Bolek_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εδώ και πέντε μέρες έγινε και έχω φρίξει. Ψάχνω για κάποιο επίσημο firmwire της Samsung μπας και λυθεί τίποτα αλλά δεν βρίσκω. Τι παρουσιάζει; Μεγάλα προβλήματα στην κάμερα. Στην ουσία την έχει αχρηστεύσει αφού ότι και να κάνω κολλάει και ξεκολλάει μόνο με restart. Στη μουσική. Στο ψάξιμο τραγουδιών κολλάει μετά από 10-15 τραγούδια. Επίσης έχω την εντύπωση ότι θερμαίνεται πιο εύκολα απ' ότι συνήθως, ενώ και η μπαταρία του διαρκεί λιγότερο. Τέλος υπάρχει περίπτωση και πως γίνεται να ξαναπεράσω την προηγούμενη android έκδοση αν δεν μπορέσω να λύσω αυτά τα προβλήματα;
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση έκανες; Κάνε backup ότι θες από αρχεία (εικόνες, μουσική, κτλ) και κάνε επαναφορά. Ναι μπορείς να κάνεις downgrade αν θες. Εδώ θα βρεις το firmware που θες, απλά θέλει ένα λογαριασμό μόνο να κάνεις. http://www.sammobile.com/firmwares/ Όταν βρεις το firmware που θες, θα σου έχει να το κατεβάσεις και κάτω στην σελίδα θα έχει και οδηγίες. π.χ http://www.sammobile.com/firmwares/download/71807/G900FXXS1BPE3_G900FEUR1BOJ1_EUR/ Αναφορά σε κείμενο Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.11.1 Extract Odin ZIP file Open Odin v3.11.1 Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait few minutes
NEFTIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Για LG τίποτα? Θέλω για ενα τάμπλετ που λείπουν οι μισές εφαρμογές, μετά απο update. Και για το τηλέφωνο, που αν κάνει update θα τα σκατώσει κι αυτο. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα κλαίω.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οι εφαρμογές ήταν του τάμπλετ ή ήταν κατεβασμένες από το play store; Αν ήταν του τάμπλετ τότε μάλλον η εταιρία τις αφαίρεσε από το λειτουργικό. Για LG έχω βρει διάφορα site που έχουν τα firmware/rom αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω ποιο από αυτά είναι το καλύτερο, δυστυχώς κάποια που είχα κοιτάξει παλιότερα φαίνεται να μην είχαν κάποια αρχεία διαθέσιμα για κατέβασμα. Πες μας για ποιες συσκευές ενδιαφέρεσαι μήπως τα βρούμε. 1
NEFTIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Στις 2/7/2016 στις 6:17 ΜΜ, Grim Ripper είπε Πες μας για ποιες συσκευές ενδιαφέρεσαι μήπως τα βρούμε. Έκανα μαλακία στο τάμπλετ. Είπα να κάνω κι εγώ μια φορά στη ζωη μου update και τα έκανε σκατά. Τάμπλετ LG G pad 7ιντσο (V40010d software). Βρήκε 1 update, το άφησα να το εγκαταστησει. Εξαφανιζονται κομπιουτερακι, πρόγραμμα για υπερυθρες κι εγώ δε ξέρω τι άλλο. Προγράμματα εργοστασιακα και τα δυο. Μένω μαλάκας. Πάω να τα βρω απο αλλού (store, ιντερνετ...) και βρίσκω ενα κι ήτανε (μάλλον) ίος. Το ξαναβαζω να κάνει ενημερωση. Βρησκει πιο καινούρια ενημερωση. Την κατεβάζει αλλά βλέπει οτι είχα πιο παλιά root. Τώρα είναι χωρίς root αλλά το απορριπτει (για λόγους εγγυησης?). Το κινητό είναι μαμα. Κι έτσι θα μείνει. Αλλά για λόγους ασφαλείας μόνο. Να μη τα πολυλογώ, δε ξανακάνω update. Γίνονται ζημιές. Σε άλλους χοντρές, εγώ υπήρξα τυχερός δεν έγινε κάτι σοβαρό. KINHTO: V10b-EUR-XX Tablet : V40010d Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Βρεθούν δε βρεθούν.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Στις 3/7/2016 στις 1:14 ΠΜ, NEFTIS είπε Έκανα μαλακία στο τάμπλετ. Είπα να κάνω κι εγώ μια φορά στη ζωη μου update και τα έκανε σκατά. Τάμπλετ LG G pad 7ιντσο (V40010d software). Βρήκε 1 update, το άφησα να το εγκαταστησει. Εξαφανιζονται κομπιουτερακι, πρόγραμμα για υπερυθρες κι εγώ δε ξέρω τι άλλο. Προγράμματα εργοστασιακα και τα δυο. Μένω μαλάκας. Πάω να τα βρω απο αλλού (store, ιντερνετ...) και βρίσκω ενα κι ήτανε (μάλλον) ίος. Το ξαναβαζω να κάνει ενημερωση. Βρησκει πιο καινούρια ενημερωση. Την κατεβάζει αλλά βλέπει οτι είχα πιο παλιά root. Τώρα είναι χωρίς root αλλά το απορριπτει (για λόγους εγγυησης?). Το κινητό είναι μαμα. Κι έτσι θα μείνει. Αλλά για λόγους ασφαλείας μόνο. Να μη τα πολυλογώ, δε ξανακάνω update. Γίνονται ζημιές. Σε άλλους χοντρές, εγώ υπήρξα τυχερός δεν έγινε κάτι σοβαρό. KINHTO: V10b-EUR-XX Tablet : V40010d Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Βρεθούν δε βρεθούν. Γιατι καταστρεφεις το νημα αλλου εκτροχιαζοντας το;;. Θα μπορουσες απλα να ανοιξεις ενα νεο νημα οπου θα γραφεις ΚΑΙ τα μοντελα π.χ. lg g2 d802 ,και οχι την εκδοση λογισμικου. Δεν ειμαστε μαγοι...
NEFTIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έχεις δίκιο. Συγγνώμη. Άκυρα ολα. Και πάνω απ'ολα μακρυά απο updates.
Bolek_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τελικά έβαλα το firmware (http://www.sammobile.com/firmwares/download/71807/G900FXXS1BPE3_G900FEUR1BOJ1_EUR/). H εγκατάσταση ήταν απλή και πήρε μόλις 7-8 λεπτά. Στο αποτέλεσμα τώρα μετά από δύο μέρες testing, σταμάτησε ευτυχώς να υπερθερμαίνεται, η μπαταρία μου φαίνεται ότι κρατάει ακόμα περισσότερο απ' ότι με την προηγούμενη έκδοση, η κάμερα είναι κομπλέ και γενικά οι ταχύτητες σε όλες τις εφαρμογές είναι μια ιδέα καλύτερες. Το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι με το music player της Samsung, που πάντα κολλάει στο 15ο τραγούδι όταν πατάω συνεχώς το next. Το έλυσα κάνοντας το Pulsar βασικό μου media player, όπου είναι μια χαρά και κάνει και λιγότερη κατανάλωση της μπαταρίας απ' ότι ο προηγούμενος. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Στις 2/7/2016 στις 4:56 ΜΜ, Grim Ripper είπε Επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση έκανες; Κάνε backup ότι θες από αρχεία (εικόνες, μουσική, κτλ) και κάνε επαναφορά. Ναι μπορείς να κάνεις downgrade αν θες. Εδώ θα βρεις το firmware που θες, απλά θέλει ένα λογαριασμό μόνο να κάνεις. http://www.sammobile.com/firmwares/ Όταν βρεις το firmware που θες, θα σου έχει να το κατεβάσεις και κάτω στην σελίδα θα έχει και οδηγίες. π.χ http://www.sammobile.com/firmwares/download/71807/G900FXXS1BPE3_G900FEUR1BOJ1_EUR/ 1
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Χάρηκα που βοήθησα. @NEFTIS Απλά έτυχε σε εσένα. δεν σημαίνει ότι όλα τα updates είναι χάλια. Πάντα λέμε να κάνουμε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από κάθε αναβάθμιση ώστε να "κάτσει" καλά. Αν θες ανοίγεις νέο θέμα ώστε να βοηθήσουμε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα