Johnerid Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά dslr με ένα budget περίπου στα 500 ευρώ. Από συμβουλές φίλων που είναι παλιότεροι στο “άθλημα” προτάθηκε η D3300. Ένα από τα κωλύματα μου είναι η μη στρεφόμενη οθόνη γιατί με βόλεψε στην ως τώρα compact αλλά ίσως είναι θέμα συνήθειας. Και σκέφτομαι αν σαν αρχάριος θα άξιζε να κάνω ένα βήμα παραπάνω (πχ D5300).Ποια η γνώμη σας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Mε λίγα παραπάνω και δώρο Τσάντα Μεταφοράς: Canon EOS 750D π.χ: http://www.electroholic.gr/gr/fotografia-video/fotografikes/camcan00027/canon-eos-750d--18-55--stm--doro-tsanta-metaforas ή φυσικά όπου την βρείς πιο φθηνά... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnerid Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Mε λίγα παραπάνω και δώρο Τσάντα Μεταφοράς: Canon EOS 750D π.χ: http://www.electroholic.gr/gr/fotografia-video/fotografikes/camcan00027/canon-eos-750d--18-55--stm--doro-tsanta-metaforas ή φυσικά όπου την βρείς πιο φθηνά... Σε σχέση με τις Nikon υπερτερεί κάπου ? Είδα εν τάχει τα reviews και οι απόψεις διίστανται, θα την ψάξω καλύτερα. Σ' ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά dslr με ένα budget περίπου στα 500 ευρώ. Από συμβουλές φίλων που είναι παλιότεροι στο “άθλημα” προτάθηκε η D3300. Ένα από τα κωλύματα μου είναι η μη στρεφόμενη οθόνη γιατί με βόλεψε στην ως τώρα compact αλλά ίσως είναι θέμα συνήθειας. Και σκέφτομαι αν σαν αρχάριος θα άξιζε να κάνω ένα βήμα παραπάνω (πχ D5300). Ποια η γνώμη σας ; καλη ειναι και η 3300 και η 5300 την περιστρεφομενη οθονη για ποιο λογο τη θες? σελφι? βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Προσφατα (δεν εχει μηνα) πηρα την 330 με τον κιτ φακο , εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος , αν θελεις ασχοληθεις θελει αρκετο διαβασμα και να δεις αρκετα how to video αλλιως το πιο πιθανο ειναι σε κανα μηνα να καθετε σε καποιο ραφι επειδη δεν πηρες το αποτελεσμα που περιμενες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnerid Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 καλη ειναι και η 3300 και η 5300 την περιστρεφομενη οθονη για ποιο λογο τη θες? σελφι? βιντεο? Εντάξει, νομίζω θα τα καταφέρω και χωρίς περιστρεφόμενη οθόνη απλά είχε βολέψει στο στήσιμο του τρίπoδου σε χαμηλό ύψος. Διαβάζοντας κι άλλα threads για παρόμοιες απαιτήσεις και budget είδα και την Pentax k-50 ως μια εναλλακτική. Συνεχίζω την αναζήτηση λοιπόν. Ευχαριστώ Προσφατα (δεν εχει μηνα) πηρα την 330 με τον κιτ φακο , εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος , αν θελεις ασχοληθεις θελει αρκετο διαβασμα και να δεις αρκετα how to video αλλιως το πιο πιθανο ειναι σε κανα μηνα να καθετε σε καποιο ραφι επειδη δεν πηρες το αποτελεσμα που περιμενες Προφανώς θέλει κάποια γνώση για να πάρεις το 100% της μηχανής, σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε. 5 βασικά πράγματα manual ρυθμίσεων τα γνωρίζω από τις παλιότερες compact, θα φανεί αν είναι χρήσιμα. Η διάρκεια της μπαταρίας πόσο είναι περίπου και τι κάρτα μνήμης προτίμησες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εντάξει, νομίζω θα τα καταφέρω και χωρίς περιστρεφόμενη οθόνη απλά είχε βολέψει στο στήσιμο του τρίπoδου σε χαμηλό ύψος. Διαβάζοντας κι άλλα threads για παρόμοιες απαιτήσεις και budget είδα και την Pentax k-50 ως μια εναλλακτική. Συνεχίζω την αναζήτηση λοιπόν. Ευχαριστώ Προφανώς θέλει κάποια γνώση για να πάρεις το 100% της μηχανής, σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε. 5 βασικά πράγματα manual ρυθμίσεων τα γνωρίζω από τις παλιότερες compact, θα φανεί αν είναι χρήσιμα. Η διάρκεια της μπαταρίας πόσο είναι περίπου και τι κάρτα μνήμης προτίμησες ? με την πρωτη φορτιση κοντα στις 600 φωτογραφιες αλλα δεν την αφησα να κλεισει απο μπαταρια , επισεης η μηχανη παντα στο ON δεν την εβαζα στο off Kαρτα μνημης εχω μια sandisk ultra 32GB SDHC class 10 UHS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Κάπου εκεί ψάχνομαι κι εγώ. Δεν ρίχνεις μια ματιά και προς ... Pentax ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δες κ d5200 εφοσων θελεις την σπαστη οθονη. Χρησιμη για χρηση με τριποδο + σε παραξενες γωνιες ληψης(ψηλα-χαμηλα). Και ενα tip που δεν το ειχα δει πουθενα-> Εαν δεν εχεις υπερευρυγωνιο, σε πολυ-πολυ στριμωγμενους χωρους κολλας την μηχανη στον τοιχο και βλεπεις τι τραβας απο την οθονη.Αυτοι οι 30 ποντοι μερικες φορες κανουν την διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnerid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Επανέρχομαι μετά από λίγο καιρό και μετά από μια έρευνα στα διάφορα μαγαζιά και ρωτώντας γνώστες, μου έβαλαν την ιδέα της αγοράς μιας καλής compact αντί για DSLR.Ποια η άποψη σας ? Μιλάμε για συγκρίσιμα μεγέθη ή ούτε καν αξίζει να γίνεται λόγος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 διαλεγεις φορητοτητα η ποιοτητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnerid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Ακόμα και compact μηχανές τύπου "FZ1000" δεν μπορούν να συγκριθούν σε αντίστοιχου budget DSLR (πχ D5300) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ακόμα και compact μηχανές τύπου "FZ1000" δεν μπορούν να συγκριθούν σε αντίστοιχου budget DSLR (πχ D5300) ? Oχι, δεν μπορούν να συγκριθούν... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2016 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αν δεν σκέφτεσαι να εξελιχθείς επαγγελματικά αλλά σε ενδιαφέρει να βγαζεις ωραίες φωτο για εσένα ,την οικογένεια σου και τους φίλους σου θα σου πρότεινα mirrorless όχι γιατί είναι κατώτερες των dslr αλλά γιατί είναι πιο combact στο μέγεθος και ξέρω πολλούς φίλους που πήραν dslr στην πορεία βαρέθηκαν να την κουβαλάν παντού και την παράτησαν .ενώ μία mirrorless χωράει παντού και η ποιότητα εικόνας είναι ίδια με την dslr. Και περιστρέφεται και η οθόνη χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnerid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα,Ποιον κιτ φακό προτείνεται για ένα ξεκίνημα στην D5300 ? Από όσα βλέπω υπάρχουν πακέτα με 3 φακούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα