Mitsos_The_Great Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ναι φίλε μου. Μετά ψάχνοντας στο Google μπορείς να το βελτιστοποιησεις στο μέγιστο! Ετοιμάζω Ελληνικό οδηγό για το πως να δημιουργήσει κάποιος τον δικό του server. Μείνετε συντονισμένοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosx90 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια, εγω ακολουθω τον οδηγο του pcsteps. Παω απο το tcpvpn και κανω username και password και μετα επισης από το tcpvpn βρισκω ένα proxy που να δουλευει. Όλα καλα συνδεετε αλλα δεν μπορω να κανω με τιποτα speedtest, μου λεει network communication issues. Ενώ με του φιλου από πάνω κανει κανονικα. Γιατι γινετε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Θα φτιάξω εγώ για Vodafone αλλά δεν θέλω να κάνω συνέχεια ανανέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorackcanyon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Παιδιά σαν proxy πάντα η ip του σερβερ. Και εγώ δεν γνωρίζω πολλά από κώδικα Linux και τα βιντεακια βοηθούν απίστευτα! Έχει κάποιος vf να δοκιμάσει κάτι να δούμε μήπως δουλέψει; Δυστυχώς δεν έχω Vodafone. Πάντα τον ip του σέρβερ για remote proxy?? Και θύρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosswti Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 κλαιω με την ασφαλεια της cosmote πραγματικα υπαρχουνε τροποι για τζαμπα νετ αν ψαχτεις ξερω μεχρει τωρα 5 τροπους σιγουρα για να μπω με κοσμοτε για πλακα θα ηθελα πολυ να τους πω αλλα θα κλεισουνε σιγουρακι απλα πρεπει να ψαχτεις εχω φαει 1 χρονο πανω σε αυτο το θεμα θελω να δω την vodafone και οτι βρω θα το ποσταρο εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosswti Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) fdd Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από giwrgosswti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 cosmote ehi gia 7 meres τερμα γρηγορος αν βαλετε buffer receive 99999 και data compression το κακο με το ssh ειναι οτι δεν μπορεις να παξεις τπτ αν κανεις hotspot στο πσ γιατι εχεις θυρες κλειστες λογο του ssh που ειναι στην 22 απλα μπορεις να βλεπεις οτι θες κτλπ αλλα οχι torrents και games αλλο προθεμα βαλτε αυτο που εχω εγω γιατι φορτονεται τους server οταν ειμαστε ολοi με το m.whatsup.gr ελεος ενα γαμημενο search κανεις και τα εχεις ολα παρεπιπτοντος αν κανετε packet capture στο κινητο σας οταν εχει 0 mb και πατε και ανοιξετε εναν browser kai blate m.whatsup.gr θα δειτε το σιτε που το hostari ειναι αυτο που εχω εγω γενικα kante ena serach reverse ip lookup δεν θα τα δωσο και ολα ετοιμα απλα ψαξται λιγο παραπανω http:// αυτες ειναι οι ταχυτητες με τον τροπο που εχω βρει οχι με injector με αλλο τροπο δικο μ απλα δειτε μαχ πωσο εχω πιασει και το εχω και hotspot και παιζεις τα παντα οχι κλειστες πορτες και μλκιες αλλα προτιμω να τον κρατισω για μενα γιατι αν το δωσο θα κλεισει απλα να ξερεται υπαρχουνε τοσα στο ιντερνετ απλα η γνωση ειναι δυναμη δεν θα σε βγαλει λευτα αυτο αλλα θα σε γλητωσει και ποτε δεν ξες γενικα οτι ξες ειναι καλο στην ζωη σου https://files.fm/u/uwd45dzy Πραγματικά πολύ γρήγορο Γιώργο. Μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosswti Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 @Mpouko τεσταρες το αρχειακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 @Mpouko τεσταρες το αρχειακι? Ναι και όντως πάει σφερα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosswti Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 χαιρομε ειναι λογικο οταν δεν το βαζουνε ολοι το προθεμα αυτο εχεις αλλες ταχυτητες εχω και αλλα προθεματα θα προσπαθω να ανεβαζω αρχειακια οσο μπορω ακομα και το psiphon λειτοθργη κανονικα σε android 6 σε 7 οχι βγαλανε το προτοκολο ssh το certificate γιαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Και εγώ έχω βρει 6-7 τρόπους για Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 χαιρομε ειναι λογικο οταν δεν το βαζουνε ολοι το προθεμα αυτο εχεις αλλες ταχυτητες εχω και αλλα προθεματα θα προσπαθω να ανεβαζω αρχειακια οσο μπορω ακομα και το psiphon λειτοθργη κανονικα σε android 6 σε 7 οχι βγαλανε το προτοκολο ssh το certificate γιαυτο το λαθος σου ειναι οτι ενω θελεις να το κρατησεις για σενα , δειχνεις οτι εχεις ενα προγραμμα και πιανεις καλες ταχυτητες ... καλυτερα να μην τα δειχνεις αν δεν εχεις σκοπο να πεις πως τα πιανεις .... δωσε την βοηθεια που θελεις να δωσεις αλλα μεχρι εκει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosswti Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Αν το μηραστω θα την πιούμε όλοι μαζί θα κλείσει σε 2 μέρες απλα ήθελα να δείξω οτι υπαρχουν και άλλοι τρόποι εκτός injector όσο για vodafone υπάρχουνε πολύ Χριστίνα Μάο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μα δεν χρειάζεται να την μοιραστείς...απλά δεν έπρεπε να την αναφέρεις... θα μπορούσες να πεις απλά ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι...το καλύτερο είναι να λέμε αυτά πού θα βοηθήσουν τους άλλους..αν κάποιος δεν έχει σκοπό να πει πώς το έκανε, καλύτερα να μην αναφέρει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorackcanyon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Θα συμφωνήσω περαχωριτη. "Βρείτε τους τρόπους" λένε, λες και είμαστε προγραμματιστές. Εγώ το "Θέλω να βοηθήσω" το μεταφράζω ως "κοιτάξτε πόσο μάγκας είμαι. Έχω άλλη εφαρμογή πιο γαμάτη και πιο γρήγορη" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις