JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είχαμε αγοράσει ένα no-name stand-alone Player/ηχείο με 50€, και ήταν θεσπέσιο στα όλα του. Δεν θυμάμαι τα watt, αλλά και 15 να ήταν, είχε την ξύλινη καμπίνα του και έκανες πάρτυ σε παραλία με δαύτο. Το coax πέθανε, και λίγο αργότερα και το ίδιο το USB. Το ανοίξαμε, το πήγαμε και σε ηλεκτρονικό.. δεν φτιάχνεται. Παίζει κάποιο εγγυημένο που να κρατήσει και να κρατάει και μπαταρία;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αγόρασα το Creative FRee Bluetooth Speaker πριν 2 εβδομάδες με 70€. Κρατάει 7 ώρες απ΄ ότι έχω καταλάβει, έγραφε 10. Εάν αυτά που γράφουν 5 πάνε ποσοστιαία ανάλογα.. Έχει δύναμη, αλλά όπως υποστηρίζουν όλα τα ριβιού που είχα διαβάσει όντως δεν έχει κάποιο μαγικό bass. Είναι ΟΚ, κυριολεκτικά.. αλλά δεν περιμένεις να γεμήσεις πάρτυ παραλίας 8 σωμάτων, και να πάλονται σε σχετικά γεμάτο ρυθμό. Θα ήταν awkward, ξέρετε. Τέσσερις, και ανάλογο mood ή rock playlist για παράδειγμα και σε πολλές περιπτώσεις δεν θα το βάζεις καν στο μάξιμουμ. Δείχνει άψογη και solid κατασκευή, είναι πολύ όμορφο και μαζεμένο. Παρόλα αυτά βιάστηκα. Φάουλ 1 : Έχει ήδη βγει Xiaomi. Ότι και να ήταν, δεν με ενδιαφέρει, θα τ' αγόραζα εφόσον δεν πάω για 150€+. Ούτε καν το σκέφτηκα να δω το shop του το φελέκι μου. Φάουλ 2 : Ήδη μπριζονόμουν να δώσω αυτό σε έναν κολλητό για κάνα 50€ και να πάρω δεύτερο. ΓΝΩΡΙΖΑ όταν το αγόραζα πως δεν γίνεται Pair για 2.0, και τώρα αισθάνομαι πως θα ήταν ότι έπρεπε για παραλία. Θα γέμιζαν περισσότερο τον χώρο, και δεδομένου του Bluetooth που αν και αγόρασα SD card είναι απίστευτα πιο handy (μανατζάροντας τα πάντα από το κινητό σου) είναι ιδανική περίπτωση για dual mono. Φάουλ 3 : Το range του Bluetooth δεν ήταν ούτε αυτό που περίμενα, ούτε αυτό απ' τις προδιαγραφές. Αμφιβάλλω πως είναι ελατωματικό. Το σώμα μου μπορεί να μπει μπροστά σε μερικές περιπτώσεις και να διακοπεί, άλλωτε όταν είναι σηκωμένο ψηλά και εγώ είμαι όρθιος μπορώ να πηγαίνω απ' άκρη σ' άκρη μιας ταράτσας χωρίς παρεμβολές. Σε ένα μέτρο ξαπλωτά, και κάνει. Μετανιώνω για α. Xiaomi β. πιθανότητες 2.0 και προ πάντων γ. η ψυχή μου ανήκει στα μπάσα.. 150€+ για να ήμουν χαμογελαστός ενώ παίζει και αν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα