν ειναι καλο..

Μια ερώτηση κρίσης: παιζει τωρα λόγω Euro και μετέπειτα ολυμπιακών αγώνων να παίξουν τιποτα καλές προσφορές να περιμενω;
Η προς Σεπτέμβριο κανένα ξεστοκαρισμα ξερω γω;

Δημοσ.

Μην πάρεις 50άρα 4κ στα 3 μέτρα...εγώ έχω 60άρα στα τρία μέτρα με full hd και είναι προς το μικρή.

δαπάνησε όσα μπορείς για περισσότερες ιντσες και μην μπλέκεις με χαζομάρες 4κ και 3d που στις αποστάσεις που βλέπουμε είναι εντελώς marketing.

http://www.papandrikopoulos.gr/eshop/index.php?route=product/product&product_id=1064

φετινό μοντέλο με android...

Δημοσ.

Μην πάρεις 50άρα 4κ στα 3 μέτρα...εγώ έχω 60άρα στα τρία μέτρα με full hd και είναι προς το μικρή.

δαπάνησε όσα μπορείς για περισσότερες ιντσες και μην μπλέκεις με χαζομάρες 4κ και 3d που στις αποστάσεις που βλέπουμε είναι εντελώς marketing.

http://www.papandrikopoulos.gr/eshop/index.php?route=product/product&product_id=1064

φετινό μοντέλο με android...

Αφού την έκανα που την έκανα την βλακεία και είδα χτες το Γερμανία-Ιταλία σε 4Κ,λες σήμερα

να δω το Γαλλία-Ισλανδία σε full hd και όχι σε 4Κ;

Είσαι τυχερός φίλε μου που δεν έχεις δίπλα στην 60αρα σου μια 50αρα 4Κ.Γιατί αν την είχες

και έβλεπες τον σημερινό αγώνα Γαλλία-Ισλανδία σε 4Κ θα την είχες πετάξει απο το παράθυρο

την 60αρα

Αν δεις το χορταράκι με τι ευκρίνεια σου το δείχνει το 4Κ και αν δεις τα ζουμαριστά πλάνα πάνω

στους ποδοσφαιριστές ή στους θεατές τότεεεεε...........

και το μεγάλο σοκ ξέρεις που το γεύεσαι; Εκεί που βλέπεις το ματσάκι σε ένα κανάλι 4Κ ,πατάς το κουμπάκι

αλλάζεις κανάλι και βλέπεις το ίδιο ματσάκι σε full hd.

Παθαίνουν ένα σοκ τα ματάκια σου και λες "το Full hd τόσο άθλιο; Μπα κάποιο λάθος θα κάνω,αυτό μου φαίνεται

για sd κανάλι." Βλέπεις το λογότυπο του καναλιού,σου δείχνει HD.Βλέπεις το info της τηλεόρασης σου δείχνει 1080p.

Βάζεις το 4Κ για να συνεχίσεις να βλέπεις το ματσάκι και λες "Αυτή είναι εικόνα!"

Τελειώνει λοιπόν το ματσάκι και αναρρωτιέσαι."Αίντε βρες τώρα τον τρόπο να αποδείξεις εις τους "τυφλούς" οτι το 4Κ ρίχνει στα αυτιά το full hd απο χιλιόμετρα μακριά"

Είναι μεγάλη αμαρτία φίλε μου να παίρνουμε στο λαιμό μας τον κοσμάκι και να του λέμε οτι να 'ναι.

Δημοσ.

Αφού την έκανα που την έκανα την βλακεία και είδα χτες το Γερμανία-Ιταλία σε 4Κ,λες σήμερα

να δω το Γαλλία-Ισλανδία σε full hd και όχι σε 4Κ;

Είσαι τυχερός φίλε μου που δεν έχεις δίπλα στην 60αρα σου μια 50αρα 4Κ.Γιατί αν την είχες

και έβλεπες τον σημερινό αγώνα Γαλλία-Ισλανδία σε 4Κ θα την είχες πετάξει απο το παράθυρο

την 60αρα

Αν δεις το χορταράκι με τι ευκρίνεια σου το δείχνει το 4Κ και αν δεις τα ζουμαριστά πλάνα πάνω

στους ποδοσφαιριστές ή στους θεατές τότεεεεε...........

και το μεγάλο σοκ ξέρεις που το γεύεσαι; Εκεί που βλέπεις το ματσάκι σε ένα κανάλι 4Κ ,πατάς το κουμπάκι

αλλάζεις κανάλι και βλέπεις το ίδιο ματσάκι σε full hd.

Παθαίνουν ένα σοκ τα ματάκια σου και λες "το Full hd τόσο άθλιο; Μπα κάποιο λάθος θα κάνω,αυτό μου φαίνεται

για sd κανάλι." Βλέπεις το λογότυπο του καναλιού,σου δείχνει HD.Βλέπεις το info της τηλεόρασης σου δείχνει 1080p.

Βάζεις το 4Κ για να συνεχίσεις να βλέπεις το ματσάκι και λες "Αυτή είναι εικόνα!"

Τελειώνει λοιπόν το ματσάκι και αναρρωτιέσαι."Αίντε βρες τώρα τον τρόπο να αποδείξεις εις τους "τυφλούς" οτι το 4Κ ρίχνει στα αυτιά το full hd απο χιλιόμετρα μακριά"

Είναι μεγάλη αμαρτία φίλε μου να παίρνουμε στο λαιμό μας τον κοσμάκι και να του λέμε οτι να 'ναι.

Γούστα είναι αυτά.. Αν είχα μια 50αρα δίπλα στην 60αρα θα γελαγα γιατί θα έβλεπα τους παίκτες σαν μινιατούρα.. Ειλικρινά ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να ευχαριστηθεις παιχνίδι ποδοσφαίρου σε 50αρα στα τρία μέτρα;;; και 1000k να ήταν χρειάζεται μέγεθος.

Όπως και να το κάνεις το 4κ σε 50 ίντσες είναι αχρειαστο στα τρία μέτρα συμφωνα με τόσους οδηγούς στο ίντερνετ.

Ειδικά οι entry level 4k πιστεύεις ότι θα δείχνουν καλύτερα από μια full hd μέσης σειράς;

Είναι σαν τα megapixel που προσπαθούν να σε πείσουν ότι βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες..

Τέλος 4κ υλικό στην Ελλάδα είναι σπάνιο.. Φαντάζομαι είδες το ματς με ελληνική περιγραφή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...