Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τηλεοραση μου , μια samsung smart εχει δυνατότητα εγγραφής σε φλασακι usb

Τοποθετω το φλασακι στην θυρα usb, και με προειδοποει οτι ισως δεν ειναι καταλληλο για εγγραφή.

Με ρωταει αν θελω να το διαμορφωσει, απαντω ναι, κανει την διαμορφωση και μετα λεει οτι δεν ειναι καταλληλο.

Φυσικα δοκιμασα αρκετες φορες και με τεσσερα διαφορετικα φλασακια

Χρειαζεται καποια ειδικη ρυθμιση, καποια ειδικη διαμορφωση απο πριν στα φλασακια ;

Τι μπορει να μην κανω καλα ;

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχουν μια ελαχιστη χωριτηκοτητα για να μπορεσεις να τα χρησιμοποιησεις για το pvr.

Μερικες τηλεορασεις θελουν να τα χεις συνδεδεμενα σε συγκεκριμενη θυρα usb για εγγραφη, ελεγξε και αυτο.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχουν μια ελαχιστη χωριτηκοτητα για να μπορεσεις να τα χρησιμοποιησεις για το pvr.

Μερικες τηλεορασεις θελουν να τα χεις συνδεδεμενα σε συγκεκριμενη θυρα usb για εγγραφη, ελεγξε και αυτο.

32/αρι ειναι

Δοκιμασα και μικρότερα

Δυο θυρες εχει, δοκιμασα και στις δυο

Δημοσ.

Πιθανοτατα θελει μεγαλυτερα. Πχ μια lg που χα περσι δεχοταν μονο εξωτερικο σκληρο για pvr. Με στικακια δεν δουλευε. Τωρα η sony που χω με ενα 64αρι στικακι το δεχεται.( δεν εχω κανει καμια εγγρσφη βεβαια)

Δημοσ.

Δεν θελει μεγαλυτερο, ταχυτερο θελει. Επειδη γραφει σε πολλα mbps απαιτει γρηγορο USB flash drive. Μια λυση ειναι να δοκιμασεις με εξωτερικο σκληρο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...