NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οι αντιππροσωπειες το παρακανουν με το θεμα της εγγυησης . Τι επηρεαζει την λειτουργια του αυτοκινητου αν αλλαξουμε τακακια και βαλουμε του εμποριου ? Κι αυτες αυτα βαζουν αλλα εχουν απλα αλλο ονομα . Στο Honda CRV τα αλλαξα με 55 ευρω και στην honda ( εξουσιοδοτημενο ) ηθελα 140 ευρω. Γιαννη στα σημερινά αυτοκίνητα το rcd ειναι συνδεμένο επανω στο canbus του κεντρικού υπολογιστή του αυτοκινήτου, υπάρχουν 100αδες αναφορές για προβλήματα στην λειτουργία του αυτοκινήτου μετα απο αλλαγή του rcd με κάποιο του εμπορείου ΥΓ Με την αντιπροσωπεία θα εχεις πρόβλημα με την εγγύηση οταν παρουσιαστεί το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kprimax Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά όλους για το χρόνο σας, συμπέρασμα ξεχνάω αλλαγή. και ρωτάμε την αντιπροσωπεία, ακόμη και γι` αυτά που θεωρούμε αυτονόητα, πριν από αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ποιο συστημα σου προτεινουν αυτοι και με τι κοστος ?Ποιο βρηκες με αυτα που λες και σε τι τιμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ολα ειναι θεμα εγκαταστασης ... Κοιταξτε πως ειχε γεινει το civic μου για να βαλω 2din οθονη και navibox και να μην χασω την ωρα απο το ταμπλω που ηταν συνδεδεμενη με το εργοστασιακο radio cd Το εργοστασιακο πηγε στο πορτ μπαγαζ. !!!! Ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα στην ανιπροσωπεια που αλλαζαν και εβαζαν οθονες 2din αλλα εχανε το αμαξι το εργοστασιακο ρολιο . Του μαστορα του πηρε πανω απο 2 ωρες για να το κανει . Εν τω μεταξύ το εργοστασιακό μ' αρέσει πολύ, πολύ περισσότερο (εμφανισιακά) απ' την 2-din οθόνη. Εγώ θα τ' άφηνα έτσι κι ας έπρεπε να 'χω ξεχωριστό GPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ολα ειναι θεμα εγκαταστασης ... Κοιταξτε πως ειχε γεινει το civic μου για να βαλω 2din οθονη και navibox και να μην χασω την ωρα απο το ταμπλω που ηταν συνδεδεμενη με το εργοστασιακο radio cd Το εργοστασιακο πηγε στο πορτ μπαγαζ. !!!! Ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα στην ανιπροσωπεια που αλλαζαν και εβαζαν οθονες 2din αλλα εχανε το αμαξι το εργοστασιακο ρολιο . Του μαστορα του πηρε πανω απο 2 ωρες για να το κανει . Σας έστειλα προσωπικό μήνυμα.Ενδιαφέρομαι και εγω για την υλοποιήση του Project 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kprimax Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ήθελα να κάνω αντικατάσταση με το http://www.ebay.com/itm/7-Android-Quad-Core-1024x600-Car-Dvd-Gps-Radio-Stereo-Headunit-For-Toyota-Yaris-/201632977572?hash=item2ef24312a4:g:eMwAAOSwIgNXmHIp η αντιπροσωπεία στην Πάτρα δεν το δέχεται, δε θα με καλύψει η εγγύηση αν παρουσιαστεί πρόβλημα στα ηλεκτρικά ή στον εγκέφαλο μου είπαν. Σκοπεύω να ρωτήσω και σε αντιπροσωπείες σε άλλες πόλεις , να δω αν λένε το ίδιο ή απλά στην Πάτρα μου λένε σαχλαμάρες. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πώς η αλλαγή του radiocd μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. (και από τη στιγμή που τους είπα να κάνουν αυτοί την τοποθέτηση) Με άλλες μάρκες αυτοκινήτων υπάρχει το ίδιο θέμα; Αντιμετώπισε κάποιος κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εδώ λάμπα στην πλαφονιέρα αλλάζεις και σου αρχίζουν τα μα και μου. Γενικά προσπαθούν να βρουν το παραμικρό πάτημα για να ακυρώσουν εγγυήσεις. Και τώρα να σου πουν ΟΚ θα πρέπει να διασφαλιστείς με κάτι γραπτό γιατί τα λόγια δε μένουν και μπορεί μετά να στα αλλάξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kprimax Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Φίλε, έτσι πιστεύω κι εγώ, ότι προσπαθούν να βρουν αφορμή να σου ακυρώσουν εγγυήσεις. Το θέμα είναι τι κάνουμε, περιμένουμε πενταετία να λήξει η εγγύηση για να αλλάξουμε ένα radiocd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν θέλεις να είσαι κάπως καλυμμένος αναγκαστικά ναι εκτός αν σε περίπτωση που γίνει κάτι μπορείς να το φέρεις στην εργοστασιακή του κατάσταση. 5 χρόνια δε νομίζω να είναι πάντως για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν θέλεις να είσαι κάπως καλυμμένος αναγκαστικά ναι εκτός αν σε περίπτωση που γίνει κάτι μπορείς να το φέρεις στην εργοστασιακή του κατάσταση. 5 χρόνια δε νομίζω να είναι πάντως για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου. Για καποια υπο προυποθεσεις οπως το δικο μου CRV για κινητηρα , σασμαν και αλλα βασικα ειναι 10χρονια αλλα στον πρωτο αγοραστη μονο (τερτιπια του Σαρακακη) . Για να ειναι καλυμενος δεν το λεει ακριβως εγγυηση που αναγαστικα θα μεταβιβαζοταν αν πουλιοταν το αμαξι αλλα bonus στον πρωτο αγοραστη για την εμπιστοσυνη.Τα κλεινω του χρονου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Απλουστατα πηγαινε το σε αλλη αντιπροσωπεια - αλλο μαγαζι και ζητα να στο εγκαταστησουν αφου πρωτα ξεκαθαρισει οτι θα καλυπτεσαι απο την εγγυηση. Βεβαια να ξερεις οτι μπορει σημερα να σου πουν οτι και να αλλαξεις το ηχοσυστημα καλυπτεσαι απο εγγυηση και μεθαυριο που θα παθει ζημια να σου τα λενε αναποδα... Δε βγαζεις ακρη γενικα, στο θεμα της εγγυησης εχουν το καρπουζι, εχουν και το μαχαιρι. Το αλλο πραγμα που μπορεις να κανεις, ειναι να βαλεις κανονικα το νεο ηχοσυστημα και καθε φορα που το αμαξι θα παθαινει κατι, να βαζεις το εργοστασιακο πισω πριν το πας στην αντιπροσωπεια. Αν φυσικα υπαρχει τροπος να μη φαινονται οι επεμβασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγώ να πω ότι υπάρχει περίπτωση ο σύμβουλος service να μην δώσει καν σημασία ότι έχει αφτερμαρκετ rcd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μα δεν είπε κανείς ότι θα το ελέγξουν. Απλά ρισκάρεις στο να χάσεις την εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εγώ να πω ότι υπάρχει περίπτωση ο σύμβουλος service να μην δώσει καν σημασία ότι έχει αφτερμαρκετ rcd Αν η ζημια ειναι ηλεκτρονικη συνηθως θα ψαξει κατι στο ταμπλο, θες ασφαλεια ειναι, θες καλωδιο πισω απο το ταμπλο ειναι, αρα το ματι του θα πεσει και πανω στο ραδιοcd. Απο κει και περα ειναι θεμα τι οδηγιες εχουν απο πανω. Υπαρχει περιπτωση οι οδηγιες να ειναι ρητες και συγκεκριμενες τυπου "ακυρωνουμε εγγυηση" και υπαρχει περιπτωση να ειναι στην κριση του καθε εξουσιοδοτημενου συνεργειου. Σε καθε περιπτωση το θεμα υπαρχει, αρα υπαρχει και το ρισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα