kprimax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Φίλη μου αγόρασε TOYOTA YARIS. Το αυτοκίνητα αγοράστηκε με το κλασσικό radiocd. Θέλησα να της κάνω δώρο ηχοσύστημα με οθόνη αφής, gps, κάμερα οπισθοπορείας. Βρήκα από ανεξάρτητο κατασκευαστή σε πολύ καλή τιμή. Ρώτησα στην αντιπροσωπεία όπου το αγόρασε αν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή, να τους το πάω και να το τοποθετήσουν εκείνοι (με το ανάλογο κόστος φυσικά). Μου είπαν ότι αν γίνει χάνεται η εγγύηση, αν συμβεί κάτι στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, στον εγκέφαλο, δεν καλύπτεται γιατί τη ζημιά μπορεί να την κάνει το ηχοσύστημα από βραχυκύκλωμα. Μόνο αν τοποθετήσουν δικό τους της TOYOTA, που το κόστος είναι υπερβολικά μεγάλο. Και ισχύει για οποιοδήποτε ηχοσύστημα από άλλο κατασκευεστή, ακόμη και επώνυμο. . Τελικά τι ισχύει, έχουν δίκιο; Δηλαδή αν κάποιος θέλει να αλλάξει το ηχοσύστημα είναι υποχρεωμένος να το κάνει μετά τη λήξη της εγγύησης; Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτα ειναι τερτιπια των αντιποροσωπειων . Εχω βαλει σε 4 Honda (2CRV , 1 Jazz και ενα Civic) τετοιο συστημα και ποτε δεν μου ειπαν για θεμα εγγυησης που ρωτησα . Το ενα CRV το εχω ακομα .Οθονη Kenwood και navibox.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σαφώς και υπάρχει θέμα εγγύησης η οποία χάνετε σε περίπτωση επέμβασης τρίτων
kprimax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Στην αντιπροσωπεία τους είπα να το τοποθετήσουν οι ίδιοι, άρα δεν υπάρχει επέμβαση τρίτων. Αυτό που μου είπαν ότι βάζουν μόνο τα εργοστασιακά δικά τους. Χάνω εγγύηση για οποιοδήποτε άλλο, ακόμη και αν είναι επώνυμο, ποιοτικό. Μόνο τα δικά τους!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Στην αντιπροσωπεία τους είπα να το τοποθετήσουν οι ίδιοι, άρα δεν υπάρχει επέμβαση τρίτων. Αυτό που μου είπαν ότι βάζουν μόνο τα εργοστασιακά δικά τους. Χάνω εγγύηση για οποιοδήποτε άλλο, ακόμη και αν είναι επώνυμο, ποιοτικό. Μόνο τα δικά τους! Ηλιθιοτητες σου λενε αλλα ειναι θεμα αντιπροσωπειας . 1
kprimax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δηλαδή να ξεχάσω αλλαγή ηχοσυστήματος μέχρι να λήξει η εγγύηση;
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εμένα μου φαίνεται λογικό αυτό που λένε, χωρίς να ξέρω τι ισχύει τυπικά. (Αυτό που λέω για μένα ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις που κάποιος θέλει να πάει με δικά του ανταλλακτικά και να πληρώσει μόνο εργασία).
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Τυπικα ισχυει αλλα ουσιαστηκα αν βαλεις ενα καλο συστημα kenwood ,Pioneer κλπ με σωστη εφκατασταση ειναι πολυ ανωτερο απο τα δικα τους χωρις κανενα προβλημα. 1
kprimax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και σκέφτομαι, αν χαλάσει το υπάρχων , θα με υποχρεώσουν να βάλω ότι αυτοί μου προτείνουν; (δεν μου έκοψε να τους το ρωτήσω αυτό). Πληροφοριακά να πω πως πρόκειται για την αντιπροσωπεία της TOYOTA στην Πάτρα. Αν κάποιος ξέρει , πού μπορώ να βρω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καταναλωτή, (για αγορά αυτοκινήτου) ώστε να ξέρω πως να κινηθώ; Μα μου λένε για κανένα άλλο εκτός από το δικό τους, ακόμη και αν αυτό είναι κλάσεις ανώτερο!
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και σκέφτομαι, αν χαλάσει το υπάρχων , θα με υποχρεώσουν να βάλω ότι αυτοί μου προτείνουν; (δεν μου έκοψε να τους το ρωτήσω αυτό). Πληροφοριακά να πω πως πρόκειται για την αντιπροσωπεία της TOYOTA στην Πάτρα. Αν κάποιος ξέρει , πού μπορώ να βρω τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καταναλωτή, (για αγορά αυτοκινήτου) ώστε να ξέρω πως να κινηθώ; Μα μου λένε για κανένα άλλο εκτός από το δικό τους, ακόμη και αν αυτό είναι κλάσεις ανώτερο! Δεν έχει να κάνει αν είναι ανώτερο, αυτοί μπορούν να εγγυηθούν μόνο για το δικό τους (και λογικά για μένα). 1
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καθαρά θέμα αντιπροωπείας είναι.Εγω με του πήραμε το Honda Accord σε 6 μήνες άλλαξα ηχοσύστημα. Δέν αντιμετώπισα κανένα θέμα με την εγγυήση, πού ήταν σε ισχύ. Είχα βάλει το Pioneer meh-3900 στα 220 ευρώ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Στην αντιπροσωπεία τους είπα να το τοποθετήσουν οι ίδιοι, άρα δεν υπάρχει επέμβαση τρίτων. Αυτό που μου είπαν ότι βάζουν μόνο τα εργοστασιακά δικά τους. Χάνω εγγύηση για οποιοδήποτε άλλο, ακόμη και αν είναι επώνυμο, ποιοτικό. Μόνο τα δικά τους! Επέμβαση "τρίτων" σημαίνει κάθε αλλαγή στην εργοστασιακή δομή του αυτοκινήτου όχι μόνο ποιος θα τα βάλει, το ξεχνάς εφ' όσον το αυτοκίνητο δεν είναι και δικο σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Οι αντιππροσωπειες το παρακανουν με το θεμα της εγγυησης . Τι επηρεαζει την λειτουργια του αυτοκινητου αν αλλαξουμε τακακια και βαλουμε του εμποριου ? Κι αυτες αυτα βαζουν αλλα εχουν απλα αλλο ονομα . Στο Honda CRV τα αλλαξα με 55 ευρω και στην honda ( εξουσιοδοτημενο ) ηθελα 140 ευρω. 1
aGka8l Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτό στο λένε επειδή πλέων σε κάποια αυτοκίνητα από το rcd περνάνε κ άλλες εντολές Στο δικό μου αρχαίο του 99 ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αλλάξει το rcd και δεν είχε κόψει ένα καλώδιο από την φυσά με αποτέλεσμα να μη δουλεύει ή obd Βέβαια το θεωρώ ακραίο να χάνεις την εγγύηση και πιστεύω ότι με σωστή εγκατάσταση δε θα χεις θέμα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ολα ειναι θεμα εγκαταστασης ... Κοιταξτε πως ειχε γεινει το civic μου για να βαλω 2din οθονη και navibox και να μην χασω την ωρα απο το ταμπλω που ηταν συνδεδεμενη με το εργοστασιακο radio cd Το εργοστασιακο πηγε στο πορτ μπαγαζ. !!!! Ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα στην ανιπροσωπεια που αλλαζαν και εβαζαν οθονες 2din αλλα εχανε το αμαξι το εργοστασιακο ρολιο . Του μαστορα του πηρε πανω απο 2 ωρες για να το κανει . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα