cleoparta Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή οτι η σχέση μου με την τεχνολογία και οι γνωσεις μου πάνω σε software προγραμματισμο κτλ είναι σχεδον μιδαμινή. Πριν από μερικούς μήνες έπεσε στα χερια μου μια εφαρμογή για το android κινητό μου " Kayweb vpn" που με τη χρήση της μπορούσα να σερφάρω χωρίς καθόλου δεδομένα , με μια υποτυπώδη ταχύτητα, ΔΩΡΕΑΝ. Δυστυχώς η εφαρμογή έπαψε πλεον να λειτουργεί και οι παρομοιου τυπου εφαρμογές που βρήκα στο store δυστυχώς δεν δείχνουν να λειτουργουν .Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποια δωρεάν είτε με καποια μηνιαιο ατιτιμο.Μπορεί να μου δώσει κάποιος τα φώτα του περι του κονσεπτ των εφαρμογών αυτών (πάροχος cosmote, η προσωπική μου αναζητηση πάνω στο θέμα βαση των γνώσεων που ΔΕΝ έχω πάνω σε αυτά, δεν με διαφώτισε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karditsara_ntip_myalo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 http://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale αυτο ειναι απο χτες δωρεαν μεχρι αυριο . το εγκατεστησα ειναι αρκετα αξιοπιστο και πολυ ελαφρυ. επειδη ειναι σε προσφορα εχει περιορισμους στο σερφαρισμα ,σου δινει 50 Gb καθε μηνα για ενα χρονο . σε κινητο δεν το δοκιμασα , αλλα αναφερει οτι μπορει να γινει εγκατασταση και σε android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cleoparta Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 http://sharewareonsale.com/s/windscribe-vpn-giveaway-coupon-sale αυτο ειναι απο χτες δωρεαν μεχρι αυριο . το εγκατεστησα ειναι αρκετα αξιοπιστο και πολυ ελαφρυ. επειδη ειναι σε προσφορα εχει περιορισμους στο σερφαρισμα ,σου δινει 50 Gb καθε μηνα για ενα χρονο . σε κινητο δεν το δοκιμασα , αλλα αναφερει οτι μπορει να γινει εγκατασταση και σε android Δυστυχώς δεν ειναι για αντροιντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karditsara_ntip_myalo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ενα που ξερω ειναι το zenmate απο εδω,αρκετα καλο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zenmate.android&hl=el και το hola εξισου καλο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hola&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μια χαρά λειτουργεί το kayweb μήπως είχες λάθος ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinosShm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καταρχας οσοι χρησιμοποιητε τετοιες εφαρμογες, το ξερετε οτι πολλα δεδομενα σας στελνονται σε διαφημιστικες εταιρειες, right? Το ιδιο ισχυει και για τις Phisphon εφαρμογες και για την "καμουφλαρισμενη" εφαρμογη που λεγεται Venom VPN (η οποια δεν ειναι δωρεαν, πληρωνεις 10 ευρω, αλλα στην ουσια το λες και απατη μιας και εχουν αλλαξει μονο το UI του Phisphon app 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Το kayweb είναι απο έλληνα φτιαγμένο είναι αρκετά καλή εφαρμογή το θέμα είναι οτι πρέπει να μην έχεις χρήματα στην κάρτα ώστε να μην μπορεί να σ πάρει το ευρω της χρεωσης η κάθε εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisis89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Επίσης και το psiphon είναι πολύ καλή και αποτελεσματική εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psiphon3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 betternet και σχολασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathewgx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δηλαδή με αυτά τα προγράμματα έχεις δωρεάν Internet παντού , χωρίς να απαιτείται σύνδεση ή δεδομένα από τον πάροχο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
treybal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το kayweb είναι απο έλληνα φτιαγμένο είναι αρκετά καλή εφαρμογή το θέμα είναι οτι πρέπει να μην έχεις χρήματα στην κάρτα ώστε να μην μπορεί να σ πάρει το ευρω της χρεωσης η κάθε εταιρεία. το kayweb απο που το κατεβασες? εγω το droidvpn χρησιμοποιω αλλα μια μπαινει μια οχι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Την έχω αρκετά χρόνια φίλε μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mick_3447 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα έχω το kayweb vpn και δουλεύει άψογα αλλά μόλις το κανω hotspot για να μπω από άλλη συσκευή δεν δουλεύει στην άλλη συσκευή μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Φίλε μου δεν μπορείς να κάνεις hotspot μέσω vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mick_3447 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις