Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Τα ειπαμε αυτα..απο την στιγμη που αυτος ο διπυρηνος ειναι ποιο δυνατος απο ολους τους περσινους 8 πυρηνους(μονο απο τον περσινο exynos του s6 χανει MONO στο multi performance) και απο την στιγμη που η περσινη gpu του 6s κοιταει στα ματια την κορυφαια φετινη adreno 530 τα λογια ειναι περιττα. Δεν μιλαω για οθονες μνημες και λειτουργικο..μιλαω μονο για αυτο τον παλιο 2πυρηνο που κραζετε πολλοι ενω καθε χρονο ειναι απο πανω την στιγμη που βγαινει το νεο μοντελο.. Για να ειμαστε σαφεις ο 820 αποτελειται απο 4 Kryo cores οπου οι 2 ειναι χρονισμενοι στα 2.15 και αλλοι 2 (Ιδιοι) στα 1.6..και ειναι καθαρα ανεπτυγμένοι απο την qualcomm και δεν ειναι ξεκαθαρα cortex α72 Περιμενεις εσυ να ακουσεις παραπονο απο το κοινο που τοσα χρονια η εταιρια του δινει μικρες μπαταριες,16gb βασικο μοντελο ή ακομα και οσους εχουν iphone 4.7ιντσες και κατω να κατσουν να κανουν παραπονα για multitasking που ουτως ή αλλως δεν τους ενδιαφερει κιολας λογω μικρης οθονης? Τεσπα δεν ξερω τι θα κανει αυτη η εταιρια με τα επομενα της κινητα παντως ειναι πολλα που εχουν μαζευτει πια για αυτη την εταιρια. Τι να τις κανω τις καλες επιδοσεις οταν με περιοριζει σε τοσα αλλα η εταιρια αυτο ειναι το ερωτημα.
AlienTechGR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ρε παίδες, ούτε εγώ είμαι Apple fan (μάλλον το αντίθετο βασικά) αλλά όσο αναφορά τους επεξεργαστές που βάζει στα iPhone/iPad, εκεί απλά της βγάζω το καπέλο. Δε με νοιάζει αν είναι διπύρηνοι ή μονοπύρηνοι ή οτιδήποτε, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι πολύ δυνατοί. Είχα ένα iPhone 5S (3ετίας πλέον) και στο AnTuTu έβγαζε 63.000 δηλαδή παραπάνω από το Nexus 5X που έχω τώρα. Συν ότι έπαιζε τα παιχνίδια πολύ πιο άνετα και με εμφανώς περισσότερα FPS. (ναι, έχει μικρή ανάλυση η οθόνη, αλλά σε αυτές τις ίντσες είναι μια χαρά) Ναι έχουν μεγάλα bezel, ναι έχουν μέτρια μπαταρία, ναι είναι ακριβά-υπερκοστολογημένα κτλ αλλά το SoC που φοράνε είναι απλά κορυφή. 1
GianniSM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ένα τηλέφωνο δεν γίνεται να κριθεί από μια μόνο παράμετρο. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό μου, θέλω καλή κάμερα/μπαταρία, χώρο αποθήκευσης, ταχύτητα, παραμετροποίηση και λογική τιμή.Με βάση όμως μια έρευνα που διάβασα εδώ μέσα ενώ έχει μόλις το 20% των πωλήσεων, συγκεντρώνει το 70% των κερδών. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο ακριβά είναι και τελικά όχι συμφέρουσα αγορά. Παλιά ίσως να άξιζε κάπως κάποιος να τα δώσει, αλλά πλέον το android έχει ωριμάσει αρκετά έτσι ώστε να μην μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η διαφορά τιμής, πέραν ίσως από τον παράγοντα καφετέρια...
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ένα τηλέφωνο δεν γίνεται να κριθεί από μια μόνο παράμετρο. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό μου, θέλω καλή κάμερα/μπαταρία, χώρο αποθήκευσης, ταχύτητα, παραμετροποίηση και λογική τιμή. Με βάση όμως μια έρευνα που διάβασα εδώ μέσα ενώ έχει μόλις το 20% των πωλήσεων, συγκεντρώνει το 70% των κερδών. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο ακριβά είναι και τελικά όχι συμφέρουσα αγορά. Παλιά ίσως να άξιζε κάπως κάποιος να τα δώσει, αλλά πλέον το android έχει ωριμάσει αρκετά έτσι ώστε να μην μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η διαφορά τιμής, πέραν ίσως από τον παράγοντα καφετέρια... Ετσι ακριβως. Μπορει στα γραφικα τα iphone να τα πανε πολυ καλα αλλα σαν συνολο εδω και χρονια ειναι το λιγοτερο απογοητευση. Και μπορω με σιγουρια να πω οτι απο το 2013(ή σιγουρα απο το 2014)το Android εφτασε τα iphone και πλεον το 2016 τα εχει ξεπερασει κιολας. Δεν ειναι τυχαιο πως απο τοτε που βγηκε το galaxy S6 edge και μετα(για να μην πω απο το HTC M7 και μετα ακομα πιο πισω)τα βλεμματα εφυγαν απο τα iphone και γυρισαν σε Android. Και δεν ειναι θεμα να εισαι Apple hater γιατι και μενα περασε απο τα χερια μου για ενα διαστημα ενα Iphone 6 και εχω προσωπικη αποψη σε αυτα που γραφω.Τα καλα των iphone(τουλαχιστον των μοντελων κατω απο τις 5.5ιντσες)ειναι πολυ λιγοτερο απο τα κακα τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα