Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον πριν λιγες ωρες πηρα την single sim 3GB εκδοση.

Ετρεξα ετσι για πλακα μολις ενα Cpuz και μου βγαζει τρελα πραγματα..

CPU : ARM CORTEX -A53 1,71GHZ

GPU : MALI -T830

τι παιζει ; ειναι μαιμου ;

Ο kirin που ειναι ;

Δημοσ.

Το ειδα πριν, kirin ,εγω kirin δεν βλεπω σε εμενα. Η  κανω λαθος ; Στα 2.0 Ghz και το δικο μου στα 1,7

Ηρέμησε, μια χαρά σωστά είναι. Εσύ το διαβάζεις λάθος. Δεν έχει κανένα θέμα η συσκευή σου. 

Δημοσ.

Ηρέμησε, μια χαρά σωστά είναι. Εσύ το διαβάζεις λάθος. Δεν έχει κανένα θέμα η συσκευή σου. 

GPU 880 και εμενα φοραει 830 .  Αν θες εξηγησε γιατι εφαγα στραβωμα.

Δημοσ.

Android OS, v6.0 (Marshmallow)

Chipset HiSilicon Kirin 650 CPU Quad-core 2.0 GHz Cortex-A53 + quad-core 1.7 GHz Cortex-A53 GPU Mali-T880MP2

εδω γραφει Τ880MP2

Δημοσ.

προφανώς είναι λάθος, την 830 φοράει

Android OS, v6.0 (Marshmallow)

Chipset HiSilicon Kirin 650 CPU Quad-core 2.0 GHz Cortex-A53 + quad-core 1.7 GHz Cortex-A53 GPU Mali-T880MP2

εδω γραφει Τ880MP2

Δημοσ.

προφανώς είναι λάθος, την 830 φοράει

Λαθος ;  μου βγαζει και λαθος Cpu και GPu στο κινητο το Cpuz .

50712 στο antutu , ειναι το κανονικο σκορ ;

Δημοσ.

γιατί λάθος τον επεξεργαστή? arm cortex a53 είναι και αναφέρει σαν υψηλότερη συχνότητα αυτή της δεύτερης τετράδας, συχνό φαινόμενο

Λαθος ;  μου βγαζει και λαθος Cpu και GPu στο κινητο το Cpuz .

50712 στο antutu , ειναι το κανονικο σκορ ;

Δημοσ.

γιατί λάθος τον επεξεργαστή? arm cortex a53 είναι και αναφέρει σαν υψηλότερη συχνότητα αυτή της δεύτερης τετράδας, συχνό φαινόμενο

ναι πιθανον ειναι λαθος ...αδικα αναστατωθηκα :)

Δημοσ.

παιδες παρεπιπτοντως τι παιζει με το λαιτ; οι δυο εκδοσεις τι διαφορα εχουν. γιατι σε τιμη ειναι σχεον ιδιες.

Η dual sim εκδοση εχει 2GB μνημη και κοστιζει https://www.skroutz.gr/s/9043554/Huawei-P9-Lite-16GB.html

244.

Η single sim εχει 3GB μνημη ( πιο βασικο για εμενα) και κοστιζει https://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html

243.

Δηλαδη ενταξει τα ιδια χρηματα με αυτην την διαφορα, καμια αλλη .

Δημοσ.

Παντως αυτο που με προβληματιζει προσωπικα με τα huawei ειναι οτι επειδη εχει τους δικους της cpu, το βρισκω δυσκολο να βρισκοντε developers για custom rom..

Δημοσ.

Παντως αυτο που με προβληματιζει προσωπικα με τα huawei ειναι οτι επειδη εχει τους δικους της cpu, το βρισκω δυσκολο να βρισκοντε developers για custom rom..

Λιγο ακυρο..ποσοι απο εδω μεσα ξερουν να βαλουν custom ; 2 στους 1000 ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...