Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες εχω μια εργασία σε γλώσσα προγραμματισμού gams. Την εργσία την παραδίδω σε 2 μέρες όποιος μπορεί να βοήθησει ας στείλει ενα pm . Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

Υπάρχει καταλληλότερο τμήμα να ρωτήσεις.

http://www.insomnia.gr/forum/15-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

Ανέφερε τι πρέπει να κάνεις και είτε θα σου πουν πάνω-κάτω τι χρειάζεσαι ή πόσταρε ότι κώδικα έχεις γράψει μήπως τα παιδιά σε βοηθήσουν περισσότερο.

Να σου γράψει άλλος την εργασία δεν νομίζω και ούτε θεωρώ ότι είναι σωστό μιας και έτσι δεν θα μάθεις.

Δημοσ.

Υπάρχει καταλληλότερο τμήμα να ρωτήσεις.

http://www.insomnia.gr/forum/15-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/

Ανέφερε τι πρέπει να κάνεις και είτε θα σου πουν πάνω-κάτω τι χρειάζεσαι ή πόσταρε ότι κώδικα έχεις γράψει μήπως τα παιδιά σε βοηθήσουν περισσότερο.

Να σου γράψει άλλος την εργασία δεν νομίζω και ούτε θεωρώ ότι είναι σωστό μιας και έτσι δεν θα μάθεις.

εννοείται πώς δεν ζητάω να μου γράψει άλλος την εργασία .. Το κώδικα τον έχω γράψει αλλά δεν  κάνει μαι εντολή return. To κώδικα για ευνόητους λόγους δεν μπορω να την ποστάρω δημόσια..

οπως και να έχει σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Χμμ οκ. :P

Ρώτα πάντως στο κατάλληλο section ή ας μετακινήσουν οι moderators το θέμα (κάνε μια αναφορά στο θέμα σου και ζήτα να μεταφερθεί), εκεί θα βοηθήσουν περισσότερα άτομα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάφερε να κάνει ένα ακόμη φόρουμ ποθτανα. 25 σελίδες με κόσμο να του λεει τα ίδια in just a few days....

Εγώ λυπάμαι που έφυγε πάντως.

Πήγαινα στον προγραμματισμό και γούσταρα να τον βλέπω να κάνει 3 παραγράφους κείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...