Panikas13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 ρε παιδιά για vodafone και iphone παίζει κάτι? Γιατί έδωσα ολα τα λεφτά μου για να πουλάω μούρη αλλά δεν έχω 10 εύρω για mb σώστε με. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πούλα το κινητό και πάρε android αλλιώς θα εισαι offline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Πουλά το κινητό και πάρε κανένα Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μπήκε το anonytun αλλά δεν πάει βήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosk0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Υπάρχει για IPhone κ βοφ τρόπος αλλά η ταχύτητα είναι με 3G Τ πολύ ... 400kbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 εγω δοκιμασα σε vodafone αλλα τιποτα. και δεν μπορω να βρω και τον κωστα να τον ρωτησω... τι απεγινε ?? εχει καταφερει κανεις να εχει ιντερνετ η ειναι τελικα ιστοριες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Είσαι πολύ πίσω εγώ έχω βρει anonytun web tunnel premium apk custom κιαλα Πόλα που δεν μπορώ να σου πω επειδή θα κλείσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantinosSp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μετά το update του injector μπορούμε να κάνουμε tethering χωρίς root η τσάμπα προσπαθώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Σε τι συσκευή θες να στείλεις ιντερνέτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέχρι και ομάδα κάνατε μερική για λίγο ίντερνετ ότι vpn υπάρχει βγαίνει πρώτα στο insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JackDaniels Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μετά το update του injector μπορούμε να κάνουμε tethering χωρίς root η τσάμπα προσπαθώ; Μετά την αναβάθμιση τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να διαμοίρασω. Στην προηγούμενη έκδοση είχα βρε τρόπο, αλλά πλέον δεν λειτουργεί. Για την ιστορία το τηλέφωνό μου είναι το Xiaomi mi6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και νέος τρόπος με http lnjector για Vodafone όση δεν ξέρετε ψάξτε λίγο και θα βρείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Άσε μας ρε κουκλίτσα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Όση δεν ξέρετε ψάξτε και θα με θυμηθείτε Άσε μας ρε κουκλίτσα μου, -'- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxagelos2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και νέος τρόπος με http lnjector για Vodafone όση δεν ξέρετε ψάξτε λίγο και θα βρείτε Αντί να φτιάξεις ένα Payload να το κλειδώσεις και αφήσεις ξεκλείδωτο το proxy και το vpn να βάζουν ότι θέλουν, πήγες και έβγαλες στη φόρα το Host και τώρα οποιοδήποτε μπορεί να να φτιάξει Payload. Θέλω να δω σε πόσο καιρό θα μπλοκάρουν και αυτό το κενό με αυτό που έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις