xakou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Επίσης ξέρει κάποιος αν δουλεύει μέσω usb; Όταν το συνδέω με το φορητό μου μέσω Bluetooth, έχω 100kbytes/sec το μέγιστο... Φαντάζομαι λόγω παλιού Bluetooth στο φορητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Επίσης ξέρει κάποιος αν δουλεύει μέσω usb; Όταν το συνδέω με το φορητό μου μέσω Bluetooth, έχω 100kbytes/sec το μέγιστο... Φαντάζομαι λόγω παλιού Bluetooth στο φορητό... γινεται .. βαλε και στον φορητο το αντιστοιχο pdanet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dabok Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 εχει κανενας ταχυτητα μεγαλητερη απο 136kbps με καποια απο αυτες τις εφαρμογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosMTX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kostt316 !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik187 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kostt316 Η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά σε galaxy s6 nougat. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Thx to Kostt316. Appreciated man. Φιλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σε xiaomi redmi note 4 δουλευει κανονικα το hotspot χωρις να pdanet. Επισης οταν βαζω το pdanet+ καθε φορα μου χανει τις ρυθμισεις wpa και πρεπει να τις ξαναπερναω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Σε xiaomi redmi note 4 δουλευει κανονικα το hotspot χωρις να pdanet. Πως το κάνεις; Έχω redmi 4 prime... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas506 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τρώει δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxagelos2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τρώει δεδομένα Το σκεφτόσουν πολύ για να το γράψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorackcanyon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Redmi 4 prime, λατρεία, κινητάρα. Αγαπάμε Xiaomi ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotcarver1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πως το κάνεις; Έχω redmi 4 prime... Τι να σου πω.Ανοιγει κανονικά το tethering. Σε αντίθεση με το pda+ που κάθε φορά που το ανοιγω χάνει το wpa και το βγάζει open το δίκτυο παρ όλο που μέσα στην εφαρμογή φαίνεται ασφαλισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παίζει του kostt316 ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos888 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 παιδια αν αγοραζω την εφαρμογη pdanet θα μπορω να κανω hotspot απο κινητο σε κινητο η ταμπλετ χωρις να ειναι root; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolthepirate Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 kostt316 ευχαριστω πολυ!! πραγματικα!! και μαλιστα παιζει βιντεο σε 720p60 και φορτωνει μπαμ "13mbps" οτι καλυτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις