Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουστε μια θεωρια μοθ: "Ο Ηλιος μας ειναι μια μηχανη. Μια τεραστια κατασκευη . Ενα θηριωδες Πυρηνικο Εργοστασιο. Συμφωνα με την θεωρια μου, ειναι δυνατον ακομα και η Ανθρωποτητα στο μελλον να μπορει να κατασκευασει Ηλιους. Αν υποθεσουμε πως ενας εξωγηινος πολιτσμος εχει εδω και εκκατομυρια χρονια αναπτυξει την δυνατοτητα αυτη τοτε μπορουμε επισης να υποθεσουμε πως το Πλανητικο μας Συστημα τεθηκε σε τροχια απο αυτους. Το ζητουμενο λοιπον της κατασκευης ενος Πλανητικου Συστηματος θα ηταν τι αλλο; Η δημιουργια συνθηκων για Ζωη . Αφου πιθανων πειραματιστηκαν Αυτοι με διαφορα μοντελα πλανητων πχ Κρονος ,Διας ,Πλουτωνας και εφοσον η Αδροδιτη τεθηκε σε τροχια πολυ κοντα στον Ηλιο , οι πιθανοι πλανητες για Ζωη ηταν ο Αρης και η Γη. Η Γη τοτε θα πρεπει να βρισκοταν σε πολυ ασταθη κατασταση γεωλογικα και ατμοσφαιρικα. Οποτε ιδανικος πλανητης ηταν ο Αρης. Δεν ειναι θεωρια να πουμε πως και η Ανθρωποτητα καποια στιγμη θα μπορει με την Βιογεννετικη να δημιουργησει Ζωη. Μικροβια, Βακτηρια ακομα και Θάλασσες ,Φυτα , Δεντρα. Εκεινος ο πολιτισμος που ονομαζω "Αρχανθρωποι" εκαναν το ιδιο στον Αρη . Ενω λοιπον γεννηθηκε εκει ενας νεος πολιτισμος , στην Γη οι Αρχανθρωποι εκαναν πολλα Γεννετικα πειραματα και τερατογεννεσεις οπως ηταν οι Δεινοσαυροι. Η θεωρια μου θελει τα πειραματα αυτα να χρησιμοποιουνταν ισως και για πολεμικους σκοπους των Αρχανθρωπων καθως αφέθηκαν να κυριαρχουν στην Γη για πολλα εκκατομυρια χρονια. Ισως ομως να χρησιμοποιουσαν την Γη και ως ενα Jurasic Park; Καποια στιγμη η ατμοσφαιρα του Αρη αρχισε να αποσταθεροποιειται οποτε υπηρξε αμεσος κινδυνος για τους Κλωνους των Αρχανθρωπων εκει. Η αποφαση παρθηκε γρηγορα. Οι Μετεγκατασταση επρεπε να γινει στην Γη αμεσα. Πως ομως θα εφευγαν οι Δεινοσαυροι για να ερθει ο Ανθρωπος; Ως γνωστον οι δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν μαζικα μετα απο την προσκρουση μετεωριτη με την Γη. Η θεωρια μου θελει τους Αρχανθρωπους να εκτρεπουν την τροχια του μετεωριτη ωστε να πεσει πανω στην Γη. Ο Αρης ερημωσε και η κοκκινη αμμος σκεπασε ολο τον πολιτισμο των Κλωνων. Σε κάποιους Ανθρωπους εδω δοθηκε η Γνωση με την οποια γνωριζουμε πως εξελιχθηκαν οι πολιτισμοι. Μονο λιγοι και μυημενοι γνωριζουν σημερα την Αληθεια γυρω απο τον Ηλιο και το Πλανητικο συστημα. Ο Ηλιος Μηχανη μας δοθηκε ως Θρησκεια και εκκατομυρια προσκυνουν ακομα και σημερα τον Ηλιο. Τραγικο; Αστειο; Ομως μπορει να ειναι και αληθεια. Ο Θεος μας ειναι ενας εξωγηινος επιστημονας. Ο Ηλιος ειναι μια Μηχανη. Εμεις ειμαστε κλωνοι γεννετικα πειραματα των Αρχανθρωπων. Κατ εικονα και κατ ομοιωσην. "

• Like 1
Δημοσ.

Ακουστε μια θεωρια μοθ: "Ο Ηλιος μας ειναι μια μηχανη. Μια τεραστια κατασκευη . Ενα θηριωδες Πυρηνικο Εργοστασιο. Συμφωνα με την θεωρια μου, ειναι δυνατον ακομα και η Ανθρωποτητα στο μελλον να μπορει να κατασκευασει Ηλιους. Αν υποθεσουμε πως ενας εξωγηινος πολιτσμος εχει εδω και εκκατομυρια χρονια αναπτυξει την δυνατοτητα αυτη τοτε μπορουμε επισης να υποθεσουμε πως το Πλανητικο μας Συστημα τεθηκε σε τροχια απο αυτους. Το ζητουμενο λοιπον της κατασκευης ενος Πλανητικου Συστηματος θα ηταν τι αλλο; Η δημιουργια συνθηκων για Ζωη . Αφου πιθανων πειραματιστηκαν Αυτοι με διαφορα μοντελα πλανητων πχ Κρονος ,Διας ,Πλουτωνας και εφοσον η Αδροδιτη τεθηκε σε τροχια πολυ κοντα στον Ηλιο , οι πιθανοι πλανητες για Ζωη ηταν ο Αρης και η Γη. Η Γη τοτε θα πρεπει να βρισκοταν σε πολυ ασταθη κατασταση γεωλογικα και ατμοσφαιρικα. Οποτε ιδανικος πλανητης ηταν ο Αρης. Δεν ειναι θεωρια να πουμε πως και η Ανθρωποτητα καποια στιγμη θα μπορει με την Βιογεννετικη να δημιουργησει Ζωη. Μικροβια, Βακτηρια ακομα και Θάλασσες ,Φυτα , Δεντρα. Εκεινος ο πολιτισμος που ονομαζω "Αρχανθρωποι" εκαναν το ιδιο στον Αρη . Ενω λοιπον γεννηθηκε εκει ενας νεος πολιτισμος , στην Γη οι Αρχανθρωποι εκαναν πολλα Γεννετικα πειραματα και τερατογεννεσεις οπως ηταν οι Δεινοσαυροι. Η θεωρια μου θελει τα πειραματα αυτα να χρησιμοποιουνταν ισως και για πολεμικους σκοπους των Αρχανθρωπων καθως αφέθηκαν να κυριαρχουν στην Γη για πολλα εκκατομυρια χρονια. Ισως ομως να χρησιμοποιουσαν την Γη και ως ενα Jurasic Park; Καποια στιγμη η ατμοσφαιρα του Αρη αρχισε να αποσταθεροποιειται οποτε υπηρξε αμεσος κινδυνος για τους Κλωνους των Αρχανθρωπων εκει. Η αποφαση παρθηκε γρηγορα. Οι Μετεγκατασταση επρεπε να γινει στην Γη αμεσα. Πως ομως θα εφευγαν οι Δεινοσαυροι για να ερθει ο Ανθρωπος; Ως γνωστον οι δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν μαζικα μετα απο την προσκρουση μετεωριτη με την Γη. Η θεωρια μου θελει τους Αρχανθρωπους να εκτρεπουν την τροχια του μετεωριτη ωστε να πεσει πανω στην Γη. Ο Αρης ερημωσε και η κοκκινη αμμος σκεπασε ολο τον πολιτισμο των Κλωνων. Σε κάποιους Ανθρωπους εδω δοθηκε η Γνωση με την οποια γνωριζουμε πως εξελιχθηκαν οι πολιτισμοι. Μονο λιγοι και μυημενοι γνωριζουν σημερα την Αληθεια γυρω απο τον Ηλιο και το Πλανητικο συστημα. Ο Ηλιος Μηχανη μας δοθηκε ως Θρησκεια και εκκατομυρια προσκυνουν ακομα και σημερα τον Ηλιο. Τραγικο; Αστειο; Ομως μπορει να ειναι και αληθεια. Ο Θεος μας ειναι ενας εξωγηινος επιστημονας. Ο Ηλιος ειναι μια Μηχανη. Εμεις ειμαστε κλωνοι γεννετικα πειραματα των Αρχανθρωπων. Κατ εικονα και κατ ομοιωσην. "

Παιδια μην τσακωνεστε. Θα σας πω εγω τι συμβαινει.

Αν υπηρξε ποτε ζωη στο συμπαν (εκτως απο εμας), την δημιουργησε ο Τζακ Νορις

Αν πεθανε, πεθανε απο την στριφογυριστη κλωτσια του Τζακ Νορις

Αν δεν υπαρχει πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν ουτε παλιοτερα αλλα ουτε και τωρα, φοβαται να σκασει μυτη για να μην νιωσει την υπερανθρωπη και ωμη δυναμη απο την μπουνια του Τζακ Νορις

• Like 1
Δημοσ.

@georgepppo. Πόσοι γαλαξίες υπάρχουν ξέρεις; 100δις.

Ποσα ηλιακά συστήματά μεσα σε αυτα τα 100δις; Δεν υπαρχει νουμερο που να μπορει να το μετρήσει.

Πόσοι πλανήτες μεσα σε αυτα τα αμέτρητα ηλιακά συστήματά μπορούν έχουν ζωή;

Οι πιθανότητες που λες έχουν κατι παραπάνω απο πιθανότητα να γέρνουν προς το οτι έχουν ζωή.

Το να πιστεύουμε σαν ανθρωπότητα οτι μονο οτι βρίσκει ο άνθρωπος ισχυει. Αρα και υπαρχει ειναι σα να ειμαστε στα σπήλαια ακομα. Αρα μέχρι να πει ο άνθρωπος οτι η γη ηταν στρογγυλή, δεν ηταν. Πριν ηταν επίπεδη. Ούτε οτι ο ήλιος ηταν το κεντρο του γαλαξία. Μέχρι να το πει ο άνθρωπος ηταν η γη το κεντρο του σύμπαντος. Αν ειναι δυνατόν πραγματικα να γράφει οτι θελει ο καθε ένας

προφανώς δεν κατάλαβες καν τι έγραψα......

δεν είπα ότι δεν μπορεί να υπάρχει η το που γέρνουν οι πιθανότητες γιατί όπως εσύ και όλος ο κόσμος έτσι και εγώ απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ άρα ότι και να πούμε απλά εικασίες είναι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για καμία άποψη αν δεν ανακαλύψεις.

το θεωρώ άσκοπο να κάθεται κάποιος και να βγαίνει και να μιλάει για εικασίες σαν να είναι πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς, δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι νόμοι της φυσικής είναι οι ίδιοι σε όλο το σύμπαν. Είναι απλώς μια υπόθεση που στηρίζεται σε παρατηρήσεις.

Αυτό πολύ μου αρέσει. Υπάρχει περίπτωση όπως πολύ καλά λες το όσα γνωρίζουμε και ισχύουν για την γη και κατ επέκταση για το ηλιακό μας σύστημα να μην ισχύουν πουθενά αλλού.. 

Πολύ θα ήθελα να μάθω το τι ισχύει εκτός του ηλιακού μας συστήματος αλλα ΔΕΝ :D

Δημοσ.

Το ότι είχε οξυγόνο ο Άρης το ξέραμε εδώ και δεκαετίες. Αν δεν υπήρχε παλαιότερα οξυγόνο στην ατμόσφαιρά του δεν θα μπορούσε να υπάρχει η οξείδωση στα πετρώματα του Άρη. Η είδηση δεν λέει απολύτως τίποτα καινούριο. Περιμένουμε ουσιαστικότερες ανακαλύψεις από το Curiosity. Ας ελπίσουμε ότι θα τις δούμε σύντομα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παιδια μην τσακωνεστε. Θα σας πω εγω τι συμβαινει.

Αν υπηρξε ποτε ζωη στο συμπαν (εκτως απο εμας), την δημιουργησε ο Τζακ Νορις

Αν πεθανε, πεθανε απο την στριφογυριστη κλωτσια του Τζακ Νορις

Αν δεν υπαρχει πουθενα αλλου ζωη στο συμπαν ουτε παλιοτερα αλλα ουτε και τωρα, φοβαται να σκασει μυτη για να μην νιωσει την υπερανθρωπη και ωμη δυναμη απο την μπουνια του Τζακ Νορις

Chuck τον λένε τον άνθρωπο, όχι Jack...

• Like 3
Δημοσ.

Ακουστε μια θεωρια μου:

"Ο Ηλιος μας ειναι μια μηχανη. Μια τεραστια κατασκευη . Ενα θηριωδες Πυρηνικο Εργοστασιο. Συμφωνα με την θεωρια μου, ειναι δυνατον ακομα και η Ανθρωποτητα στο μελλον να μπορει να κατασκευασει Ηλιους. Αν υποθεσουμε πως ενας εξωγηινος πολιτσμος εχει εδω και εκκατομυρια χρονια αναπτυξει την δυνατοτητα αυτη τοτε μπορουμε επισης να υποθεσουμε πως το Πλανητικο μας Συστημα τεθηκε σε τροχια απο αυτους. Το ζητουμενο λοιπον της κατασκευης ενος Πλανητικου Συστηματος θα ηταν τι αλλο; Η δημιουργια συνθηκων για Ζωη . Αφου πιθανων πειραματιστηκαν Αυτοι με διαφορα μοντελα πλανητων πχ Κρονος ,Διας ,Πλουτωνας και εφοσον η Αδροδιτη τεθηκε σε τροχια πολυ κοντα στον Ηλιο , οι πιθανοι πλανητες για Ζωη ηταν ο Αρης και η Γη. Η Γη τοτε θα πρεπει να βρισκοταν σε πολυ ασταθη κατασταση γεωλογικα και ατμοσφαιρικα. Οποτε ιδανικος πλανητης ηταν ο Αρης. Δεν ειναι θεωρια να πουμε πως και η Ανθρωποτητα καποια στιγμη θα μπορει με την Βιογεννετικη να δημιουργησει Ζωη. Μικροβια, Βακτηρια ακομα και Θάλασσες ,Φυτα , Δεντρα. Εκεινος ο πολιτισμος που ονομαζω "Αρχανθρωποι" εκαναν το ιδιο στον Αρη . Ενω λοιπον γεννηθηκε εκει ενας νεος πολιτισμος , στην Γη οι Αρχανθρωποι εκαναν πολλα Γεννετικα πειραματα και τερατογεννεσεις οπως ηταν οι Δεινοσαυροι. Η θεωρια μου θελει τα πειραματα αυτα να χρησιμοποιουνταν ισως και για πολεμικους σκοπους των Αρχανθρωπων καθως αφέθηκαν να κυριαρχουν στην Γη για πολλα εκκατομυρια χρονια. Ισως ομως να χρησιμοποιουσαν την Γη και ως ενα Jurasic Park; Καποια στιγμη η ατμοσφαιρα του Αρη αρχισε να αποσταθεροποιειται οποτε υπηρξε αμεσος κινδυνος για τους Κλωνους των Αρχανθρωπων εκει. Η αποφαση παρθηκε γρηγορα. Οι Μετεγκατασταση επρεπε να γινει στην Γη αμεσα. Πως ομως θα εφευγαν οι Δεινοσαυροι για να ερθει ο Ανθρωπος; Ως γνωστον οι δεινοσαυροι εξαφανιστηκαν μαζικα μετα απο την προσκρουση μετεωριτη με την Γη. Η θεωρια μου θελει τους Αρχανθρωπους να εκτρεπουν την τροχια του μετεωριτη ωστε να πεσει πανω στην Γη. Ο Αρης ερημωσε και η κοκκινη αμμος σκεπασε ολο τον πολιτισμο των Κλωνων. Σε κάποιους Ανθρωπους εδω δοθηκε η Γνωση με την οποια γνωριζουμε πως εξελιχθηκαν οι πολιτισμοι. Μονο λιγοι και μυημενοι γνωριζουν σημερα την Αληθεια γυρω απο τον Ηλιο και το Πλανητικο συστημα. Ο Ηλιος Μηχανη μας δοθηκε ως Θρησκεια και εκκατομυρια προσκυνουν ακομα και σημερα τον Ηλιο. Τραγικο; Αστειο; Ομως μπορει να ειναι και αληθεια. Ο Θεος μας ειναι ενας εξωγηινος επιστημονας. Ο Ηλιος ειναι μια Μηχανη. Εμεις ειμαστε κλωνοι γεννετικα πειραματα των Αρχανθρωπων. Κατ εικονα και κατ ομοιωσην. "

μαρεσε η θεωρια σου

κατι τετοιο ειχα σκεφτει και εγω καποτε αλλα οχι σε τετοιο βαθος.

• Like 1
Δημοσ.

@paparovic. Προφανώς δεν είδες οτι ειχα παραθέσει και ενα λινκ απο την ΝΑΣΑ ε; Αυτα που γράφω φιλε όνομα και πραγμα παπαραβιτς δεν τα λεω εγω. Απλα ειπα κάποια στοιχεία που ειναι εκει εξω. Λιγο να ψάξεις παραπάνω παπαροβιτς, θα τα βρεις. Πέραν του οτι γράφεις φιλε παπαραβιτς, ειναι παντελώς ακυρο, κανεις και τον έξυπνο σαν γνήσιος παπαραβιτς.

Αλλα εσυ ως γνήσιος παπαραβιτς που εισαι θες έναν νομπελίστα να σου απαντησει εδω μεσα για να τον πιστέψεις ή για να ακούσεις την γνώμη του ή για να σε βαλει να σκεφτείς. Ξεχνάω φυσικά και εγω οτι χρειάζεται η ύπαρξη εγκεφάλου για ολα αυτα...

Ποσο κοντα έφτασες τωρα στην μονάδα παπαραβιτς; Οπως είδες χρησιμοποίησα το όνομα σου αρκετά για να φτασει στην μονάδα του IQ σου.

α) Εγώ το είδα. Εσύ κατάλαβες ότι αυτό που γράφει δεν το γράφει ως απόδειξη, όπως μας το τζαμπουρνας εσύ; Στην ΝΑΣΑ είναι σοβαροί, δεν ξέρω αν το έχεις υποψιαστεί αυτό ποτέ.  :devil:

β) Το nick μου ξέχασες να σχολιάσεις για να αποδείξεις ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Πώς έκανες τέτοια παράληψη;  :-D  :-D

γ) Νταξ, Νομπελ δεν παίζει, το καταλάβαμε, αλλά από αυτά που γράφεις τουλάχιστον 3 PhD σε αστροφυσική, κοσμολογία και πασιέτζα βλέπω.  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Τύπε, οι αστροφυσικοι παραδεχονται ότι μέχρι ώρας γνωρίζουν ένα 5% για τα μυστικά του σύμπαντος, και αυτά από την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους μέχρι σήμερα στο σύνολο.Καταλαβαινεις λοιπόν ότι το σύνολο γνώσεων για το σύμπαν του 5% προήλθε μέσα σε δέκα χιλιάδες έτη μέσες άκρες..... Έχεις ακόμα 95% να ανακαλύψεις ως είδος, ακόμα και στο 5% που ξέρεις, κάποιες ενδείξεις νοημων όντων κατά καιρούς κάποιοι έχουν αναφέρει ή εμφανίσεις κάποιον ιπτάμενων αντικειμένων με χαρακτηριστικά που δεν συμβαδιζουν με τα ανθρώπινα δεδομένα τεχνολογικα .....έχεις και ένα σύμπαν που διαστελεται διαρκώς άρα μεγαλώνει οπότε στο 95% που δεν γνωρίζουμε, στατιστικά σίγουρα θα υπάρχει πλανήτης με ζωή είτε σα τον δικό μας είτε ανώτερος είτε κατώτερος.

Νταξ δεν λέω, και "κάποιοι" άλλοι αναφέρουν ότι η φραπελιά σώζει από τον καρκίνο, άλλοι δε ότι μίλησαν με τον θεό και τους είπε να σκοτώσουν την γυναίκα τους, από το βρέθηκε οξυγόνο στον Άρη καταλήξαμε στο ότι υπάρχουν εξωγήινοι και στο ότι η κυρά Μαρία η κουμπάρα του μπατζανάκη της συννυφάδας του ξαδέρφου του κ. Νίκου είδε ένα πιάτο να πετά στον ουρανό.  :-D

Δημοσ.

Καταρχήν αναφέρομαι σε αυτή την κλασική πλέον ατάκα και μόνο. Για να καταλαβαίνουμε. Το να πετάμε απλά ατάκες μόνο και μόνο για να πούμε κάτι χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα είναι αστείο.. Και καραμέλα. Απο εκεί και πέρα αν θέλεις να μοιραστώ κάτι μαζί σου θα μοιραστώ το εξής. Πρώτα απο όλα κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ απο εμάς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως. Αυτό δεν είναι κακό να το παραδεχόμαστε. Και επίσης, όταν θα υπάρξουν αποδείξεις και απτά στοιχεία τότε να το ξανασυζητήσουμε! Μέχρι τότε όλα θα ειναι απλές φιλικές συζητήσεις και θεωρίες απλά για να περάσει η ώρα.

Τι επιχείρημα να σου παραθεσω αφου δεν υπαρχουν αποδειξεις?

Αντε παρεθεσε μου εσυ ενα επιχειρημα για την μοναδικοτητα μας.

Ειμαστε ενας κοκκος άμμου σε μια ερημο σαχαρα, αντιλαμβανεστε το μεγεθος?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή επειδή η θάλασσα είναι μεγάλη αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν γοργόνες;

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου αναζητάς κάτι που πιστεύεις ή έχεις ενδείξεις - αποδείξεις ότι υπάρχει. Τόσα προγράμματα, τηλεσκόπια, αποστολές για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής δεν μπορεί να γίνονται για κάτι που δεν υπάρχει!

Δημοσ.

Τι επιχείρημα να σου παραθεσω αφου δεν υπαρχουν αποδειξεις?

Αντε παρεθεσε μου εσυ ενα επιχειρημα για την μοναδικοτητα μας.

Ειμαστε ενας κοκκος άμμου σε μια ερημο σαχαρα, αντιλαμβανεστε το μεγεθος?

Αδερφέ μου Ελληνικά δεν μιλάω; Έγραψα εγώ πουθενά για δήθεν μοναδικότητα μας; Ίσα ίσα, και το τόνισα κιόλας, "κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ απο εμάς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως". Αφου πρακτικά το γράφεις και εσύ, τι επιχείρημα να παραθέσεις και εσύ και εγώ και ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων, απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις!! Ο κόκκος άμμου είναι σωστό, αλλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις οτι οτιδήποτε άλλο αποτελεί υποθέσεις, θεωρίες χωρίς βάση και εικασίες; Τι επιχείρημα να σου παραθέσω και βλακείες.. Εδώ επιστήμονες και δεν ξέρουν τίποτα αλλά μιλάνε με υποθέσεις και τα ανακαλύψατε όλα εσείς μέσα απο τον υπολογιστή; Με τι γνώσεις, με τι πτυχία, με τι επαγγελματική κατάρτηση τέλος πάντων; Έλα Χριστέ μου και Παναγία μου.. Ρε παιδιά μην τρελαθούμε, ΔΕΝ είναι κακό να μην ξέρουμε πράγματα.. Δεν μπορεί να τα ξέρουμε όλα και να έχουμε και άποψη για όλα, προσπαθώντας μάλιστα να επιβάλλουμε την άποψη αυτή στον άλλο με το ζόρι!

ΥΓ: Οι φίλοι paparovic και orgixmh τα λένε πολύ ωραία και τεκμηριομένα, όσοι δεν βαριέστε διαβάστε τα όσα γράφουν. Τα υπόλοιπα συγνώμη αλλά είναι συζητήσεις καφενείου χωρίς καμία βάση και λογική. Ειρήνη ημίν.

Δημοσ.

Αδερφέ μου Ελληνικά δεν μιλάω; Έγραψα εγώ πουθενά για δήθεν μοναδικότητα μας; Ίσα ίσα, και το τόνισα κιόλας, "κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ απο εμάς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως". Αφου πρακτικά το γράφεις και εσύ, τι επιχείρημα να παραθέσεις και εσύ και εγώ και ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων, απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις!! Ο κόκκος άμμου είναι σωστό, αλλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις οτι οτιδήποτε άλλο αποτελεί υποθέσεις, θεωρίες χωρίς βάση και εικασίες; Τι επιχείρημα να σου παραθέσω και βλακείες.. Εδώ επιστήμονες και δεν ξέρουν τίποτα αλλά μιλάνε με υποθέσεις και τα ανακαλύψατε όλα εσείς μέσα απο τον υπολογιστή; Με τι γνώσεις, με τι πτυχία, με τι επαγγελματική κατάρτηση τέλος πάντων; Έλα Χριστέ μου και Παναγία μου.. Ρε παιδιά μην τρελαθούμε, ΔΕΝ είναι κακό να μην ξέρουμε πράγματα.. Δεν μπορεί να τα ξέρουμε όλα και να έχουμε και άποψη για όλα, προσπαθώντας μάλιστα να επιβάλλουμε την άποψη αυτή στον άλλο με το ζόρι!

ΥΓ: Οι φίλοι paparovic και orgixmh τα λένε πολύ ωραία και τεκμηριομένα, όσοι δεν βαριέστε διαβάστε τα όσα γράφουν. Τα υπόλοιπα συγνώμη αλλά είναι συζητήσεις καφενείου χωρίς καμία βάση και λογική. Ειρήνη ημίν.

Ρε φιλε ειλικρινά κατι δεν καταλαβες, κανεις δεν ειπε ξες 100% υπάρχουν εξωγήινοι αφου οπως ειπες και εσυ κανεις μας δεν ξερει. Στην ουσια το πιστεύω μας ειπαμε και αυτο σε πειραξε, ήμαρτον δηλαδη τι θα πει δεν μπορει να εχει κάποιος αποψη για ολα? Υπαρχει το ρημα "πιστευω" μαλλον αγνοείς την υπαρξη του, μη καθομαι να γραφω τωρα και τι σημαινει.
Δημοσ.

Η έως τώρα ένδειξη ότι δεν υπάρχει ζωή πλην της Γης, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν υπάρχει αλλού στο... άπειρο αχανές Σύμπαν!

Δεν θα κάτσω να μπω σε θεωρίες. Άλλοι πιστεύουν, άλλοι όχι. Γενικά δεν είμαι υπέρ ΚΑΜΙΑΣ "ΠΙΣΤΗΣ", διότι σε κάνει φανατικό "γίδι".

Όμως... το ότι ΔΕΝ έχουμε βρει, δεν έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινο πολιτισμό... δεν σημαίνει κι απαραίτητα ότι δεν υπάρχει, έτσι;
Π.χ πόσες φορές στην σύγχρονη εποχή έχουμε διαβάσει ότι "πολιτισμένοι" Δυτικοί ερευνητές ανακάλυψαν μια νέα φυλή ιθαγενών κάπου "χωμένη", που ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια εκεί, δίχως να 'χουν αλλάξει συνήθειες κτλ.;

Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην περίπτωση της μη ή υπάρξεως εξωγήινων...

Βασικά... εγώ λέω να ανακαλύψουμε πρώτα το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (το πλείστον της Γης αποτελείται από νερό και δεν έχουμε ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ τί υπάρχει στους Ωκεανούς) και μετά βλέπουμε και "παραδίπλα" τί υπάρχει.

Όσο αφορά τον Άρη που ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ του ποστ, ο Άρης φυσικά και ήταν μια "μικρή Γη", ήταν σαν την Γη, είχε παρόμοια μορφολογία, πράγμα ΑΚΡΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβαίνει, τόσο κοντινής απόστασης ουράνια σώματα να 'χουν τόσο κοινά στοιχεία - επιστήμονες το λένε, όχι εγώ.

Ας πάνε να δούνε αν μπορούν να ΞΑΝΑ-δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στον Άρη, να 'χουμε μια "καβάτζα", διότι η ζωή στη Γη σε μερικές δεκαετίες θα 'ναι ανυπόφορη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...