kostas506 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δηλαδή πληρώνω 15 και μιλάω δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γίνεται να κατεβάζεις torrent? Χρησιμοποιώ το http injector εδω και 3-4 μηνες αλλα torrent είτε από το κινητό είτε από το pc μέσω wifi ή usb πάλι δεν κατεβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos11 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δηλαδή παίδες με 15 ευρω τον χρόνο μιλάς απεριόριστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxagelos2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γίνεται να κατεβάζεις torrent? Χρησιμοποιώ το http injector εδω και 3-4 μηνες αλλα torrent είτε από το κινητό είτε από το pc μέσω wifi ή usb πάλι δεν κατεβάζει. Site: https://www.tcpvpn.com/vpn-torrenting 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panteleon91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα για την βοηθεια,σε Xiaomi mi5 με νουγκατ δουλεύει άψογα! Να σε έχει ο Θεός καλά Κώστα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristo2121 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γίνεται να κατεβάζεις torrent? Χρησιμοποιώ το http injector εδω και 3-4 μηνες αλλα torrent είτε από το κινητό είτε από το pc μέσω wifi ή usb πάλι δεν κατεβάζει. whats up εχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα kostt316 που βοηθάει τον κόσμο χωρίς ανταλλάγματα. Δεν δοκίμασα τη μέθοδο του ακόμα, αλλά μόνο το γεγονός Που κάθεται και ασχολείται με τον καθένα εδώ μέσα, δείχνει το φιλοτιμο του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 whats up εχεις; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisisgsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλησπερα! Θελω και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω τον Κωστα (kostt316!!! Πολυ εξυπηρετικος και τιμιος ανθρωπος πανω απ'ολα... Συνεχισε την καλη δουλεια Κωστα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drnospa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Άλλο ενα ευχαριστώ στον Κώστα(kostt316) για τη δουλειά του και την όλη υπομονή του. Σε ευχαριστώ αδερφέ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos39 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω και εγώ τον kostt316 για τη βοήθεια του ο άνθρωπος. έχει μεγάλη ψύχη Σε ευχαριστώ φίλε μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diolos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον kostt316 για την πολύτιμη βοήθειά του. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εστειλα μήνυμα στον τύπο για να με βοηθήσει πιο πολύ με κάτι ρυθμίσεις κ όχι για να μου πει τον τρόπο ή του και με ρώτησε αν είμαι Ελληνας ή αλλοδαπός. Έπειτα αφού του απαντάω μ λέει να μην του ξαναστείλω μηνυμα αν συνεχίσω να γράφω κορακιστηκα.(λόγο greeklish) Του είπα πως δεν είχε ελληνικά το κινητό μου. τον κύριο όμως δεν τον πείραξε που σκοτώνει την ελληνική γλώσσα με τα ορθογραφικά του λαθοι τα greeklish τον μαραναν Ήθελα να ήξερα, για τους άλλους π βγάζουν κερδος από αυτό, τους κραζεται. για τους κομπλεξαρες σαν τον Κώστα...τπτ? μονο γλυψημο επειδη δεν σας χρέωσε κάτι για τον κόπο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos39 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εστειλα μήνυμα στον τύπο για να με βοηθήσει πιο πολύ με κάτι ρυθμίσεις κ όχι για να μου πει τον τρόπο ή του και με ρώτησε αν είμαι Ελληνας ή αλλοδαπός. Έπειτα αφού του απαντάω μ λέει να μην του ξαναστείλω μηνυμα αν συνεχίσω να γράφω κορακιστηκα.(λόγο greeklish) Του είπα πως δεν είχε ελληνικά το κινητό μου. τον κύριο όμως δεν τον πείραξε που σκοτώνει την ελληνική γλώσσα με τα ορθογραφικά του λαθοι τα greeklish τον μαραναν Ήθελα να ήξερα, για τους άλλους π βγάζουν κερδος από αυτό, τους κραζεται. για τους κομπλεξαρες σαν τον Κώστα...τπτ? μονο γλυψημο επειδη δεν σας χρέωσε κάτι για τον κόπο του? ο Κώστας είναι μεγάλη ψύχη ρε φίλε, βοήθησε όταν του ζητήθηκε, όποτε άκυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 μυστικο που το ξερουν δυο , παυει να ειναι μυστικο ...... εμενα που δεν μου το εδωσε το βρηκα και αυτες τις βλακειες οτι μην το πουμε πουθενα και μην το μαθει ο κοσμος να πατε να τα πειτε αλλου ..... οταν κελαιδατε σαν πουλακια και τα λετε αριστερα και δεξια σας φταινε τα pc steps και τα youtube .....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις