Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι

κατεβαζεις ενσύρματα,ασύρματα;

στα 7αρια ειναι περασμένος ο σωστός driver για την κάρτα δικτύου η αυτός που πέρασαν τα windows;

Δημοσ.

το σωστό αυτό είναι.

Μήπως κάτι αλλο παράλληλα χρησιμοποιεί το ίντερνετ; (πχ αν ειναι φρέσκα τα 7αρια,τίποτα ενημερώσεις η κάτι αλλο)

δες απο την εποπτεία πόρων την κίνηση του δικτύου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την ταχύτητά με τι την μετράς ; έχεις καποιο προγραμμα; Ποιο προγραμμα έχεις; Ανέβασε ένα report για να δούμε.

Την διαφορά στην ταχύτητα την παρατήρησες πολλές φορές ;

Έχει σημασία να δούμε αν όντως υπάρχει διαφορά στην ταχύτητά σου ή αν ήταν τυχαίο.

Γενικά από w7 σε w8 δεν αιτιολογείται διαφορά στο download, έχοντας ίδιες ρυθμίσεις.

Αν θέλεις δώσε μας μερικά παραπάνω στοιχεία.

Αυτά από μενα

Δημοσ.

παραθετω μια φωτο απο ενα speed test που εκανα

2cmunol.png

φαινεται μια χαρα ,αλλα το προβλημα ειναι οταν κατεβαζω απο καποιο client και η διαφορα ειναι μεγαλη απο τι στα 8 αρια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό είναι με τα win7 έτσι; Αν θες κάνε και ένα speedtest από τα win8 και ανέβασε το ώστε να συγκρίνουμε.

Αν η διαφορά, παρατηρείται μόνο όταν κατεβάζεις από έναν συγκεκριμένο server, εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω :P

Δημοσ.

δυστυχως στα 8 δεν εχω προσφαση στο ιντερνετ για να βγαλω screen, ειχε ξεκινησει  εγκατασταση των 10 απο μονο του και ειχα κλεισει το Pc και απο τοτε  δεν ξαναμπηκα   :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να δούμε τώρα θα έχεις θέμα με τα 10? :P

Δημοσ.

οχι τα 8 εχω ακομα , αλλα δεν προλαβε να γινει η εγκατασταση  γιατι εκλεισα τον υπολογιστη . παντως επειδη εχω δοκιμασει και τα 10 αρια  αυτο  το προβλημα το εχω μονο στα 7.το πολυ πολυ να ξαναγυρισω ξανα στα  xp   :-)

Δημοσ.

οχι τα 8 εχω ακομα , αλλα δεν προλαβε να γινει η εγκατασταση  γιατι εκλεισα τον υπολογιστη . παντως επειδη εχω δοκιμασει και τα 10 αρια  αυτο  το προβλημα το εχω μονο στα 7.το πολυ πολυ να ξαναγυρισω ξανα στα  xp   :-)

δεν υπάρχει λόγος επιστροφής σε xp πλέον, αν δνε έχεις κάποιο θέμα συμβατότητας μείνε με τα 8.1 αν δεν θες 10αρια.

Δημοσ.

οχι αστειευομουν ,τα 7 μια χαρα με καλυπτουν απλα αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα  .  θα δοκιμασω το βραδυ με διαφορετικο client μηπως φταιει οτι ειναι παλλια η εκδοση

Επισκέπτης
Δημοσ.

πόσες φορές παρατήρησες αυτή την διαφορά ? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...