Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα,έχω αυτό εδώ το netbook http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2009/Mobility2009/Datasheet-Datasheet.HPMini2140.pdf με Intel Atom N270 @1,66Ghz,1gb ram και 160GB HDD. Έβαλα Mint 17.3 Cinnamon,άψογο αλλα το popcorn δεν έμπαινε,δοκίμασα Xubuntu 16.04 LTS και πάει χειρότερα απ ότι περίμενα.Θα δοκιμάσω Mint 18 Cinnamon να δω πως θα πάει.Περιμένω τις δικές σας προτάσεις και να μου πείτε πια διανομή μπορώ να βάλω,η οποία είναι σταθερή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 προτεινω αντι για cinnamon να βαλεις MATE. ειναι πιο ελαφρυ. τι προβλημα ειχε το popcorn? https://www.pcsteps.gr/40099-popcorn-time-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-ubuntu-linux-mint/ ετσι το εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 προτεινω αντι για cinnamon να βαλεις MATE. ειναι πιο ελαφρυ. τι προβλημα ειχε το popcorn?Με Cinnamon πιο καλο μου φανηκε.Τομ χρηδιμοποιουν και αλλοι περιστασιακα σε κανενα ταξιδι.Οσο για το Popcorn δεν μπορουσα να το εγκαταστησω.Κατεβασα το αρχειο απο την σελιδα,ανοιξα τα συμπιεσμενα αρχεια αλλα δεν μπορουσα να το εγκαταστησω.Flash Player,Skype επαιζα κανονικα.Εκανα με το rufus mint 18 cinnamon bootable usb.Με Cinnamon πιο καλο μου φανηκε.Τον χρησιμοποιουν και αλλοι περιστασιακα σε κανενα ταξιδι.Οσο για το Popcorn δεν μπορουσα να το εγκαταστησω.Κατεβασα το αρχειο απο την σελιδα,ανοιξα τα συμπιεσμενα αρχεια αλλα δεν μπορουσα να το εγκαταστησω.Flash Player,Skype επαιζα κανονικα.Εκανα με το rufus mint 18 cinnamon bootable usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ειναι βαρυ γραφικο περιβαλλον το cinnamon για netbook. Δοκιμασε την διανομη zorin os lite 9. Αλλιως lubuntu η lxle. Και οι 3 ειναι με γραφικο περιβαλλον lxde το οποιο ειναι οτι πρεπει για τετοια μηχανηματα. Επισης, μην περιμενεις θαυματα στην χρηση ιντερνετ, οποια διανομη και να βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ειναι βαρυ γραφικο περιβαλλον το cinnamon για netbook. Δοκιμασε την διανομη zorin os lite 9. Αλλιως lubuntu η lxle. Και οι 3 ειναι με γραφικο περιβαλλον lxde το οποιο ειναι οτι πρεπει για τετοια μηχανηματα. Επισης, μην περιμενεις θαυματα στην χρηση ιντερνετ, οποια διανομη και να βαλεις. Το τελευταιο το ξερω...οσο για το γραφικο περιβαλλον ειχα 17.3 Cinnamon και ηταν μια χαρα.Το Zorin OS δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα,ειδα το πως ειναι στη σελιδα.Εχω ετοιμα τα Mint 18 Cinnamon,οποτε θα τα περασω και θα δω μετα αμα θα γυρισω σε Mint 17.3 Xfce.Οσο για τα Lubuntu,δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσουν.Σε lxle ισως να τα κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Την εμφανιση την φτιαχνεις εσυ οπως θες, αν αυτο ειναι που σε απασχολει. Μερακι να εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Nikolas σε Linux δεν θελει εγκατασταση απλα κανεις αποσυμπιεση και μετα τρεχεις το Popcorn time απο τον φακελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Σημερα παω να περασω Mint 18 Cinnamon.Θα τα περασω και θα σας δωσω εντυπωσεις... Edit:Παιζουν αψογα ολα,κανενα κολλημα.Πραγματικα η διανομη ειναι απιστευτη και κανενα θεμα με το hardware.Απο μνημη με μια καρτέλα Youtube απο Firefox και το λειτουργικο να τρεχει απ το στικακι ειναι στα 470MB με 1,2MB Swap...ειναι οκ.Ο CPU ηταν στο 75% περιπου.Με Xubuntu βαρουσε 92% ο CPU χωρια το λαγκ που ειχε...και το εβαλα 480p το βιντεο.Νομίζω σαν να βλέπω καλύτερη απόκριση απο την 17.3. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2016 από Nikolas14-MyPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τα περασα...πραγματικα εστρωσε.Εβαλα οδηγους και ολα κομπλε.Το μηχανηνα ειναι αψογο,περιμενω να δω xfce για να αλλαξω.Απλα πειτε πως θα περασω minitubeή κατι παρομοιο γιατι το πισι με τον φιρεφοξ παιρνει φωτιες και ο cpu ειναι τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα