bbalentino9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 παντα μου αρεσει η αληθεια τα στοιχιματα ειναι για μικρους το δικο μου το δοκιμασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Το δικό σου δυστυχώς δεν μπορώ να το βάλω.εχω root για να κάνω και hotspot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbalentino9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Ενταξη οταν βρης συσκευη χωρις ροοτ τοτε δοκιμασε το αρχειο ehi που ηταν παλι σε μη ροοτ πως το εβαλες απορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Είχα δοκιμάσει σε αλλουνου το κινητό απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbalentino9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 τοτε ξανα δοκιμασε σε αλλουνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Γιατί;εγώ με κοσμοτε παιζω μπάλα.οποιος εδώ μέσα έχει βονταφον ας ασχοληθεί.εγω προτιμώ κοσμοτε.εχει παντού 4g Δώσε ένα epro από tcpvpn με open username kai pass να χει ο κόσμος να μπαίνει.οπως έδωσα εγώ ανοιχτό για κοσμοτε έτοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbalentino9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Γιατί;εγώ με κοσμοτε παιζω μπάλα.οποιος εδώ μέσα έχει βονταφον ας ασχοληθεί.εγω προτιμώ κοσμοτε.εχει παντού 4g Δώσε ένα epro από tcpvpn με open username kai pass να χει ο κόσμος να μπαίνει.οπως έδωσα εγώ ανοιχτό για κοσμοτε έτοιμο το κοσμοτε ειναι για ολες τις συκευες γιατι δεν το δοκιμαζεις τοτε και σε καλυτερο provider server του tcpvpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thehustla Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 το κοσμοτε ειναι για ολες τις συκευες γιατι δεν το δοκιμαζεις τοτε και σε καλυτερο provider server του tcpvpn Τι εννοείς καλύτερο provider server του tcpvpn έχεις να προτείνεις κάποιον για καλύτερη ταχύτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbalentino9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 μου αρεσει η σταθεροτητα απο την ταχυτητα αν θελης βαλε το αρχειο για κοσμοτε που ειναι και για ροοτ σε e-proxy και αν σου αρεση τοτε τα ξαναλεμε η ταχυτητα ολων των premium ειναι περιπου ιδιες και δοκιμη σε youtube οχι speedtest δεν ειναι πραγματικα σε λειτουργια vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thehustla Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Σε ποιο αρχείο αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μονής είπα την σελίδα στο φβ στα ξαφνικά εξαφανίστηκε χάχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μονής είπα την σελίδα στο φβ στα ξαφνικά εξαφανίστηκε χάχα εσυ εχεις κατι να δωσεις να δοκιμασουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbalentino9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Σε ποιο αρχείο αναφέρεσαι; σελιδα 68 το 1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 εσυ εχεις κατι να δωσεις να δοκιμασουμε?? εγώ πάντα έχω κάτι καλό αλλά δεν τα δίνω δεν έχει νόημα αν τα δίνω κλειδωμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 κλειδωμενα δε δουλευουν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις