sinikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα/υπηρεσια/ιστοσελιδα/script να μπορω να κανω το εξης στην δουλεια μου. να βαλω καποια αρχικα δεδομενα οπως συμβαση υπαλληλων 8ωρο,4ωρο κλπ, τις ωρες εργασιας και τις ωρες αιχμης (που θελω ταυτοχρονα 4 υπαλληλους), καποια ιδιαιτεροτητα υπαλληλου (πχ. μονο πρωι) και η εφαρμογη/σελιδα αυτη να μου προτεινει αυτοματα ενα δικαιο προγραμμα, χωρις υπερωριες, χωρις να εχω ξεχασει καποιο ρεπο κλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δύσκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο, αν όχι αδύνατο.Αυτό είναι επειδή δεν δίνεις κριτήρια στο πρόγραμμα, δίνεις μόνο δεδομένα. Και δεν γίνεται να υπάρχει πρόγραμμα για κάθε μας ανάγκη. Οπότε αν θες μπορείς να μάθεις βασικό προγραμματισμό (για βάσεις δεδομένων τέτοια που θες είναι σχετικά εύκολα) και να κάνεις παιχνίδι. Αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει.
comp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα/υπηρεσια/ιστοσελιδα/script να μπορω να κανω το εξης στην δουλεια μου. να βαλω καποια αρχικα δεδομενα οπως συμβαση υπαλληλων 8ωρο,4ωρο κλπ, τις ωρες εργασιας και τις ωρες αιχμης (που θελω ταυτοχρονα 4 υπαλληλους), καποια ιδιαιτεροτητα υπαλληλου (πχ. μονο πρωι) και η εφαρμογη/σελιδα αυτη να μου προτεινει αυτοματα ενα δικαιο προγραμμα, χωρις υπερωριες, χωρις να εχω ξεχασει καποιο ρεπο κλπ... αν γνωρίζεις Access μπορείς να το κάνεις, αν όχι και βρίσκεσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να στο κάνω.
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δες στο παρακάτω λινκ μια αναζήτηση στο google μήπως και σε βολέψει κάτι https://www.google.gr/?client=firefox-b#q=work+shift+planner&gfe_rd=cr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα