nikos932 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ρε παιδια βοήθηστε λιγο με τα iphone :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ΔΕΝ γίνεται σε iPhone. Ακόμα και σε android δεν δουλεύει υποδειγματικά (όπως πριν 1 μήνα). Αυτό φυσικά αλλάζει αν έχετε δικό σας ssh server. Τότε βλέπετε άνετα 720p ή και 1080p youtube χωρίς πρόβλημα με πολύ σπάνιες αποσυνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick07as Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα που με έκανε να έχω δωρεάν ιντερνέτ στο nintendo ds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Όποιος μπορεί με να βοηθήσει με την vodafone παρακαλώ η να γράψει εδώ η να μου κανει ενα πμ. Παλεύω 2 μέρες και δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ούτε έχω βρει ενα έτοιμο config για vodafone greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αν καποιος μπορει να με βοηθησει σε vodafone cu η σε γουατς απ με galaxy s8 ας στειλει. Εχω μπλεχτει με τοσα μηνυματα εδω, Επισης αληθεια κατανταει κουραστικο το ευχαριστηριο στον Κωστα απο μη ενεργα προφιλ που δεν απμτανε ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αν καποιος μπορει να με βοηθησει σε vodafone cu η σε γουατς απ με galaxy s8 ας στειλει. Εχω μπλεχτει με τοσα μηνυματα εδω, Επισης αληθεια κατανταει κουραστικο το ευχαριστηριο στον Κωστα απο μη ενεργα προφιλ που δεν απμτανε ποτε τι προβλημα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyxer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αν καποιος μπορει να με βοηθησει σε vodafone cu η σε γουατς απ με galaxy s8 ας στειλει. Εχω μπλεχτει με τοσα μηνυματα εδω, Επισης αληθεια κατανταει κουραστικο το ευχαριστηριο στον Κωστα απο μη ενεργα προφιλ που δεν απμτανε ποτε http://dwreaninternet.tk Gia whatsup edw! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serafeim71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα Παιδιά...Στα windows 10 Στο lumia 640 xl,Με καρτα whatsup υπάρχει να βάλω ιντερνέτ στο κινητό..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Όχι παιδιά, όλες οι λύσεις για vpn που αναφέρθηκαν αφορούν το android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vinali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά παιδευομαι πολύ καιρό να βάλω vpn vodafone Cu με καμιά επιτυχία...διαβάζω ότι πολλοί έσω μέσα βρήκατε τρόπο για vodafone αλλά κανένας δεν δίνει τη λύση...υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει;εχω nougat σε παλιό κινητό και αυτο custom from μόνο και μόνο γτ το κινητό δεν έχει μνήμη και με αυτή τη ρομ μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης αλλά πλέον δεν εχω ίντερνετ...δούλευα το psiphon για 2 χρόνια περίπου ευχαριστώ όποιον βοηθήσει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/648530-ssh-squid3-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ προσπαθώ να πειραματιστώ να έχουμε έναν server χωρίς αποσυνδέσεις αλλά δεν γνωρίζω και πολλά και υπάρχουν πολλές αποσυνδέσεις. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Θα πάρετε κωδικούς πρόσβασης όταν είναι σταθερός ο σέρβερ χωρίς πολλά-πολλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina42 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Βρήκε κανένας για Vodafone cu free ίντερνετ Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2017 από Cristina42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papaemman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Παιδιά πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνέτ από το κινητό στο λάπτοπ , χωρίς ρουτ?? Δοκίμασα το pdanet αλλά είναι υπερβολικά αργό. Κάποιος άλλος τρόπος για tethering ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Παιδιά πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνέτ από το κινητό στο λάπτοπ , χωρίς ρουτ?? Δοκίμασα το pdanet αλλά είναι υπερβολικά αργό. Κάποιος άλλος τρόπος για tethering ? με usb καλωδιο μεσω pdanet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxagelos2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Βρήκε κανένας για Vodafone cu free ίντερνετ Εσύ είχες γράψει αυτό: (Βρήκα το πρόγραμμα για Vodafonecu free Internet VPN AnonyTun). Γιατί το ζητάς πάλι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις