Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχω το Note2 και σκέφτομαι έντονα για το Note7 αλλα έχω μια απορία. Με την οθόνη την edge πως στο καλό θα πηγαίνεις το πενάκι στην άκρη της οθόνης αφού είναι με καμπύλη?  Εγώ καμιά φορά με το Note2 οταν θέλω να πιάσω κάτι που είναι απο άκρη σε άκρη ψηλό δυσκολεύομαι και η οθόνη είναι και ίσια! Αν είχε καμπύλη το S pen θα γλιστράει, η θα είναι πιο δύσκολο έτσι δεν είναι? Δεν έχω πρόβλημα με Edge οθόνη αλλά νομίζω πως δεν ενδεικνύεται

για Note.

Υ.Γ 1= Άσχετα που δείχνει μικρότερη και δεν μου πολυ αρεσει που στα βίντεο που το πάνω και κάτω μέρος αλώνεται κατά κάποιο τρόπο.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κάποιες φορές τα nickname είναι ταμαμ!

Κάποιες φορές τα nickname είναι ταμαμ!
Ωχ καημένε κι εσύ, είπε μιά παρλαπίπα ο απω'πάνω κι εσύ την πήρες τοις μετρητοίς.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα σου πω εγώ

1. Σχέδιο

2. Εγγραφή on the go (πχ επειδή είμαι ξεχασιάρης, θυμάμαι κάτι, απλά τραβάω πενάκι, γραφω, ξαναβάζω πενάκι, το βλέπω αργότερα)

3. Cropping. Δυνατότητα μεμονωμένου κοψίματος εικόνας για άμεσο share (χωρις να χρειαζεται να κανεις screenshot, μετά edit, μετά crop, μετά αποθήκευση και μετά share)

4. Hovering. Σημαντικότατο σε κάποιες περιπτώσεις. (ιδίως browsing)

5. (το άφησα για το τέλος) KICKSTAND

attention-your-galaxy-note-3s-s-pen-work

χαχαχαχα

Η δική μου λίστα στα πράματα που με εχει βολεψει το νοτε 3. Τώρα αν έχει ο φίλος να συμπληρώσει κάτι, κανένα πρόβλημα.

πλακα μου κανεις! χαχαχα το kickstand δεν το ηξερα τελειο! που ζω θεε μου 2 μηνες το εχω και ελεγα αυτο το τηλεφωνο θελει θηκη για να μενει στα πλαγια καθως βολευει να βλεπεις βιντεακια σε τετοια οθονη. εχω να μαθω πολλα ακομα! 

• Like 1
Δημοσ.

Κατειχα πρόσφατα s7 edge και note5. Το s7 edge δεν το κρατησα ούτε μηνά. Τα faulty touch μου δυσχέραιναν τη χρήση με ένα χέρι και ήταν εκνευριστικό. Το δικό μου συμπέρασμά είναι ότι τα edge μοντέλα της σαμσουνγκ είναι σκέτο μάρκετινγκ. Η οθόνη μπλεδιζει σε αυτες τις περιοχές και ουσιαστικά δεν δίνουν κάτι χρησιμο. Ούτε οι συντομεύσεις ούτε το χαδι για να δείξει την ώρα μου έδινε κάτι.

Το νοτε5 είναι εξαιρετικό αλλά το πενάκι για μένα ξεφουσκωσε λιγάκι. Στο νοτε2 το ειχα ευχαριστηθεί αλλά τώρα πια το έβγαζα σπανία. Και αν δεν χρησιμοποιείς την πενα τότε σού μένει ένα μεγάλο κινητό να κουβαλάς.

Προσωπικά θεωρώ το edge σε νοτε μεγάλο fail αλλά αυτό είναι απλά προσωπική εκτίμησή. Για μένα που περασα από αρκετά phablets ένα μικρότερό κινητό μου ταιριάζει πιο πολύ και ας χάνω την πένα. Η αν είναι για phablet η πενα δεν μου είναι απαραίτητη. :-)

Δημοσ.
Έχει μεγαλύτερη δόνηση από τα απλά τηλέφωνα;

Εξαρτατε για το που θα το βαλεις.....

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ

1. Σχέδιο

2. Εγγραφή on the go (πχ επειδή είμαι ξεχασιάρης, θυμάμαι κάτι, απλά τραβάω πενάκι, γραφω, ξαναβάζω πενάκι, το βλέπω αργότερα)

3. Cropping. Δυνατότητα μεμονωμένου κοψίματος εικόνας για άμεσο share (χωρις να χρειαζεται να κανεις screenshot, μετά edit, μετά crop, μετά αποθήκευση και μετά share)

χαχαχαχα

Η δική μου λίστα στα πράματα που με εχει βολεψει το νοτε 3. Τώρα αν έχει ο φίλος να συμπληρώσει κάτι, κανένα πρόβλημα.

Stand??????

Θεος!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ

1. Σχέδιο

χαχαχαχα

Καλα τα λεω εγω δηλαδη οτι ειναι αχρηστο για μενα δηλαδη, ευχαριστω για τη ενημερωση!

Δημοσ.

Καλα τα λεω εγω δηλαδη οτι ειναι αχρηστο για μενα δηλαδη, ευχαριστω για τη ενημερωση!

Άλλο το άχρηστο για σένα κι άλλο το άχρηστο γενικά και μάλιστα με συμπερασματολογίες και ειρωνίες που προανέφερες.

Πολύ πιθανό να κάνεις τη δουλειά σου και με ένα Nokia 3210 ή ούτε καν αν το φιδάκι και τα εικονομηνύματα σου είναι κι αυτά άχρηστα...

Δημοσ.

Ίσως. Για την ώρα οθόνη curved σε Note συσκευή είναι απλά dealbreaker.

Απλά δε θα το πάρει πλέον κάποιος που θέλει επαγγελματική χρήση και σημειώσεις...

Για την ώρα τα Note 3 και Note 4 παραμένουν τα καλύτερα από όλες τις απόψεις Note (καλό hardware, επαρκής και αποσπώμενη μπαταρία, επεκτάσιμη μνήμη, non-curved οθόνη κλπ).

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ

1. Σχέδιο

χαχαχαχα

Το 3 πως το κανουμε γμτ?Με ειχε ταλαιπωρησει μια φορα και δεν το επιχειρησα ξανα.

Note3

Δημοσ.

Πωωωωω. Ελεγα, θα καταλάβει ότι έκανε βλακεία με το 5 η Σαμ, θα πάρω το επόμενο. Βλέπω τώρα κύστη οθόνη... Αμάν....

Δημοσ.

Το 3 πως το κανουμε γμτ?Με ειχε ταλαιπωρησει μια φορα και δεν το επιχειρησα ξανα.

Note3

Hover το πενακι στην οθονη και πατας το κουμπακι
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...