sivenco Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , εδω και μια εβδομαδα μελεταω τα tablet επειδη με ενδιαφερει να αγορασω ενα. Γενικα ειμαι πολυ ιδιοτροπος με τετοια θεματα , εαν ειναι να αγορασω κατι , θα δωσω οσα χρειαζετε αλλα θα το ψαξω τοσο για να παρω οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια που θελω!!!Χρειαζομαι ενα tablet καλο για προγραμματισμο κυριως.Μιλαω σε κατηγορια να φτιαχνω του κωδικες μου σε αυτο να μπω και στο youtube να ακουσω την μουσικη μου , αντε και εαν εχω ελευθερο χρονο και το σηκωνει , να παιξω και το παιχνιδι μου, σε φαση οχι κατι πολυ απαιτητικο... Δηλαδη εγω προσωπικα κατεληξα σε windows tablet για να κανω την δουλεια μου ευκολα χωρις προβληματα λες και ειμαι στον υπολογιστη μου.Και βεβαια ηθελα tablet τυπου surface pro 3,4 για να με καλυπτει πληρως αλλα και εγω να κανω οτι θελω χωρις να εχω κανεναν φοβο.Αλλα η τσεπη μοπυ , μου λεει αλλα!!!Δεν το εχω αγορασει ακομα γιατι θελω να ακουσω και αλλες αποψεις.Αρχικα τα εβλεπα στο ebay και ειδα παραδειγμα το microsoft surface pro να ειναι στην τιμη πανω κατω 170 euro!!!Ειχα καταληξει σε κατι οικονομικο και σχετικα καλο, το HP Pavilion x2 ( http://goo.gl/jDwxBn ) και απο το πουθενα βλεπω ενα βιντεο που εκαναν unboxing ενα Κινεζικο tablet, το chuwi , το οποιο ειναι dual boot δηλαδη ειναι και android και windows 10 . Μετα απο πολλα βιντεο και μια προσωπικα εμπειρια ενως ατομου κατεληξα συγκεκριμενα στο Chuwi Hi12 (http://goo.gl/f7Yszl).Το παιδι που μιλησα δεν ειχε το συγκεκριμενο αλλα ενα παρομοιο εξησου κινεζικο.Μου ειπε πως τον εχει βγαλει μαγκα , δεν το εχει για gaming αλλα κατεληξε να το εχει και για παιχνιδια ,το παιρνει οπου θελει και κανει την δουλεια του παρα πολυ καλα !!!Και μιας και η τσεπη μας δεν σηκωνει ipad pro και surface pro 4 εχω καταληξει τελικα στο chuwi hi12 , τσεκαρα και τα specs του και θεωρητικα ειναι κατι που θα μου εκανε την δουλεια μια χαρα , ειναι και μεγαλο σε inches.Θελω προσωπικη εμπειρια απο ατομο που ειχε Κινεζικο tablet και οχι μονο, τι tablet θα μπορεσω να αγορασω με 200 ευρω πανω κατω ωστε να με βγαλει ασπροπροσωπο??? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από sivenco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Περίμενε λίγο να πέσει σε νορμάλ επίπεδο η τιμή σ' αυτό: http://www.banggood.com/Onda-oBook-12-Ultrabook-p-1043239.html Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2016 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλημερα στην παρεα. Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μπορειτε να προτινετε ταμπλετ 200€ max που να αξιζει τα λεφτα του. Η χρηση του θα ειναι internet,youtube,skype τετοια και κανα παιχνιδακι. Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις για την καμερα αλλα να μην ειναι μονο 2mp....Ελπιζω να εγινα κατανοητος... (ΟΧΙ κινεζιες). Ευχαριστω εκ των προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα