Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω νοτε και δεν θα ειχα ποτε κατι με πενακι γιατι δεν το χρειαζομαι αλλα τι λετε ρε παιδια? ασφαλως και για επαγγελματικη (η τελος παντως "ειδική") χρήση το πενάκι βολέυει πολύ. Ούτως η αλλως βολευει σε ολες τις μεγαλες οθονες για πολλές εφαρμογες που το δαχτυλο ειτε ειναι αρκετα χοντρο ειτε κουραζει.

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευκαιρια να μας διαφωτισεις.

Τι κανεις καλυτερα με το πενακι που δεν κανω εγω με το ταπεινο μου κινητο;

Θα σου πω εγώ

1. Σχέδιο

2. Εγγραφή on the go (πχ επειδή είμαι ξεχασιάρης, θυμάμαι κάτι, απλά τραβάω πενάκι, γραφω, ξαναβάζω πενάκι, το βλέπω αργότερα)

3. Cropping. Δυνατότητα μεμονωμένου κοψίματος εικόνας για άμεσο share (χωρις να χρειαζεται να κανεις screenshot, μετά edit, μετά crop, μετά αποθήκευση και μετά share)

4. Hovering. Σημαντικότατο σε κάποιες περιπτώσεις. (ιδίως browsing)

5. (το άφησα για το τέλος) KICKSTAND

attention-your-galaxy-note-3s-s-pen-work

χαχαχαχα

Η δική μου λίστα στα πράματα που με εχει βολεψει το νοτε 3. Τώρα αν έχει ο φίλος να συμπληρώσει κάτι, κανένα πρόβλημα.

• Like 9
Δημοσ.

Ευκαιρια να μας διαφωτισεις.

Τι κανεις καλυτερα με το πενακι που δεν κανω εγω με το ταπεινο μου κινητο;

Δεν σε αφορά το τί κάνω είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο με το κινητό μου, ώστε να ειρωνευτείς κιόλας.

Ανέφερα ότι με βολεύει το πενάκι σαν feature, αρκέσου σε αυτό.

PS: Είδα απάντησαν ορισμένοι χρήστες κάποια από τα προφανή.

PS2: Αυτό με το kickstand που ανέφερε ο φίλος ακριβώς από πάνω, ομολογώ ότι δε το γνώριζα, όμως ΣΙΓΟΥΡΑ θα βολέψει ακόμα περισσότερο στο τραπεζάκι των αεροπλάνων ή των τρένων καθώς ταξιδεύω συχνά.

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράζω κλώνια τα τελευταία 3 χρόνια

(για μένα το κινητό είναι πουλ μουρ και τίποτε άλλο) απο έναν συγκεκριμένο Κινέζο.

Η πλάκα είναι οτι χθές μου στηλε μήνυμα  και με ρώταγε αν θέλω το συγκεκριμένο!!!

Δεν παίζονται οι φούστηδες στην αντιγραφή!

Δημοσ.

Curved οθόνη + stylus. Fail!

Συμφωνώ.

Μακάρι να υπήρχε άλλη υλοποίηση με πενάκι εκτός από Samsung, να υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Για την ώρα εξακολουθώ να μένω (ευχαριστημένος) με το Note 3 που έχω, που μια χαρά με εξυπηρετεί ως spec (δε μου χρειάζεται Note 7 ή οθόνη curved επουδενί).

Δημοσ.

Κρίνοντας από το S7 Edge της γυναίκας μου (το οποίο κατά τα άλλα είναι το καλύτερο κινητό που έχω δει) η curved οθόνη δεν προσφέρει απολύτως τίποτα ενώ σε θέμα screen protectors, tempered glass κτλ είναι δράμα.

Προσωπικά είχα στην λίστα μου το Note 7 αλλά η curved οθόνη είναι λόγος για να το προσπερασω δυστυχώς.

Δημοσ.

Εγω πάντως οταν πηρα το νοτε 4, μονο για το πενακι δεν το πηρα.  Μαλιστα συνηθιζα να λεω,  μακαρι στο χωρο που μπαίνει το πενακι να ειχα μπαταρία ωστε να εχει μεγαλυτερη αυτονομία .  Ουτε το χρησιμοποιώ καθε μερα.  Όμως: Με τον καιρο διαπίστωσα  οτι σε καποιες εφαρμογές ειναι εξαιρετικά χρησιμο.  Ειδικα σε Excel ,  σοβαρες εφαρμογές που θελουν μεγάλη οθονη (και που η χρηση της πενας κανει την οθονη να φαίνεται πολυ μεγαλύτερη ) κλπ. 

Εφαρμογές video,  φωτο επεξεργασία ,  ακομα και αστειες εφαρμογές που κανεις εφε σε φωτο ,  οπως face in hole ή ifunface κλπ.  Με το πενακι πας σε αλλο επίπεδο. Αν δεν το χρησιμοποιησεις δεν κκαταλαβαινεις..  Φυσικα υπάρχουν και αυτοι που κανουν πολυ απλη χρηση και τους ειναι αγνωστα ολα αυτα.  Οκ τοτε απλα δεν πας σε νοτε,  δεν σου χρειάζεται . 

• Like 1
Δημοσ.

Kickstand το πενακι στο N4 δεν γινεται. Οχι οτι θα παρει καποιος note για να εχει το πενακι για βαση στηριξης απλα συζητηση να γινεται.

Παρολο που ειμαι κατοχος Ν4, το πενακι ειναι ο τελευταιος λογος που το πηρα. Βεβαια σε καποιες περιπτωσεις ειναι αρκετα χρησιμο. Αλλοι δε μπορουν να ζησουν χωρις αυτο. Δλδ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Δημοσ.

Αν κανει οσο το iphone εννοειται οτι αγοραζεις το iphone..

κατσε να ξεπεράσουν το 70% screen to body ratio.... Το νοτε 5 ειναι καλυτερο απο το 6s (ναι δεν εχει ios) οποτε δεν μπορω να φανταστω ακομη και το iphone 7 πως θα ξεπερασει το νοτε 7

Δημοσ.

Εγώ έχω Lumia 950 XL 5.7" ΤΕΛΕΙΩΣ flat οθόνη.

1η πρώτη φορά στην ζωή μου έβαλα tempered glass που έχει κάτσει τέλεια σε όλο το περίγραμμα χωρίς να σηκώνεται πουθενά και 1 μήνα τώρα είναι έτσι.

Ο κουνιάδος μου έχει S7 Edge και δεν έβαζε προστασία γιατί του την έσπαγε που δεν καθόταν καλά, και τώρα ψάχνει για νέα οθόνη ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...