Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα VPN-Δωρεάν ίντερνετ? Συνδρομές?

cleoparta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, όντως. Πολλές εκδόσεις και του Psiphon(κυρίως οι νεότερες) δεν έχουν πολλές χρήσιμες ρυθμίσεις αλλά ρε man, λειτουργούν τουλάχιστον. Σε αυτό που προτείνει ο φίλος, δεν φτάνουμε ούτε στο 2ο βήμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σχετικά με το psiphon νομίζω ότι τέλος... Η cosmote έβαλε όριο 6mb στο m.whatsup.gr που είναι ο proxy server που έχουμε ορίσει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν καταναλώσετε 6MB πλοήγησης απλά κολλάει το ίντερνετ και ξεκινάει μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα δεδομένων (μέχρι να ξανατελειωσουν τα 6MB). Για παράδειγμα μπείτε στο playstore να κατεβάσετε μια εφαρμογή. Στα 6MB κολλάει το download.

• Like 1

μην με λες τετοια τωρα, εμενα λειτουργει κανονικα ακομα..

2m61lih.jpg

ή δεν εχει πιασει σε ολους ακομα αυτο που λες, ή ειναι καποιο προσωρινό πρόβλημα.. αλλα πιο πιθανό το πρωτο :'(

σημερα το πρωί δεν μου εμπενε με τιποτα.. σταματουσε στο selecting server..

το κοιταω.. ενα δακρυ κύλισε αλλα είπα οχι! τοσα λεφτα μου φαγατε! δεν θα το αφησω ετσι ρε!

εβαλα myinternet.cosmote.gr και δουλεψε αμεσως. τι στο πεοντα; δεν ξερω.

post-150650-0-26850300-1480074328_thumb.pngpost-150650-0-52562900-1480074329_thumb.png

Από τι φαίνεται.. Ακόμα και μια "uptaded" έκδοση του Psiphon 113 το XPsiphon δεν δουλεύει με την Android Nougat..

Εγώ έχω το kay Web 85 σε xiaomi Redmi note 3 pro που περνει δύο κάρτες sim πήρα μια cosmote για δεύτερη χωρίς να της βάζω λεφτά ποτε. Ρυθμισα τα δεδομένα να δουλεύουν με αυτήν και εδώ και δύο μήνες έχω τελειο τζάμπα ίντερνετ χωρίς τον φόβο να μου φάει την κάρτα.. Μόνο torrent δεν μπορώ να κατεβάσω ξέρει κανείς αν γίνετε;

• Like 1

σημερα το πρωί δεν μου εμπενε με τιποτα.. σταματουσε στο selecting server..

το κοιταω.. ενα δακρυ κύλισε αλλα είπα οχι! τοσα λεφτα μου φαγατε! δεν θα το αφησω ετσι ρε!

εβαλα myinternet.cosmote.gr και δουλεψε αμεσως. τι στο πεοντα; δεν ξερω.

Περίεργα πράγματα. Σε μένα σταματάει  η πρόσβαση μετά τα 6MB (και με myinternet.cosmote.gr) (και σε 2 άλλα τηλέφωνα που δοκίμασα).

Εγώ έχω το kay Web 85 σε xiaomi Redmi note 3 pro που περνει δύο κάρτες sim πήρα μια cosmote για δεύτερη χωρίς να της βάζω λεφτά ποτε. Ρυθμισα τα δεδομένα να δουλεύουν με αυτήν και εδώ και δύο μήνες έχω τελειο τζάμπα ίντερνετ χωρίς τον φόβο να μου φάει την κάρτα.. Μόνο torrent δεν μπορώ να κατεβάσω ξέρει κανείς αν γίνετε;

Είναι εύκολο να μου στείλεις την εφαρμογή kayweb;

Τα έκανε χτες σε μένα αυτά. Σήμερα ήταν κομπλέ. Μαλλον δεν είναι θέμα της Cosmote αυτό και απλώς κάποιες μέρες είναι απαλευτη η ταχύτητα του Vpn.

Θυμάμαι τον εαυτό μου μια μέρα του Σεπτεμβρίου να προσπαθεί μάταια να κάνει το Kayweb να λειτουργήσει και αυτό να μην μπαίνει για κανέναν λόγο.

Αποτι βλεπω παιζει σε youtube μια χαρα, αν πας να κατεβάσεις όμως εφαρμογή android εκτος playstore σερνεται ή δε κατεβαίνει, με myinternet.cosmote.gr. Χθες παντως ητανε ολη μερα συνδεδεμένο χωρίς προβλημα.

Θα ήθελα όμως και για vodafone να μου λεγατε τον τρόπο. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο data στην αρχή? Δε βρισκω πως ενεργοποιώ data για να ξεκινήσω.

Αποτι βλεπω παιζει σε youtube μια χαρα, αν πας να κατεβάσεις όμως εφαρμογή android εκτος playstore σερνεται ή δε κατεβαίνει, με myinternet.cosmote.gr. Χθες παντως ητανε ολη μερα συνδεδεμένο χωρίς προβλημα.

Θα ήθελα όμως και για vodafone να μου λεγατε τον τρόπο. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο data στην αρχή? Δε βρισκω πως ενεργοποιώ data για να ξεκινήσω.

Βάζεις στις ρυθμίσεις

Real host

Και στον σέρβερ

myusage.vodafone.gr

Note:Αν περάσεις τα 500mb σου κατεβάζουν την ταχύτητα και δεν μπορείς να κανείς κάτι..

Εμένα οι εφαρμογές έξω απο το Play store μου κατέβαιναν σφαίρα..Μόνο με τα torrent δεν κάνει τίποτα

Announcement:Βρήκα μια uptaded version του Psiphon 113 ↓

https://m.youtube.com/watch?v=pnzdG52w-pw

Εγώ την δοκίμασα και δεν δουλεύει.(λόγο ότι έχω Android Nougat)

Σε εσάς θα δουλεύει σίγουρα..

Μπορεί να μ στείλει κάποιος το kayweb? Δεν μ εχει δουλέψει ποτέ το Psiphon 113.. υπάρχει modded έκδοση για Ελλάδα;

Το kayweb δεν μπορείς να το βρείς.. Και από τι έχω δεί είναι παλιά έκδοση του Psiphon 113.

Οπότε δοκίμασε αυτό εδώ:

https://m.youtube.com/watch?v=pnzdG52w-pw

Είναι αναβαθμισμένη έκδοση του Psiphon 113,δες το βίντεο προσεχτικά και ας ελπίζουμε να δουλέψει.

(Στο description έχει τους σερβερ ανάλογα με ην κάρτα σου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...