Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να υπάρχουν και να τους βρούμε κάποτε αλλά μέχρι τότε απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Με όλο τον σεβασμό φίλε μου, η μη ύπαρξη απόδειξης δεν αποτελεί απόδειξη του αντιθέτου...

• Like 6
Δημοσ.

Το να μη πιστεύεις στη ζωή στο σύμπαν είναι σαν να πιστεύεις ότι παίζοντας όλους τους αριθμούς στο τζόκερ υπάρχει πιθανότητα να μην κερδίσεις....

Όσο για αυτό είμαι σίγουρος. Δεν πρόκειται να κερδίσεις.

Παρόλα αυτά αυτο ακριβώς γράφω, λογικά υπάρχουν αλλά μέχρι να τους βρούμε, απλά δεν υπάρχουν. Με την δικιά σας λογική υπάρχει και θεός και βούδας και αλάχ, στην επίσημη όμως η ύπαρξη έρχεται με την απόδειξη. Μέχρι τότε amigos.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν λενε για τους εξωγηινους που εχουνε βρει στον Αρη;

Bumblebee?

• Like 2
Δημοσ.

Όσο για αυτό είμαι σίγουρος. Δεν πρόκειται να κερδίσεις.

Παρόλα αυτά αυτο ακριβώς γράφω, λογικά υπάρχουν αλλά μέχρι να τους βρούμε, απλά δεν υπάρχουν.

τι λογικη ειναι παλι αυτη; ειναι απολυτα σίγουρο οτι υπαρχουν..

Και που στηρίζεται το σίγουρο; Και για ένα Χριστιανό σίγουρο είναι ότι υπάρχει θεός, να το αποδείξει δεν μπορεί και αυτός.

Δημοσ.

Με όλο τον σεβασμό φίλε μου, η μη ύπαρξη απόδειξης δεν αποτελεί απόδειξη του αντιθέτου...

Ακριβώς, αλλά ούτε και του πρώτου. Οπότε μέχρι τότε απλά δεν ξέρουμε. Με τις ίδιες καραμέλες κόσμος πίστεψε σε βασιλιάδες, θεούς και δαίμονες. Άλλοι πιστεύουν στα Α.Ι. άλλοι σε θεούς άλλοι σε εξωγήινους και άλλοι στον Τσιπρα, στην απόδειξη πάντα κολλάει το σίδερο και την πίστη μερικών την πληρώνουμε όλοι. Έμαθα να πιστεύω σε αυτά που αποδεικνύονται και έτσι πορεύομαι, η ιστορία με δίδαξε ότι η πίστη δημιουργεί τρανά προβλήματα. Δεν καταρρίπτω καμία θεωρία μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο όπως γράφεις αλλά τουλάχιστον στον τον δικό μας ήλιο έχουμε απτές αποδείξεις ότι δεν υπάρχει τρόπος ύπαρξης

ζωής τουλάχιστον όπως την ξέρουμε. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι η επιστήμη γνωρίζει και τους το κρύβει αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, το σύμπαν είναι τεράστιο, πιθανότατα να μην προλάβουμε σαν είδος να το εξερευνήσουμε ποτέ και να αφανιστούμε πριν καλά καλά βγούμε από τον milky way. Όλα αυτά όμως είναι απλά σενάρια και μέχρι να τα καταρρίψουν ή να τα επαλυθεύσουν οι κύριοι με τις λευκές στολές θα έχω την δικιά μου θεωρία

• Like 1
Δημοσ.

Και που στηρίζεται το σίγουρο; Και για ένα Χριστιανό σίγουρο είναι ότι υπάρχει θεός, να το αποδείξει δεν μπορεί και αυτός.

αλλο να αποδηξεις κατι φανταστικο και αλλο κατι που εχουν πει χιλιες φορες πως ειναι σιγουρο οτι υπαρχει νοήμων ζωη και σε αλλους πλανήτες, φυσικα πολυ μακρια μας, και το οτι μπορει να μην δει ποτε στην ζωη σου επαφη με αλλον πολιτισμο δεν παει να πει οτι δεν υπαρχουν.

εχουμε στείλει δισκο στο διαστιμα με πληροφοριες για την ιστορια μας και πολλα αλλα. τραβα πες τους οτι τσαμπα τον φτιαξανε :-)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και γράφουν στο insomnia.

Σκέφτομαι άρα υπάρχω (Καρτέσιος)

Δέν σκέφτομαι άρα δεν υπάρχω.

Προσέξτε τι γράφετε η μη σκέπτοντες στο insomnia γιατι μπορεί να περάσετε στην ανυπαρξία.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι άρα υπάρχω (Καρτέσιος)

Δέν σκέφτομαι άρα δεν υπάρχω.

Προσέξτε τι γράφετε η μη σκέπτοντες στο insomnia γιατι μπορεί να περάσετε στην ανυπαρξία.

δολοφονια

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...