Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μέλη.
εχω το Elephone p8000 και παρατηρησα μια ασπρη γραμμη σαν υγρασια στο πανω μερος της οθονης εσωτερικα . Σταδιακα μεγάλωνε περιμετρικά της οθόνης και πλεον εχει φτασει στο 90% αυτης. Πηγα ρωτησα σε να κινηταδικο δεν ηξερε ακριβως τι μπορει να ειναι. 

post-260830-0-60731200-1467467767_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι πισω απο το γυαλι που ειναι κολλημενο πανω στη lcd δεν ειναι δηλαδη πισω πο προστατευτικου ειδους μεμβρανη. δεν καλυπτει εγγυηση εχει ληξει., ξερετε αν μπορω να αφεραισω το τζαμι της οθόνης ή ειναι κολλημεο με την lcd οποτε θα κανω σιγουρα ζημια? 

Δημοσ.

Μην μπλέξεις με αφαίρεση digitizer, είναι πιθανό να γίνει ζημιά. Το λογικό είναι (αν και δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία) να πέρασε υγρασία γύρω γύρω και κάτω απο το digitizer (πάνω απο την LCD).

Για να το καθαρίσεις θέλει είτε να βγάλεις το digitizer και να το καθαρίσεις και να το ξαναβάλεις με uvglue (σε μαγαζί δηλαδή) είτε να πάρεις νέο lcd+digitizer και να το αλλάξεις, θα έλεγα ούτε το ένα ούτε το άλλο αξίζουν αλλά εσύ αποφασίζεις.

ps εικόνα στο θολό σημείο που πήρε υγρασία (ή οτιδήποτε) φαίνεται κανονικά ε; Απλά λίγο πιο ανοιχτόχρωμη. ?

Δημοσ.

Άρα πρέπει να έχει αρχίσει να ξεκολλάει το Digitizer απο την LCD και θα πήρε βρωμιά απο κάτω (με ιδρώτα συνήθως γίνεται αυτό ή αν το είχες αφήσει σε κανένα ταμπλό αυτοκινήτου και ξεκόλλησε απο την ζέστη).

Όπως και να έχει αν είναι έτσι όπως νομίζω η επισκευή δεν συμφέρει, άστο έτσι όπως είναι :P

Δημοσ.

Εγω βλεπω ενα φιδακι που κοντευει να δαγκωσει την ουρα του... Περα απο την πλακα,ειχε καποια πτωση το κινητο πριν αρχισει το θεμα;;;

Δημοσ.

Αν είναι όντως υγρασία, βάλ' το σε μπώλ με ρύζι :P

(πέρα απο την πλάκα, μπορεί και να πιάσει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...