kostt316 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) κανεις λαθος οτι εγινε γνωστο απο το pc steps ......απο εδω ξεκινησε και υπηρχαν ηδη στο yοutube βιντεο απο ελληνες να το διαφημιζουν .... μην τα ριχνουμε στο pc steps γι'αυτο..... συν οτι κι εμεις δεν ειμαστε αθωοι , ολο και σε καποιον φιλο το εχουμε πει κι αυτος το εχει πει σε καποιον αλλον και παει λεγοντας να σας πω την δικη μου ιστορια εκει που εμπενα τοσα χρονια και το ηξερα μονο εγω πως κανω μια αναζητηση για θεματα καθαρα για windows 10 πεταη το google free cosmote πςςστςπς ορε λεω μας πιασαν και βλεπω εκει αρθρο με τα σχετικα τωρα λεω το εκαναν για να βοηθησουν τον κοσμο οχι νομιζω το εκαναν και καλα ειναι εξπερ αλλα ο βασικος σκοπος να γινη ντορος και να μαθευτη στη κοσμοτε με ολλα τα παρατραγουδα εγω απο το 2005 εχω 7 τροπους που μπαινω τζαμπα και τους δυο τους εκαναν βουκινο με αποτελεσμα τον πρωτο με την θυρα 9201 udp να πεζη στο υουτουβε κατεμε ιλιθιο που αναρτησε βιντεο και το δευτερο με τα psiphon σε ενα μεγαλο επισκεψημοτητας σαιτ χαθηκε ρε λυκοπουλα μεσο πμ να βοηθηθη ο κοσμος . για μενα εχω αλλους 5 και υποψην εχω φτιαξη ovpn 9201udp config file με πρεμιουμ σερβερ ταχητητα 4g 25mbps εφορου ζωης με αποτελεσμα να μου μηνουν στο χερι και μιας εκλησαν την 9201 udp θα σας αποκαληψω που ηταν η ευπαθια του σηστηματος ηταν στο wap αν προσεξατε αν πονηρευτηκατε λιγο βαλτε apn wap θα διαπιστωσετε ειναι of [και εκι που μοιραζα μεσο tp-link 1watt στα προαστια εδω 15 συν χειλιομετρα εμπεναν ολοι με τα λαπτοπ τους φριιι εβαλε ο αλλος youtube με τη 9201 και μετα 4-5 μηνες παπαλα Επεξ/σία 13 Μαΐου 2017 από kostt316 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ποιες 2 και 5 .....ξεκινησε η συζητηση πριν ενα χρονο εδω μεσα και το pc steps το εγραψε κοντα στα χριστουγεννα ....αλλα το προβλημα θεωρειται οτι ειναι αυτο ? ολοι εσεις θα ειχατε μαθει για δωρεαν ιντερνετ αν καποιος δεν το ελεγε ? μην τρελαθουμε ρε παιδια ... καποτε ολα τα ωραια τελειωνουν και μυστικο που το ξερουν δυο .... παυει να ειναι μυστικο ... νομος Εγω μιλάω για το injector... Το psiphon το δούλευα πριν δω το ποστ εδω... Το θέμα είναι ότι οπως ειπαν ποιο πάνω, δεν έπρεπε να γίνουν δημοσιεύσεις... Κατι που είναι απίστευτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εγω φιλε μου το ειδα πρωτη φορα απο youtube και λεω πλακα μας κανουν και το δοκιμασα και δουλεψε ....ουτε που ειχα κοιταξει αν το ειχαν γραψει εδω..... καποιοι ηξεραν πιο παλια το kayweb....... καποιοι αλλοι καποιο αλλο προγραμμα ......αλλα καποια στιγμη θα μαθευοταν ....παντα ετσι γινεται... γι΄αυτο εγραψα οτι μυστικο που το ξερουν δυο , σταματαει να ειναι μυστικο για το injector εχεις δικιο αλλα το κακο ειχε ηδη γινει Εγω μιλάω για το injector... Το psiphon το δούλευα πριν δω το ποστ εδω... Το θέμα είναι ότι οπως ειπαν ποιο πάνω, δεν έπρεπε να γίνουν δημοσιεύσεις... Κατι που είναι απίστευτο.. θα μαθευοταν με το καιρο .... μπορει να αργουσε λιγο περισσοτερο .... αλλα θα μαθευοταν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas506 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δεν είναι μυστικό αλλά όχι και σε άρθρο οποίος θέλει ψάχνει και βρίσκει. Είναι κάτι παράνομο για την εταιρία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το διορθώσει αφού βγήκε και σε άρθρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxim.shikov Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Παιδιά έχω android 7.1.2 πριν λίγες μέρες πήρα καινούριο κινητό, στο προηγούμενο (που είχε το 5. Κάτι νομίζω) το kayweb vpn που είχα δούλευε μια χαρά. Με το κινητό που πήρα άλλαξα και καρτα από cosmote σε vodafone και τώρα η εφαρμογή δεν δουλεύει αλλά συνεχίζει να βγάζει connecting server... Φταίει η έκδοση του android, ή μήπως η vodafone? Έχω δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα (psiphon 113/pro, http injector, nova, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Παιδιά έχω android 7.1.2 πριν λίγες μέρες πήρα καινούριο κινητό, στο προηγούμενο (που είχε το 5. Κάτι νομίζω) το kayweb vpn που είχα δούλευε μια χαρά. Με το κινητό που πήρα άλλαξα και καρτα από cosmote σε vodafone και τώρα η εφαρμογή δεν δουλεύει αλλά συνεχίζει να βγάζει connecting server... Φταίει η έκδοση του android, ή μήπως η vodafone? Έχω δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα (psiphon 113/pro, http injector, nova, κλπ) τα psiphon μαλλον μας τελειωσαν μόνο http injector αν βρεις λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorackcanyon Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Παιδιά και το http injector άστα βράστα είναι. Βρίσκουν μια λύση, μπαίνουν πολλοί, και μετά δεν έχει σύνδεση. Μπήκα χτες σε ένα proxy που λειτουργεί και αποσυνδέθηκε. Μπήκα σε αυτό της περιγραφής, δε συνδέεται καν. Δεν έχει proxy servers σταθερούς, και αν είναι κάποιος, θέλει διαφορετικές ρυθμίσεις από το συνηθισμένο για να λειτουργήσει. :-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostt316 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν μπορω να καταλαβω πως μενα ακομα και φρεε σερβερ μεσα του injector χτυπαν 3mbps και σε σας δεν δουλευουν οι πρεμιουμ εχω ενα δευτερο τηλεφωνο που το χρησιμοποιο για wifi hotspot και καθε 5 μερς που κρατα το login του σερβερ αν με αποσυνδεθηκε ολο και ολο 3 φορες για μισο λεπτο και συνδεετε αμεσως μονο του με το αλλο που γραφω τωρα ημε με φρεε σερβερ 3mbps αυτος αποσυνδεετε για ενα λεπτο και μετα πρεπη εσυ με το χερι να το ανηγοκλησης και επανερχετε αλλα ουτυβε hd βιντεο τα παη σφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν μπορω να καταλαβω πως μενα ακομα και φρεε σερβερ μεσα του injector χτυπαν 3mbps και σε σας δεν δουλευουν οι πρεμιουμ εχω ενα δευτερο τηλεφωνο που το χρησιμοποιο για wifi hotspot και καθε 5 μερς που κρατα το login του σερβερ αν με αποσυνδεθηκε ολο και ολο 3 φορες για μισο λεπτο και συνδεετε αμεσως μονο του με το αλλο που γραφω τωρα ημε με φρεε σερβερ 3mbps αυτος αποσυνδεετε για ενα λεπτο και μετα πρεπη εσυ με το χερι να το ανηγοκλησης και επανερχετε αλλα ουτυβε hd βιντεο τα παη σφερα δεν εχεις κανει για ενα μηνα λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostt316 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 οχι ο πρεμουμ εινα πενθημερος ο αλλος τωρα απο οπου και σε γραφω δεν χρειαζετε καν λογγιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 το hotspot πως το εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostt316 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 το hotspot πως το εκανες? ενταξη τωρα μαλον δεν διαβαζης τα προηγουμενα μηνηματα μου πανε πισω και θα βρης πως το κανω μην καθομε συνεχεια και γραφω δεν τα πω και καλα με τη ορθογραφια με το συμπαθιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ενταξη τωρα μαλον δεν διαβαζης τα προηγουμενα μηνηματα μου πανε πισω και θα βρης πως το κανω μην καθομε συνεχεια και γραφω δεν τα πω και καλα με τη ορθογραφια με το συμπαθιο to eixa diabasei alla den to katalaba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostt316 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 για πες μου τη δεν καταλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perachoritis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 θα το δω σε βιντεο κι αν εχω απορια σε κατι θα σου στείλω μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις