nickvas19 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλημέρα παιδια Ενδιαφερομαι για να παρω μια Ip camera.απλα εχω καποιες αποριες.Όλες οι ip cameras εχουν την δυνατοτητα να βλεπεις απο αποσταση.δλδ εγω να ειμαι ταξιδι και να βλεπω εναν χωρο που εχω βαλει την βαλει....ή μονο συγκεκριμενες; Εγω βαλει στο ματι την πιο φθηνη απο το σκρουτζ.πια η γνωμη σας; https://www.skroutz.gr/s/7223787/Anga-AQ-3100S.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδια Ενδιαφερομαι για να παρω μια Ip camera.απλα εχω καποιες αποριες.Όλες οι ip cameras εχουν την δυνατοτητα να βλεπεις απο αποσταση.δλδ εγω να ειμαι ταξιδι και να βλεπω εναν χωρο που εχω βαλει την βαλει....ή μονο συγκεκριμενες; Εγω βαλει στο ματι την πιο φθηνη απο το σκρουτζ.πια η γνωμη σας; https://www.skroutz.gr/s/7223787/Anga-AQ-3100S.html όλες πρέπει να ανοίξεις πόρτα στο μόντεμ και να ρυθμίσεις dyndns και θα μπορείς να την βλέπεις από όπου θες αλλά εγώ σου έχω αντιπρόταση είναι πάρα πολύ καλή αξιόπιστη και δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά διότι έχει εφαρμογή εσωτερικού χώρου εγώ έχω μείνει απολυτά ευχαρηστιμενος είναι αυτή Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) τι εννοεις εφαρμογη εσωτερικου χωρου; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) τι εννοεις εφαρμογη εσωτερικου χωρου; εγαρμογη και απλα γραφω οτι ειναι εσωτερικου χωρου και επισης υπαρχει η δυνατο=τητα να σε ειδοποιηση με email οταν ανιχνετση κινηση στο χωρο και εχει και περιστροφη Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 κατι τετοιο απο ελλαδα υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) κατι τετοιο απο ελλαδα υπαρχει; υπάρχει αλλά είναι ακριβή http://www.skroutz.gr/s/8637780/OEM-SRICAM-TK16300.html Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 να σαι καλα σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μπορεις να ψαξεις και με τεχνολογια CLOUD. Δε χρειαζεται καθολου ρυθμησεις σε modem, DDNS, Static IP κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μπορεις να ψαξεις και με τεχνολογια CLOUD. Δε χρειαζεται καθολου ρυθμησεις σε modem, DDNS, Static IP κτλπ αυτές που έβαλα στο link τέτοιες είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα