Mpouko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πέραν το ότι είναι σχετικά ποιο γρήγορο χωρίς αποσυνδέσεις εδω και 4 ώρες, για εμένα ένα μεγάλο + είναι ότι βλέπω ότι έχει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.!! 1
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το αρχείο όμως πως το έφτιαξες; Τι παραμέτρους έβαλες; Θα πρέπει να ξέρουμε για να δούμε πως δουλεύει.. Μετά την ενεργοποίηση του SHH Server τι ακριβώς έκανες; Πώς το συνεδεσες με το m.whatsup.gr και με τη port?
Cyxer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πέραν το ότι είναι σχετικά ποιο γρήγορο χωρίς αποσυνδέσεις εδω και 4 ώρες, για εμένα ένα μεγάλο + είναι ότι βλέπω ότι έχει μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.!! Έχει και battery saver το ενεργοποιείς στης ρυθμίσεις ! Το αρχείο όμως πως το έφτιαξες; Τι παραμέτρους έβαλες; Θα πρέπει να ξέρουμε για να δούμε πως δουλεύει.. Μετά την ενεργοποίηση του SHH Server τι ακριβώς έκανες; Πώς το συνεδεσες με το m.whatsup.gr και με τη port? τι σημασία έχει; σου δουλεύει? Τι το ψάχνεις 2
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έχει και battery saver το ενεργοποιείς στης ρυθμίσεις ! τι σημασία έχει; σου δουλεύει? Τι το ψάχνεις Τι εννοείς τι το ψάχνω; Δεν θέλω να εξαρτιεμαι από σένα για το πότε θα ανεβάσεις το αρχείο, ξέρω να φτιάχνω τον SHH Server και θα έπρεπε σε τέτοιες εποχές που όλοι μας χρειαζόμαστε MB να πεις πως το συνέδεσες να το ξέρουμε όλοι. Επίσης μόλις μαθευτεί θα αρχίσει να σέρνεται γιατί ο SHH Server που έφτιαξες έχει ένα ημερήσιο όριο συνδέσεων, μερικές χιλιάδες, αλλά έχει. Καλό θα ήταν να ξέρει ο καθένας πως μπορείς να φτιάξεις αυτό το αρχείο, για προσωπική χρήση 3
Cyxer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 δεν σκοπεύω να σου μάθω! άμα θες ακολούθησε με στην σελίδα στο φβ εκεί θα ανεβαίνουν τα ehi 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Cyxer? Τίποτα για Open Data γνωριζεις? Καλό θα ήταν να το μοιραστείς με όλους.
kostas506 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λογικα καπως ετσι θα δουλέψει και στο iPhone με το openvpn. 1
Cyxer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Λογικα καπως ετσι θα δουλέψει και στο iPhone με το openvpn. Δεν νμζ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω το Psiphon 113 και δουλεύει εξαιρετικά. Δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μόνο σε Nougat και απ ότι διαβάζω είναι γνωστό "πρόβλημα". Ξέρει κανένας κάποια λύση, ίσως κάποια άλλη εφαρμογή που θα λύσει αυτό το πρόβλημα; Και μια ερώτηση ακόμα... Υπάρχει κανένας κίνδυνος από όλο αυτό; δεν έχω συμβόλαιο και το υπόλοιπο μου είναι 0. Αυτή την κατανάλωση δεδομένων μπορούν στην κοσμοτε να την "δουν" και να έχω κάποιο πρόβλημα;
Cyxer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω το Psiphon 113 και δουλεύει εξαιρετικά. Δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μόνο σε Nougat και απ ότι διαβάζω είναι γνωστό "πρόβλημα". Ξέρει κανένας κάποια λύση, ίσως κάποια άλλη εφαρμογή που θα λύσει αυτό το πρόβλημα; Και μια ερώτηση ακόμα... Υπάρχει κανένας κίνδυνος από όλο αυτό; δεν έχω συμβόλαιο και το υπόλοιπο μου είναι 0. Αυτή την κατανάλωση δεδομένων μπορούν στην κοσμοτε να την "δουν" και να έχω κάποιο πρόβλημα; Ναι αυτό εδώ! http://dwreaninternet.esy.es/
xakou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Hotspot μπορεί να δουλέψει με http injector; Επίσης γιατί σε κοσμοτε κρατάει μόνο ένα μήνα;
Cyxer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Hotspot μπορεί να δουλέψει με http injector; Επίσης γιατί σε κοσμοτε κρατάει μόνο ένα μήνα; ο σερβερ κρατάει εναν μήνα! Μόλις περάσει θα βάλω αλλο ehi...! Κανονικά όπως με το psiphon! Με το tethernet!
Mpouko Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ελα παιδιά... Δικαίωμα του είναι να μην θέλει να δείξει πως λειτουργεί. Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την προσπάθεια του έστω που μας προσφέρει αυτήν την υπηρεσία και δίνει την δυνατότητα να το ψάξει κάποιος παραπάνω εφόσον βλέπουμε ότι όντως λειτουργεί. Μην κατακρίνουμε τα πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις