stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είχα μία συζήτηση με έναν φίλο μου, που θεωρεί ότι τα Apple είναι τα καλύτερα τηλέφωνα, πως οι άλλες εταιρείες αντιγράφουν την Apple, και πώς δεν υπάρχουν ποιο ποιοτικα τηλέφωνα από τα Apple. Για πείτε μου απόψεις για να του τις δείξω.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ψάχνεις να ξεκινήσεις vs war/flame war; Η κάθε εταιρία έχει τα καλά της και τα κακά της, ο καθένας τα ζυγίζει και παίρνει αυτό που του ταιριάζει. 1
AlienTechGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εννοείται πως τα Apple δεν είναι τα καλύτερα τηλέφωνα, εννοείται πως υπάρχουν πιο ποιοτικά τηλέφωνα από τα Apple και εννοείται πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να κλειδωθεί το thread 1
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εννοείται πως τα Apple δεν είναι τα καλύτερα τηλέφωνα, εννοείται πως υπάρχουν πιο ποιοτικά τηλέφωνα από τα Apple και εννοείται πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να κλειδωθεί το thread Αυτο ακριβώς προσπαθώ να εξηγήσω με επιχειρήματα.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είχα μία συζήτηση με έναν φίλο μου, που θεωρεί ότι τα Apple είναι τα καλύτερα τηλέφωνα, πως οι άλλες εταιρείες αντιγράφουν την Apple, και πώς δεν υπάρχουν ποιο ποιοτικα τηλέφωνα από τα Apple. Για πείτε μου απόψεις για να του τις δείξω. Επισης καλο ειναι οποιος γενικα κανει δηλωσεις για ενα προιον/εταιρια να γινονται με βαση επιχειρηματα και οχι με αερολογιες. Γραψτε στο google για τα αρνητικα της Apple και θα εμφανισει καμποσα.
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Επισης καλο ειναι οποιος γενικα κανει δηλωσεις για ενα προιον/εταιρια να γινονται με βαση επιχειρηματα και οχι με αερολογιες. Γραψτε στο google για τα αρνητικα της Apple και θα εμφανισει καμποσα.Αυτό έκανα βρήκα γύρω στα 15 και παλι δεν μπορώ να τον πεισω. Και το θέμα είναι πως ξέρω παρά πολλούς ανθρώπους με Apple και όλοι μου λένε τα ίδια χωρίς να λένε επιχειρήματα.
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όπως τα λες ότι και να του δείξεις δεν θα αλλάξει γνώμη. Οπότε δεν υπάρχει νόημα στην συζήτηση.
turbat0s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 και παλι δεν μπορώ να τον πεισω. Και το θέμα είναι πως ξέρω παρά πολλούς ανθρώπους με Apple και όλοι μου λένε τα ίδια χωρίς να λένε επιχειρήματα. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τον πείσεις? Άποψή του είναι και είναι σεβαστή. Η έλλειψη επιχειρημάτων, βέβαια, σημαίνει συνήθως ένα πράμα : έλλειψη ουσιαστικής γνώσης, πλύσιμο εγκεφάλου, θύμα του μάρκετινγκ.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτό έκανα βρήκα γύρω στα 15 και παλι δεν μπορώ να τον πεισω. Γιατι η αληθεια ποναει αγαπητε. Αντε τωρα να πεις σε αυτον που εσκασε 800+ευρω για το Iphone 6s plusοτι το OnePlus3 κανει τα ιδια απο το Iphone 6s plus και κοστιζει τα μισα χρηματα.
livefreeordie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ο φιλος σου προφανως κι εχει προβατοποιηθει. Οποτε οτι κι αν κανεις δε θα τον πεισεις πλεον οτι η Αpple ειναι κατωτερη απο αλλες εταιριες. Σε αυτο αλλωστε η Apple ειναι καλυτερη απο ολους. Στο να υπνωτιζει τους πελατες της.
dimips Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτό που κάνει το 90% των χρηστών, δηλαδή να ανοίγει και να κλείνει καλά τα apps το κάνουν όλα τα επώνυμα κινητά από τα 150 ευρώ και πάνω. Από κει και πέρα καλύτερη γενική διαχείριση και υποστήριξη έχει το λειτουργικό της apple, ενώ το android μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του μόνο αν ψαχτείς πολύ κάνεις root-custom rom-custom kernel-build prop-synapse κτλ, ακόμη κι αν είναι nexus. Από κει και πέρα αν θες το κινητό σου να είναι " έξυπνο " πρέπει να χρησιμοποιείς το google now.
KwstasXt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είχα μία συζήτηση με έναν φίλο μου, που θεωρεί ότι τα Apple είναι τα καλύτερα τηλέφωνα, πως οι άλλες εταιρείες αντιγράφουν την Apple, και πώς δεν υπάρχουν ποιο ποιοτικα τηλέφωνα από τα Apple. Για πείτε μου απόψεις για να του τις δείξω. Και εγώ είχα έναν φίλο που μου έλεγε το ίδιο πράμα. Φυσικά είχε αγάπη για την μουσική αλλά δεν καταλάβαινε πως λειτουργούσε το iTunes για να περάσει τραγούδια στο κινητό του , όπως και ότι τραβούσε πολλές φωτογραφίες αλλά το δικό μου έβγαζε καλύτερες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Άρα καταλαβαίνεις οτι το καλύτερο κινητό για αυτόν θα ήταν ένα κινητό που θα ήξερε να του περνάει τραγούδια και να έχει καλή καμερα.Στο iPhone του μόνο παιχνίδια έπαιζε. Για να μην τα πολυλογο άσε να έχει την άποψη του , ότι και να του πεις συνήθως τέτοιοι τύποι έχουν απόλυτη άποψη.
mahone1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παιρνεις iphone δηθεν να μην κολλαει και οτι ειναι πιο σταθερο αυτο μονο τιποτα αλλο να του πεις του φιλου σου και οχι οτι ισχυει κ απολυτα αυτο που ειπα υπαρχουν περιπτωσεις που κολανε.. καταταλα οτι εχει χαρακτηριστικα 2 χρονων πισω που το βαζεις; Τραγικο για κινητο 600+ ευρω..
technology_guy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παιρνεις iphone δηθεν να μην κολλαει και οτι ειναι πιο σταθερο αυτο μονο τιποτα αλλο να του πεις του φιλου σου και οχι οτι ισχυει κ απολυτα αυτο που ειπα υπαρχουν περιπτωσεις που κολανε.. καταταλα οτι εχει χαρακτηριστικα 2 χρονων πισω που το βαζεις; Τραγικο για κινητο 600+ ευρω..Το τραγικο ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν πως τα σπεκς του iphone ειναι διετιας (φιλικα). Μην λεμε χαζομαρες. Μια χαρα ειναι τα iphones. Απλα πλεον o cook εχει καβαλισει το καλαμι και οι καινοτομιες που προσφερει δεν ανταποκρινονται στην κοστολογιση του κινητου. Με αλλα λογια υπαρχουν ισαξιες και για μερικους καλυτερες προτασεις σε χαμηλοτερες τιμες οπως π.χ. το samsung galaxy s7 edge. Στο γεγονος βεβαια πως τα iphone ειναι υπερκοστολογημενα φταιει ο κοσμος και μονο που τα αγοραζει νομιζοντας πως ειναι πιο σταθερα και πιο καλα στο θεμα του λογισμικου κατι το οποιο πλεον δεν ισχυει. Το android και τα περισσοτερα skins των κατασκευαστων εχουν σχεδον τελειοποιηθει και εχουν φτασει αν οχι ξεπερασει την σβελταδα και ποιοτητα του ios. Αυτη ειναι η γνωμη μου πανω σε αυτο το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα