Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 καλησπερα, κανονικα δεν θα επρεπε πληκτρολογωντας την δημοσια ip σε ενα browser πχ chrome να βλεπω το ρουτερακι/μοντεμ αρχικη οθονη ωστε να βαζω τα στοιχεια και να μπαινω στη συσκευη εφοσον ειμαι σιγουρος οτι ειναι η δημοσια ip και δεν εχει αλλαξει???
hackerW32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 και εγω ηθελα να κανω restart το ρουτερ μου απομακρισμενα καποτε και δεν το καταφερα. φανταζομαι θες και port οχι μονο ip
warlock9_0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 port forward δε θες, αλλά πρέπει να έχει επιλογή το router για συνδέσεις εκτός lan
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 εχω αυτο το ρουτερακι TD-W8970 και θελω να το 'δω' με τη δημοσια ip..???
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 System Tools > Manage Control > Remote Management. Νομίζω από εκεί πρέπει να το ενεργοποιήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) System Tools > Manage Control > Remote Management. Νομίζω από εκεί πρέπει να το ενεργοποιήσεις. ναι εχεις δικιο σε ευχαριστω Mrs!! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα