Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αν εγω σας έλεγα οτι εδω και παρα πολλα χρόνια το γνωριζα αυτο απο τα βιβλία που εχω διαβάσει και απο το ποιοι κατοικούσαν στον Άρη αν σας το έλεγα τότε θα με λέγατε τρελό και όλοι απο εδω μεσα θα με κορόιδευαν ! Οι περισσότεροι απο εδω μεσα περιμενετε την επιβεβαίωση της ΝΑΣΑ NASA που η λέξη αυτή στα ειναι εβραϊκή και σημαινει Εξαπάτηση !!ή αλλιώς αυτός που εξαπατά!

Ψαχτείτε μην περιμένετε την Google και την ΝΑΣΑ ! Τα ελληνικά κείμενα ειναι ξεκάθαρα !!!! Στο κάτω κάτω σας επιτρέπουν να μαθαίνεται οτι γουστάρουν οι παγκοσμιοποιητές !!

Μην περιμένετε αυτούς λοιπόν !

Δημοσ.

Δεν απαιτείται να βρεις ζωή. Αρκεί το ότι υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθεί διότι πολύ απλά η χημεία και οι νόμοι τις φυσικής ειναι ίδιοι παντού στο σύμπαν. Το αν βρεθεί έχει να κάνει με τη χρονική στιγμή, το σημείο , την τύχη. Μπορεί σήμερα να υπάρχουμε μόνο εμείς, αύριο να υπάρχουν 10 δις, πριν από 5 μύτης χρόνια να υπήρχαν 3 κτλ....

Προτείνω να googlaρετε how big is the universe. Τότε θα δείτε ότι υπάρχουν τόσα άστρα όσοι οι κόκκοι άμμου της γης. Ειναι τραγικά αστείο να θεωρούμε ότι ένα φυσικό φαινόμενο όπως ειναι η ζωή, συμβαίνει μόνο σε εμάς....

Δημοσ.

Δεν απαιτείται να βρεις ζωή. Αρκεί το ότι υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθεί διότι πολύ απλά η χημεία και οι νόμοι τις φυσικής ειναι ίδιοι παντού στο σύμπαν. Το αν βρεθεί έχει να κάνει με τη χρονική στιγμή, το σημείο , την τύχη. Μπορεί σήμερα να υπάρχουμε μόνο εμείς, αύριο να υπάρχουν 10 δις, πριν από 5 μύτης χρόνια να υπήρχαν 3 κτλ....

Προτείνω να googlaρετε how big is the universe. Τότε θα δείτε ότι υπάρχουν τόσα άστρα όσοι οι κόκκοι άμμου της γης. Ειναι τραγικά αστείο να θεωρούμε ότι ένα φυσικό φαινόμενο όπως ειναι η ζωή, συμβαίνει μόνο σε εμάς....

τραγικά αστείο είναι να φανατίζονται άνθρωποι εδω μέσα και γενικά που τάζονται υπέρ του υπάρχουν δεν υπάρχουν εξωγήινοι,η γνώμη μου είναι ότι μπορεί ναι μπορεί και όχι ακόμα δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε και ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ.

τώρα αυτοί που φανατικά λένε δεν υπάρχουν το παίζουν ξύπνοι και γνώστες χωρίς να είναι ενώ αυτοί που φανατικά λένε πως υπάρχουν το παίζουν επίσης έξυπνοι αλλά έχουν και μια κάπως πιο καλπάζουσα φαντασία και όσο για τις στατιστικές πιθανότητες όσο και να γέρνουν υπερ η κατά της ζωής πέρα απο τη γη μιλάμε για πιθανότητες όχι για αποδεδειγμένα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

@georgepppo. Πόσοι γαλαξίες υπάρχουν ξέρεις; 100δις.
Ποσα ηλιακά συστήματά μεσα σε αυτα τα 100δις; Δεν υπαρχει νουμερο που να μπορει να το μετρήσει.
Πόσοι πλανήτες μεσα σε αυτα τα αμέτρητα ηλιακά συστήματά μπορούν έχουν ζωή;
Οι πιθανότητες που λες έχουν κατι παραπάνω απο πιθανότητα να γέρνουν προς το οτι έχουν ζωή.
Το να πιστεύουμε σαν ανθρωπότητα οτι μονο οτι βρίσκει ο άνθρωπος ισχυει. Αρα και υπαρχει ειναι σα να ειμαστε στα σπήλαια ακομα. Αρα μέχρι να πει ο άνθρωπος οτι η γη ηταν στρογγυλή, δεν ηταν. Πριν ηταν επίπεδη. Ούτε οτι ο ήλιος ηταν το κεντρο του γαλαξία. Μέχρι να το πει ο άνθρωπος ηταν η γη το κεντρο του σύμπαντος. Αν ειναι δυνατόν πραγματικα να γράφει οτι θελει ο καθε ένας

Δημοσ.

Να δεν χρειάζεται απόδειξη. Αρκεί ότι μπορεί. Πχ βρίσκεις ζωή σε μια παραλία αλλά επειδή δεν έχεις ακόμα κατασκευάσει πλοία δεν μπορεί να πας στα βαθειά ή σε άλλες παραλίες να δεις αν έχουν ζωή ή όχι. Ωστόσο επειδή η θάλασσα ειναι μια, ξέρεις ότι η ζωή μπορεί να υπάρχει και σε άλλες παραλίες ή στα βαθειά. Οσοι πιστεύουν ότι η ζωή υπάρχει μόνο στη γη, θεωρούν οτι ειναι αδύνατο να υπάρξει άλλου. Το οτι μπορεί να υπάρξει άλλου έχει ήδη αποδειχθεί από τους νόμους της φύσης και από το γεγονός οτι τα ίδια δομικά υλικά ειναι άφθονα παντού. Άρα δεν χρειάζεται κάν να εντοπίσεις ζωή, η δυνατότητα υπάρχει ήδη....
Το πρόβλημα σήμερα στον κόσμο ειναι οτι στα σχολεία μας μαθαίνουν φυσική του 1900. Άντε τώρα να εκφράσεις επιστημονική άποψη με τέτοιες γνώσεις. Σα να ρωτάς μια γιαγιά ευρώ ή δραχμή ένα πράγμα...

• Like 1
Δημοσ.

@nassosa

Αν όντος έχεις διαβάσει ποτέ στην ζωή σου θα ήξερες ότι οι αιτίες που συντέλεσαν για την δημιουργία της νοήμον ζωής στην γη είναι απίστευτα δύσκολο να υπάρξουν και αλλού, αυτό φυσικά δεν αποκλείει την ύπαρξη τους καθώς αφού έγινε μια φορά μπορεί να γίνει και άλλες.
Όλοι συμφωνούμε ότι πιθανών να υπάρχει και αλλού και όλοι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να συμφωνούμε ότι καλά είναι να ψάχνουμε αλλά απαντήσεις του τύπου "σίγουρα υπάρχουν" ή "σίγουρα δεν υπάρχουν" είναι τουλάχιστον τραγικές.

Γράφεις παραπάνω ότι ήταν σίγουροι ότι η γη είναι τετράγωνη ακριβώς σαν τα δικά σου λεγόμενα όπου και εσύ είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν, εγώ απλός σου λέω ότι πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να αποδειχθεί, χιλιάδες θεωρίες καταρρέουν ή επαληθεύονται συνέχεια και εσύ είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν, πέρα από αυτό μας αποκαλείς "βλάκες" γιατί έχουμε δικιά μας γνώμη και δεν ντρέπεσαι να συνεχίζεις στο ίδιο ύφος.

Με την λογική μερικών εδώ μέσα θα πρέπει να υποθέτουμε ότι το ταξίδι στον χρόνο υπάρχει, η αθανασία υπάρχει, το φάρμακο του καρκίνου υπάρχει αλλά sorry παιδιά απλά ακόμα δεν τα έχουμε βρει ή ακόμα χειρότερα ότι μας τα κρύβουν οι κακές εταιρίες - κυβερνήσεις, ίσος να υπάρξουν κάποτε τα παραπάνω αλλά προς το παρών μπα.

Υποθέτουμε κύριοι ότι υπάρχουν αλλά ακόμα δεν έχουμε στοιχεία, καλά καλά δεν κατανοούμε την δική μας ύπαρξη και θέλουμε να κατανοήσουμε και την ύπαρξη άλλων. Έλεος.

Ίσος να υπήρχαν πριν χιλιάδες χρόνια εδώ κοντά, ίσως να υπάρξουν αργότερα, ίσος να υπάρχουν και τώρα, όλα τα ίσος του κόσμου να σκεφτούμε πάλι υποθέσεις θα κάνουμε αφού στοιχεία δεν θα έχουμε, στέλνουμε σήματα συνέχεια περιμένοντας απάντηση και προδίδοντας την θέση μας σε μακρινούς γαλαξίες αλλά κανένας δεν απαντά ίσως να είναι πρωτόγονοι ίσως και τώρα που μιλάμε να ταξιδεύουν προς εμάς αλλά όπως γράφω και παραπάνω όλα αυτά είναι υποθέσεις

• Like 2
Δημοσ.

Σχολείο πήγαμε ή απλά ακούσαμε κάτι στην Μενεγάκη και το δέσαμε κόμπο;  :-D Η αρνητική μορφή της πρότασης δεν συνεπάγεται de jure από την αρχική για κάθε πρόταση γενικά και αόριστα. Ο φίλος μας ο Καρτέσιος το είπε ως αντιστάθμισμα στο επιχείρημα ότι είναι αδύνατον να αποδείξει ο άνθρωπος ότι ο ίδιος υπάρχει. Προφανώς η γλάστρα δεν χρειάζεται να σκέφτεται για να υπάρξει. Αρκεί ο σκεπτόμενος Καρτέσιος να το δείξει ότι υπάρχει.

Για το "σκέπτοντες" με κάλυψε ο προηγούμενος, οπότε δεν χρειάζεται να σου την πω κι εγώ.  :devil:

Είναι εκπληκτικής επιστημονικής στιβαρότητας το επιχείρημα "ισχύει γιατί το αντίθετο θα ήταν εγωιστικό (φτου κακά)".  :-D

Γιατί με δυσκολεύεις εγώ να σας διασκεδάσω θέλω και λίγη τροφή για σκέψη. Άσε τα λάθη μου μην μου τα διορθώνεται υπάρχει λόγος που τα κάνω, γιατί το σκέπτοντες μπορεί να γίνει επισκέπτοντες . Σ’  αυτά που γράφεις έχεις δίκιο μερικές φορές και εγώ αναρωτιέμαι αν αξίζω περισσότερο από μια γλάστρα.

Δημοσ.

@paparovic όνομα και πραγμα ε;

Προφανώς και δεν κατάλαβες τιποτα απο αυτο που εγραψα ε;

Ε ναι, τι να καταλάβω εγώ ο μύρμηξ μπροστά στα λόγια ενός βραβευμένου με Νομπ... oh wait  :-D

Το πιο πετυχημένο nickname έχω διαλέξει, κάθε φορά που κάποιος δεν ξέρει τι να πει αυτό σχολιάζει. To στατιστικό r είναι υπερβολικά κοντά στην μονάδα.  :devil:

Άσε τα λάθη μου μην μου τα διορθώνεται υπάρχει λόγος που τα κάνω

Εντάξει, δεν θα σου πούμε τι λάθος έχει αυτή η πρόταση.  :-)

Καταρχάς, δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι νόμοι της φυσικής είναι οι ίδιοι σε όλο το σύμπαν. Είναι απλώς μια υπόθεση που στηρίζεται σε παρατηρήσεις.

Κατά δεύτερον, υπήρξαν πάρα πολλά πράγματα που ήταν just right ώστε να υπάρξει δυνατότητα ζωής στον πλανήτη. Δεν είναι έτσι χαλαρά και άνετα που το περιγράφεις.

Κατά τρίτον, το μάλλον υπάρχουν δεν είναι απόδειξη. Απλώς μάλλον υπάρχουν.

• Like 3
Δημοσ.

Και αν εγω σας έλεγα οτι εδω και παρα πολλα χρόνια το γνωριζα αυτο απο τα βιβλία που εχω διαβάσει και απο το ποιοι κατοικούσαν στον Άρη αν σας το έλεγα τότε θα με λέγατε τρελό και όλοι απο εδω μεσα θα με κορόιδευαν ! Οι περισσότεροι απο εδω μεσα περιμενετε την επιβεβαίωση της ΝΑΣΑ NASA που η λέξη αυτή στα ειναι εβραϊκή και σημαινει Εξαπάτηση !!ή αλλιώς αυτός που εξαπατά!

Ψαχτείτε μην περιμένετε την Google και την ΝΑΣΑ ! Τα ελληνικά κείμενα ειναι ξεκάθαρα !!!! Στο κάτω κάτω σας επιτρέπουν να μαθαίνεται οτι γουστάρουν οι παγκοσμιοποιητές !!

Μην περιμένετε αυτούς λοιπόν !

tumblr_mm8n7kwbQx1so450so1_1280.gif

The-Big-Lebowski-WTF-Gif.gif

• Like 1
Δημοσ.

@paparovic. Προφανώς δεν είδες οτι ειχα παραθέσει και ενα λινκ απο την ΝΑΣΑ ε; Αυτα που γράφω φιλε όνομα και πραγμα παπαραβιτς δεν τα λεω εγω. Απλα ειπα κάποια στοιχεία που ειναι εκει εξω. Λιγο να ψάξεις παραπάνω παπαροβιτς, θα τα βρεις. Πέραν του οτι γράφεις φιλε παπαραβιτς, ειναι παντελώς ακυρο, κανεις και τον έξυπνο σαν γνήσιος παπαραβιτς.
Αλλα εσυ ως γνήσιος παπαραβιτς που εισαι θες έναν νομπελίστα να σου απαντησει εδω μεσα για να τον πιστέψεις ή για να ακούσεις την γνώμη του ή για να σε βαλει να σκεφτείς. Ξεχνάω φυσικά και εγω οτι χρειάζεται η ύπαρξη εγκεφάλου για ολα αυτα...
Ποσο κοντα έφτασες τωρα στην μονάδα παπαραβιτς; Οπως είδες χρησιμοποίησα το όνομα σου αρκετά για να φτασει στην μονάδα του IQ σου.

Δημοσ.
Όσο για αυτό είμαι σίγουρος. Δεν πρόκειται να κερδίσεις.

Παρόλα αυτά αυτο ακριβώς γράφω, λογικά υπάρχουν αλλά μέχρι να τους βρούμε, απλά δεν υπάρχουν. Με την δικιά σας λογική υπάρχει και θεός και βούδας και αλάχ, στην επίσημη όμως η ύπαρξη έρχεται με την απόδειξη. Μέχρι τότε amigos.

Τύπε, οι αστροφυσικοι παραδεχονται ότι μέχρι ώρας γνωρίζουν ένα 5% για τα μυστικά του σύμπαντος, και αυτά από την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους μέχρι σήμερα στο σύνολο.Καταλαβαινεις λοιπόν ότι το σύνολο γνώσεων για το σύμπαν του 5% προήλθε μέσα σε δέκα χιλιάδες έτη μέσες άκρες..... Έχεις ακόμα 95% να ανακαλύψεις ως είδος, ακόμα και στο 5% που ξέρεις, κάποιες ενδείξεις νοημων όντων κατά καιρούς κάποιοι έχουν αναφέρει ή εμφανίσεις κάποιον ιπτάμενων αντικειμένων με χαρακτηριστικά που δεν συμβαδιζουν με τα ανθρώπινα δεδομένα τεχνολογικα .....έχεις και ένα σύμπαν που διαστελεται διαρκώς άρα μεγαλώνει οπότε στο 95% που δεν γνωρίζουμε, στατιστικά σίγουρα θα υπάρχει πλανήτης με ζωή είτε σα τον δικό μας είτε ανώτερος είτε κατώτερος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά (κι) αυτό το thread αποδεικνύει ότι ζούμε σε μια εποχή που ο καθένας διαλέγει τα data που τον βολεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...