tetra82 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Oτι πιο αχρηστο οι curved οθονες τις Samsung. Επισης, καλο ειναι να την κοψει την Note σειρα γιατι πραγματικα το πενακι ειναι αχρηστο, εκτος αν βγαζεις λεφτα απο doodles. Nα βγαλει μεγαλο τηλεφωνο flat και θα ειναι υποψηφιο. Αυτα τα edge και τα note ειναι γκλαμουριες του ελεους. Ευτυχώς που έχουμε εσένα να μας φωτίζεις πως θα χρησιμοποιούμε τα κινητά μας. Υποθέτω στο τμήμα BetterthanYou της πολυεθνικής OMGIAmSOBETTERTHANYOU ltd που δουλεύεις θα είσαι πολύ χρήσιμος. Ευτυχώς δηλαδή γιατί σε εμάς είσαι πιο άχρηστος απο βοηθητικές ρόδες για το τραπέζι της κουζίνας. 4
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αν κανει οσο το iphone εννοειται οτι αγοραζεις το iphone.. Για όποιον δεν ξέρει απο κινητά και θέλει απλά να το παίξει μούρη θα πάρει iphone 1
vaggelhs4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ως πρώην κάτοχος S6 και νυν S6 edge(μου το έδωσαν δεν είχα βίτσιο για edge) έχω να πω ότι η edge οθόνη δεν είναι το χρήσιμο πράγμα στον κόσμο. Έχει ωστόσο φανταστική εμπειρία θέασης, ρολογάκι με τρίψιμο στην edge περιοχή και εφαρμογές που βγαίνουν απο το edge κομμάτι. Είναι όντως δύσκολο να βρεις θήκες(έψαχνα Ip68 και έχει μονο για S6) αλλά πήρα μια καλή spigen και ένα γιαλι και είμαι μια χαρά. Όσο για το Note edge 7... Το πενάκι βολεύει αρκετά απο δοκιμή σε Note 4. Για εμένα που είμαι κάτα των tablets και θελω Smartphone και laptop μαζί μου θα έπαιρνα άνετα Note κινητό με ή χωρίς Edge. Υπάρχουν πράγματα όπως χειρόγραφες σημειώσεις(εξ ού και NOTE) που βολεύει. Θέμα γουστού είναι. Από εκεί και πέρα τα βασικά μου κριτήρια είναι να έχει IP68 επειδή 2 κινητα μου έκαναν μπλουμ στην τουαλέτα, γρήγορη και μεγάλη εσωτερική μνήμη και καλό after Sales service. Η κάμερα φυσικά ειναι θεμιτή αλλά έχω σκοπό να αγοράσω DSLR για καλές λήψεις. Παρόλα αυτα τα Samsung Δίνουν καλές κάμερες και έτσι δεν έχω λόγο να μην πάω εκεί.
AZA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ευκαιρια να μας διαφωτισεις. Τι κανεις καλυτερα με το πενακι που δεν κανω εγω με το ταπεινο μου κινητο; Πολλα ... Παρά πολλα ... Που αν δεν τα έχεις κανει δεν μπορείς να καταλάβεις γιατι το note ειναι εργαλείο που παίρνει και τηλέφωνα ... Ενω τα αλλα ειναι απλά ... Τηλέφωνα .- 1
paparovic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Πολλα ... Παρά πολλα ... Που αν δεν τα έχεις κανει δεν μπορείς να καταλάβεις γιατι το note ειναι εργαλείο που παίρνει και τηλέφωνα ... Ενω τα αλλα ειναι απλά ... Τηλέφωνα .- Έχει μεγαλύτερη δόνηση από τα απλά τηλέφωνα; 1
HRAKLHS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγω να ρωτησω κατι?Για ποιο λογο να υποβαθμισεις την καμερα απο 16 του Note 4 στα 12 megapixel?Ξερω εννοειται οτι την καμερα δεν την κανουν τα megapixel αλλα και παλι δεν ειναι αρνητικο που κατεβηκε?Δεν καταλαβαινω αυτη τη κινηση.. μπορει καποιος να εξηγησει?
tzovi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχω το note 3 και θα πάω για note 5.Το πενάκι με διευκολύνει παρά πολύ για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες...ουτέ να ψάχνω χαρτιά και στύλους να σημειώσω και να σχεδιάσω.οσοι δε το χρειάζεστε πάτε σε αλλά κινητά no problem.το ότι δε χρειάζεται σε σας δε πάει να πει ότι δε χρειάζεται σε άλλους.καθε ένας παίρνει ότι τον βολεύει.σε άλλους αρέσουν τα iPhone πχ σε μένα όχι...δε θα τα βγάλω και άχρηστα...ότι αρέσει στον καθένα ,τα υπόλοιπα τα άκουω βερεσέ!!
nickelodeon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχω το note 3 και θα πάω για note 5.Το πενάκι με διευκολύνει παρά πολύ για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες...ουτέ να ψάχνω χαρτιά και στύλους να σημειώσω και να σχεδιάσω.οσοι δε το χρειάζεστε πάτε σε αλλά κινητά no problem.το ότι δε χρειάζεται σε σας δε πάει να πει ότι δε χρειάζεται σε άλλους.καθε ένας παίρνει ότι τον βολεύει.σε άλλους αρέσουν τα iPhone πχ σε μένα όχι...δε θα τα βγάλω και άχρηστα...ότι αρέσει στον καθένα ,τα υπόλοιπα τα άκουω βερεσέ!! Ο Παπαστράτος σχεδίασε η Samsung υλοποιεί. 6
costas_pro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 τα 6gb ram θα είναι 6 η θα ειναι και αυτά 4 ??? Λογικα θα σου αφηνει 2,5gb ελευθερα αν οχι 2. Στο s7 edge απο τα 4 εχεις 1,6 max
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αγόρασα Note 4 μόνο για το πενάκι και από τότε έχασα το ενδιαφέρον μου για τα κινητά, οποιαδήποτε παρουσίαση νέου τηλεφώνου με αφήνει αδιάφορο. Ούτε που σκέφτηκα το Note 5 λόγω των ελλείψεών του- έλλειψη microSD, μη αποσπώμενη μπαταρία. Και εδώ με εκνευρίζει τρομερά η έλλειψη αποσπώμενης, αλλά όταν (και αν) πάθει κάτι το δικό μου και δεν βρίσκω μεταχειρισμένο Ν4, τότε αναγκαστικά θα πάω σε αυτό.
geo99rge Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 βρε παιδιά που τα βρίσκει αυτός ο τύπος και είναι όλο διαρροες και καλα?
oldnew Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγω να ρωτησω κατι? Για ποιο λογο να υποβαθμισεις την καμερα απο 16 του Note 4 στα 12 megapixel? Ξερω εννοειται οτι την καμερα δεν την κανουν τα megapixel αλλα και παλι δεν ειναι αρνητικο που κατεβηκε? Δεν καταλαβαινω αυτη τη κινηση.. μπορει καποιος να εξηγησει? Μάρκετινγκ.. Το βγαλανε με 12αρα, για να εχουν να βγαλουν περισσότερα update , αρα ποιο πολλα μοντελα στο μελλον, αρα περισσότερα λεφτα.. Πχ θα βγαλουν νοτε 8 με 16αρα που τοτε θα θεωρηθει αναβάθμιση σε συνδυασμό με μικρες βελτιωσεις στα υπόλοιπα κλπ.. Παντως η 12αρα του s7edge αρα και του νοτε 7 ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη της 16αρας του νοτε 4, ειδικα σε χαμηλο φως. Δεν υπάρχει καμια αμφιβολία
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 και στύλους να σημειώσω Α, εσύ πας και γράφεις πάνω στις κολώνες; 4
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Α, εσύ πας και γράφεις πάνω στις κολώνες; :lol: :lol: :lol: :lol: κλαίωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα