Rubenstilchkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Mία πρώτη γεύση από την εμφάνιση του νέου Samsung Galaxy Note 7 μας δίνουν τα τρία press renders που δημοσίευτηκαν από τον γνωστό σε όλους μας Evan Blass (@evleaks), στα οποία η συσκευή εμφανίζεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς. Σύμφωνα με τον Blass, οι χρωματικές επιλογές που επέλεξε να προσφέρει η νοτιοκορεατική κατασκευάστρια είναι οι Black Onyx, Blue Coral και Silver Titanium, ενώ είναι ολοφάνερο πως το νέο ταμπλετοτηλέφωνο ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική γραμή των Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S6 edge. Από τα renders μπορούμε να διακρίνουμε τη γνωστή dual-curve οθόνη της Samsung, τη γραφίδα S Pen να εξέχει ελάχιστα στην κάτω δεξιά γωνία, την κύρια και βοηθητική κάμερα, όπως και το φυσικό Home Button στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, το Samsung Galaxy Note 7 είναι εφοδιασμένο με QHD οθόνη 5.7" Super AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 820/Exynos 8893 (ανάλογα το μοντέλο και την αγορά), 6GB μνήμης RAM, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64GB (επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD), κύρια κάμερα με αισθητήρα 12ΜΡ και δευτερεύουσα με αισθητήρα 5ΜΡ. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 7 θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου. Site: AndroidPolice
telis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ότι καν να λέμε αυτή η σειρά για επαγγελματίες (και όχι μόνο) είναι η top. Κρίμα που βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω τον αστράγαλο 8
Leo360 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Επιτέλους, ήρθε η ώρα για αναβάθμιση (S6 Edge+ χρήστης, μη με ρωτάτε γιατί δεν πήγα σε S7 Edge xP )! Αν και δε βλέπω Platinum Gold και ... φοβάμαι!
Cell_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 αυτή η σειρά για επαγγελματίες Για να καταλάβω, το stylus το κάνει για "επαγγελματίες"; 3
telis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Για να καταλάβω, το stylus το κάνει για "επαγγελματίες"; Αδελφέ είπα και όχι μόνο, μην το απομονώνεις. 1
nikchris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Oτι πιο αχρηστο οι curved οθονες τις Samsung. Επισης, καλο ειναι να την κοψει την Note σειρα γιατι πραγματικα το πενακι ειναι αχρηστο, εκτος αν βγαζεις λεφτα απο doodles. Nα βγαλει μεγαλο τηλεφωνο flat και θα ειναι υποψηφιο. Αυτα τα edge και τα note ειναι γκλαμουριες του ελεους. 2
Cell_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αδελφέ είπα και όχι μόνο, μην το απομονώνεις. Παραμένει ίδιο το ερώτημα μου.
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Oτι πιο αχρηστο οι curved οθονες τις Samsung. Επισης, καλο ειναι να την κοψει την Note σειρα γιατι πραγματικα το πενακι ειναι αχρηστο, εκτος αν βγαζεις λεφτα απο doodles. Nα βγαλει μεγαλο τηλεφωνο flat και θα ειναι υποψηφιο. Αυτα τα edge και τα note ειναι γκλαμουριες του ελεους. Διαφωνώ. Το πενάκι με εξυπηρετεί αφάνταστα και στη δουλειά και στην καθημερινότητα. Είναι από τους σημαντικότερους λόγους που έχω το Note 3 και δεν επέλεξα άλλης εταιρίας κινητό. Είσαι υπερβολικά απόλυτος και λάθος. Αν δε σου αρέσει το τηλέφωνο απλά προσπερνάς. 12
nikchris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Διαφωνώ. Το πενάκι με εξυπηρετεί αφάνταστα και στη δουλειά και στην καθημερινότητα. Είναι από τους σημαντικότερους λόγους που έχω το Note 3 και δεν επέλεξα άλλης εταιρίας κινητό. Είσαι υπερβολικά απόλυτος και λάθος. Αν δε σου αρέσει το τηλέφωνο απλά προσπερνάς. Ευκαιρια να μας διαφωτισεις. Τι κανεις καλυτερα με το πενακι που δεν κανω εγω με το ταπεινο μου κινητο;
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Oτι πιο αχρηστο οι curved οθονες τις Samsung. Επισης, καλο ειναι να την κοψει την Note σειρα γιατι πραγματικα το πενακι ειναι αχρηστο, εκτος αν βγαζεις λεφτα απο doodles. Nα βγαλει μεγαλο τηλεφωνο flat και θα ειναι υποψηφιο. Αυτα τα edge και τα note ειναι γκλαμουριες του ελεους. Αδερφέ μη ξεχανας (εκτός αν δεν το ξέρεις) ότι οι 8 στους 10 για τη γκλαμουριά αγοράζουν κινητό, χωρις να ξέρουν καν τι σκατά κάνει το μαραφέτι που πήρανε. Είναι τυχαίο πως οι 7 στις 10 πωλήσεις I-phone γίνονται σε γυναίκες? Θα μου πεις δεν κακό να κανεις μούρη με το τηλέφωνο , όλα στο παιχνίδι είναι . Αν δεν ήταν δε θα έβγαζαν κάθε 6 μήνες καινούργια μοντέλα παρά μόνο όταν ήταν πραγματικά επιτακτική ανάγκη για αναβάθμιση και φυσικά σε ένα άντε 2 χρωματισμούς , όχι σε φουξ , ροζ, λαδί και ιδικά χρυσό. . 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όλη αυτή η φασαρία για ένα μεγαλύτερο S7 edge?
Skia11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Curved οθόνη qhd = immersion στα video και στα games. Έχοντας το s6 edge+ από τον Φλεβάρη μπορώ να πω ότι είναι μακράν ότι καλύτερο για τα μάτια μας. Τώρα κατά πόσον έχει πρακτικά πλεονεκτήματα στη καθημερινή χρήση, μπορώ να πω ότι έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία στη χρήση.
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Τι κανεις καλυτερα με το πενακι που δεν κανω εγω με το ταπεινο μου κινητο; Χειρόγραφες σημειώσεις και κείμενο, προφανώς. Σε μερικούς είναι απαραίτητο, ξέρεις. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα