liodos1988 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Της τελευταίες ήμερες καθημερινά λάμβανα μια επιστροφή μηνύματος (Failed MAIL Delivery System) το οποίο έλεγε οτι απέτυχε να παραδώσει το μήνυμα στον αποστολέα σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ******.ru προφανώς ρωσική , και έπειτα ακολουθούσε ενα μήνυμα στα ρωσικά με 2 συνημμένα αρχεία (τα οποια δεν κατέβασα) αφου περάσαν η μέρες και αφου λάμβανα το ιδιο mail καθε μερα είπα να ελέγξω τι γίνεται ειδα ενα μήνυμα που ο αποστολέας φαινόταν να ηταν ο ΟΤΕ και έλεγε για κάποιους κίνδυνους και οτι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό μου, με αφορμή λοιπόν αυτο τους κάλεσα και μου ειπαν οτι δεν έχουν σχέση με το εν λογο e-mail και οτι ειναι σπαμ , οποτε τα αγνόησα και εκανα απλα ενα σκαναρισμα με το Malwarebytes και με το Spybot τα οποια βρήκαν τα "συνηθισμένα" ψιλολογία , την επόμενη τα ιδια , χωρίς ξανα να δώσω σημασία καθως το εχει η σαρα και η μαρα λογο δουλειάς αλλα και ορισμένοι clients στους οποίους για κάποιο λογο εχασα την πρόσβαση ( Social Club/Origin) αποφάσισα να κανω ενα Fresh Install στα windows 10 και τα περίεργα mail παραδόξως σταμάτησαν και απέκτησα πρόσβαση ξανα στο Origin αλλα οχι στο Social , στο οποιο ακομα προσπαθώ να αποδείξω στην Rockstar οτι ειναι δικο μου το account αλλα το θέμα μου ειναι πλεον ο Thunderbird τον οποιο εχω για default σαν mail client , ο οποίος αρνείται πεισματικά να στείλει mail ξαφνικά Error SMTP ενω λαμβάνει κανονικά , και ολα αυτά ειναι σχετικά γιατι ΜΟΛΙΣ κατάλαβα οτι εντέλει με χακεψαν γιατί καθώς έψαχνα τα settings στο ote tools ( το οποίο στέλνει και λαμβάνει κανονικα ) το user name ως αποστολέας έγραφε fck u αντι για το κανονικό μου . Καμια ιδεα κανεις για τον Thunderbird? Υ.Γ Με συγχωρείτε προκαταβολικα για το παραλήρημα .
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στο θέμα του thundebird μάλλον δεν έχεις κάνει σωστές ρυθμίσεις στα εξερχόμενα και γι' αυτό δεν στέλνει. Κοίταξε τις ρυθμίσεις για τα εξερχόμενα. Σίγουρα είναι hacking και όχι email spoofing; Αλλαξε τον κωδικό σου για να είσαι σίγουρος. Επίσης γιατί να χρησιμοποιείς email του ΟΤΕ; Αν αλλάξεις εταιρεία τι θα κάνεις; Φτιάξε καλύτερα ένα gmail ή hotmail που είναι πιο εξειδικευμένες εταιρείες πάνω στο θέμα αυτό.
liodos1988 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Καλημερα , ευχαριστώ για της συμβουλές , τελικα βρήκα ακρη καλώντας σήμερα στον ΟΤΕ , τελικά το mail μου ειχε μπει στην λιστα "abuse" του ΟΤΕ η οποία δεν επέτρεπε εξερχόμενα για λογους ασφαλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα