Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί;εγώ με κοσμοτε παιζω μπάλα.οποιος εδώ μέσα έχει βονταφον ας ασχοληθεί.εγω προτιμώ κοσμοτε.εχει παντού 4g

Δώσε ένα epro από tcpvpn με open username kai pass να χει ο κόσμος να μπαίνει.οπως έδωσα εγώ ανοιχτό για κοσμοτε έτοιμο

Δημοσ.

Γιατί;εγώ με κοσμοτε παιζω μπάλα.οποιος εδώ μέσα έχει βονταφον ας ασχοληθεί.εγω προτιμώ κοσμοτε.εχει παντού 4g

Δώσε ένα epro από tcpvpn με open username kai pass να χει ο κόσμος να μπαίνει.οπως έδωσα εγώ ανοιχτό για κοσμοτε έτοιμο

το κοσμοτε ειναι για ολες τις συκευες γιατι δεν το δοκιμαζεις τοτε και σε καλυτερο provider server του tcpvpn

Δημοσ.

το κοσμοτε ειναι για ολες τις συκευες γιατι δεν το δοκιμαζεις τοτε και σε καλυτερο provider server του tcpvpn

Τι εννοείς καλύτερο provider server του tcpvpn έχεις να προτείνεις κάποιον για καλύτερη ταχύτητα;

Δημοσ.

μου αρεσει η σταθεροτητα απο την ταχυτητα αν θελης βαλε το αρχειο για κοσμοτε που ειναι και για ροοτ  σε e-proxy και αν σου αρεση τοτε τα ξαναλεμε  η ταχυτητα ολων των premium ειναι περιπου ιδιες και δοκιμη σε youtube οχι speedtest  δεν ειναι πραγματικα σε λειτουργια vpn

Δημοσ.

Μονής είπα την σελίδα στο φβ στα ξαφνικά εξαφανίστηκε χάχα

εσυ εχεις κατι να δωσεις να δοκιμασουμε??

Δημοσ.

εσυ εχεις κατι να δωσεις να δοκιμασουμε??

εγώ πάντα έχω κάτι καλό αλλά δεν τα δίνω δεν έχει νόημα αν τα δίνω κλειδωμένα
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...