kostt316 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μετα απο πολλες προτροπες απο φιλους σας αποκαλυπτω πως να εχετε στο λαπτοπ σας με windows δωρεαν νετ το παρον δουλευη σε ολα τα δυκτια ανεξαρτιτως παροχου αλλα λογου το οτι σας εχω διαμοιραση με φερθηκατε σκουλικιαρικα και την κανατε και ποστ την εφαρμογη μας ξερετε πια σας λεω την οποια μεσω κοπων και βασανων την φτιαξαμε . Σας αποκαλυπτω μονο για κοσμοτε .....Μπορειτε ητε μεσο ενος usb modem μεσω τηλεφωνου ανεξαρτιτως συστηματος και χωρις να χρειαζετε root να στηλετε στο pc laptop wifi , usb signal και τα ρεστα και θα εχετε unlimited internet Ευχαριστω ολους οσους βοηθησα και βοηθω οι οπιοι ειναι εχεμυθοι οι υπολειποι απλα σας στελνω τον χαιρετισμο μου και να ειστε λιγοτερο ιουδες για οπιαδηποτε πληροφορια διαβαστε το προφιλ μου πολλα φιλια αλανια με εκτιμηση kostt316 Anonymous Greek Tim 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokonelos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πολύ καλό και χρήσιμο αλλά ένα ρουταρισμενο κινητό είναι ότι πιο εύκολο νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostt316 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) καποιος που πηγαινη στην παραλια η την εξοχη παραμασχαλα με το ταμπλετ του η το λαπτοπτακη του θα πρεπει να κουβαλα μαζι του και εξτρα κινητο το οποιο να τελειωνη η μπαταρια του σε 3ωρες .και το χαλαη η δεν μπορη να το ρουταρη γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρη τον τροπο η δεν εχει βγη για αυτον recovery τη πρεπει να κανη;η απαντηση εινα usb stick ,η αξιοποιηση της θυρας σιμ που τιχον θα εχει ολα τα υπολειπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε η λυση αυτη ειναι για προχωρημενους δεν ενδυκνιεται για οχι και τοσο γνωστες αλλα ειναι για ολλα τα δυκτια.Επησεις μη κολατε ολοι σας εδω μεσα με το injector δεν ειναι και το καλυτερο με την μιση καταναλωση πορων ram και μοαταριας υπαρχει αλλο σαν αυτο που δεχρειαζετε προξυ για να λειτουργηση το ssh αναρωτηθηκατε γιατι μερικες φορες δεν εχεται προσβαση σε προξυ; και σας πεφτη οσερβερ ssh ειναι ο τροπος λειτουργειας του injector Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από kostt316 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoleon2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οπως??(αν θες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostt316 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ακομα οχι θα ερθη η ωρα του η μαλον η ωρα τους και οχι εδω δημοσια . αλλα θα το σκεφτω κιολα γιατι ειναι πολυ καλα φυντανια μερικοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Παιδιά κάποιος καλός άνθρωπος που να ξέρει έστω και ινμποξ για Vodafone ένα VPN?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, γιατί έχω φάει φρικη που δεν δουλεύει πλέον το psiphon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 IMG_20170726_174608.jpgIMG_20170726_174640.jpgIMG_20170726_175429.jpgIMG_20170726_175513.jpgIMG_20170726_175513.jpgIMG_20170727_110123.jpg Μετα απο πολλες προτροπες απο φιλους σας αποκαλυπτω πως να εχετε στο λαπτοπ σας με windows δωρεαν νετ το παρον δουλευη σε ολα τα δυκτια ανεξαρτιτως παροχου αλλα λογου το οτι σας εχω διαμοιραση με φερθηκατε σκουλικιαρικα και την κανατε και ποστ την εφαρμογη μας ξερετε πια σας λεω την οποια μεσω κοπων και βασανων την φτιαξαμε . Σας αποκαλυπτω μονο για κοσμοτε .....Μπορειτε ητε μεσο ενος usb modem μεσω τηλεφωνου ανεξαρτιτως συστηματος και χωρις να χρειαζετε root να στηλετε στο pc laptop wifi , usb signal και τα ρεστα και θα εχετε unlimited internet Ευχαριστω ολους οσους βοηθησα και βοηθω οι οπιοι ειναι εχεμυθοι οι υπολειποι απλα σας στελνω τον χαιρετισμο μου και να ειστε λιγοτερο ιουδες για οπιαδηποτε πληροφορια διαβαστε το προφιλ μου πολλα φιλια αλανια με εκτιμηση kostt316 Anonymous Greek Tim Κατσε φιλος ποια εφαρμογη σας, Anonymous Greek Tim (Team or Tim-Wind) αφου ο creator ειναι ο co2thunderboy δηλαδη μιλαμε για Ινδονησια μερια. Παιρνεις την εφαρμογη του, βλεπεις ολα τα tutorials ρωτας κ τι παιζει για Ελλαδα και την βαφτιζουμε δικια μας ? Καλη φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromantia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Σας παρακαλώ πολύ μην με αναγκάσετε Κ γράψω κακίες τόσα χρόνια εδώ μέσα όπως καλώς λέει ο DC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick07as Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ευτυχώς έχουμε και την anonymous greek tim και νιώθουμε ασφαλείς, Ευχαριστούμε mr.Hackerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 IMG_20170726_174608.jpgIMG_20170726_174640.jpgIMG_20170726_175429.jpgIMG_20170726_175513.jpgIMG_20170726_175513.jpgIMG_20170727_110123.jpg Μετα απο πολλες προτροπες απο φιλους σας αποκαλυπτω πως να εχετε στο λαπτοπ σας με windows δωρεαν νετ το παρον δουλευη σε ολα τα δυκτια ανεξαρτιτως παροχου αλλα λογου το οτι σας εχω διαμοιραση με φερθηκατε σκουλικιαρικα και την κανατε και ποστ την εφαρμογη μας ξερετε πια σας λεω την οποια μεσω κοπων και βασανων την φτιαξαμε . Σας αποκαλυπτω μονο για κοσμοτε .....Μπορειτε ητε μεσο ενος usb modem μεσω τηλεφωνου ανεξαρτιτως συστηματος και χωρις να χρειαζετε root να στηλετε στο pc laptop wifi , usb signal και τα ρεστα και θα εχετε unlimited internet Ευχαριστω ολους οσους βοηθησα και βοηθω οι οπιοι ειναι εχεμυθοι οι υπολειποι απλα σας στελνω τον χαιρετισμο μου και να ειστε λιγοτερο ιουδες για οπιαδηποτε πληροφορια διαβαστε το προφιλ μου πολλα φιλια αλανια με εκτιμηση kostt316 Anonymous Greek Tim επιβεβαιωνω οτι δουλευει 100% ...αν τωρα δε θελει αμεσα να το κανει δημοσια ειναι δικο του θεμα μπορει να το κανει αργοτερα βιντεο στο youtube στο μαντρι μου με αναλυση πανω απο 1080 δεν εχω δει ποτε προσωπικα εντυπωσιαστηκα και το κυριωτερο ειναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromantia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πρώτη φορά βλέπω hacker να παραδέχεται ότι ανήκει σε μια ομάδα να το λέει δημόσια άραγε σε τι γλώσσα γράφει scripts bots κλπ κλπ σε σουαχίλι μάλλον πήγαινε στο υπουργείο αμύνης αν είσαι τόσο καλός να σου πει ο καμμενος ευχαριστώ να σου δώσει Κ καρέκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Souls10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει πολύ καλά αυτό που ποσταρε ο Κώστας ,όσοι τον κράζετε απλά ζηλεύετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Κραζεις-θαυμαζεις!! Εχει εκατονταδες video tutorials στο utube σχετικα με το http proxy injector. Προσωπικα δεν το δοκιμασα ποτε γιατι με ενδιαφερει το internet στο smartphone.Παντως εαν δουλευει γρηγορα κ με ασφαλεια ειναι καλη φαση για tethering εαν πχ σου σερνεται το internet οπως το δικο μου lol Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από DC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 κραζεις .... θαυμαζεις κι εγω επιβεβαιωνω οτι δουλευει μια χαρα ... ευχαριστω κωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εσεις που το δοκιμασατε κ λετε οτι δουλευει προσεξτε μονο να μην πεσατε σε καποιο vpn honeypot, snifarιστηκε καποιος κωδικος σας κ σας γλεντανε καποιοι μαυροκαπελαδες Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από DC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις