plpapadopoulos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 καλώς ή κακώς τώρα έγινε ένα θες τι γνώμη μου αγόρασε μια άλλη άδεια χρήσης από τις αγγελίες γιατί το όλο θέμα έχει καταντήσει σίριαλ . Ας παρακαλέσει το Πλαίσιο μήπως και τον βοηθήσουν δίνοντας του τα recovery media (η περνώντας του τα Win από αυτά), αλλίως μπορεί να αναζητήσει άλλη άδεια χρήσης. Ίσως αν τους πει ευγενικά την αλήθεια, να τον βοηθήσουν και ατελώς, δίνοντας του τα δισκάκια (όχι νέα άδεια προφανώς) και με απαραίτητη προϋπόθεση να μήν είχαν δωθεί στο παρελθόν και να τα έχασε και αυτά. Δε ξέρω, αν είναι ειλικρινής κι ευγενικός, πιστεύω ότι θα βγεί κερδισμένος.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Από πότε ένας υπολογιστής - λαπτοπ είναι ασυντήρητος λόγο του ότι έχει ξεθωριάσει μια χάρτινη ετικέτα;;; Ο Georgios2 ρώτησε μια απλή ερώτηση "πως μπορώ να το διορθώσω" και αντί να τον βοηθήσετε το παίζετε αστυνομική της Microsoft..... Δεν υπάρχει λόγος να λέτε κάποιον "τσαμπατζή" με διάφορα υπονοούμενα κτλ χωρίς να γνωρίζετε τις συνθήκες - οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Εφόσον έχει πληρωθεί η άδεια μαζί με την αγορά του λαπτοπ το κατάστημα πρέπει να του βρει μια λύση. Έτσι όπως μιλάγατε για το θέμα συντήρησης του λαπτοπ νόμιζα ότι έχει κανα Jumbo... @Georgios2 , Δοκίμασε να γράψεις στο Google : how to remove message not genuine copy of windows 7 εαν δεν θες να χάσεις άλλο χρόνο για κάτι τόσο απλό. Ότι να ναι πραγματικά. Έκανες τον κόπο να κάνεις εγγραφή για να γράψεις ότι έγραψες. Υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα. Είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις είτε ξέρεις αλλά τα διαβάζεις όπως θες εσύ είτε θες να κάνεις το καλαμπούρι σου είτε είσαι ο ξάδερφος του georgios2 είτε είσαι ο ίδιος ο georgios2 καμουφλαρισμένος. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. 1
Klausx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 @BlueBlood7 Εσύ δεν είσαι αστυνομικός της Microsoft μάλλον του F.B.I. σε κόβω.... @plpapadopoulos Από πότε είναι παράνομο να γράφεις στο Google how to remove message not genuine copy of windows 7;Επίσης δεν έχω ξανακάνει εγγραφή , μήπως να ενημερωθείς και εσύ για τους κανόνες ; "Ο μάστοράς σου είναι πανηλίθιος και άσχετος. Απορώ γιατί πληρώνετε κάτι τέτοιους τσαρλατάνους"Το κορυφαίο ήταν που ξέρετε και πόσο πλήρωσε χαχα (Απορώ τι σας νοιάζει κιόλας...)
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Παραθετω πμ του Georgios2 με τη λυση που βρηκε, για να κλεισει και τυπικα το thread. Ας γράψω και αυτά που ίσως μελλοντικά ενδιαφέρουν κάποιον: Τελικά η λύση βρέθηκε. Επικοινώνησα εκεί που αγόρασα το μηχάνημα και τους είπα τι έγινε. Παράλληλα έψαχνα.. έψαχνα τα συρτάρια και βρήκα και την κάρτα του μάστορα. Θυμόμουν ότι κάπου είχα μια.1) Από εκεί που το αγόρασα στην αρχή μου είπαν το κλειδί είναι ένα και δυστυχώς δεν υπάρχει αντίγραφο. Μετά ήρθε η κουβέντα στο αν ήταν σωστή τοποθεσία του αυτοκόλλητου που σβήνεται εύκολα και τι ευθύνη έχω εγώ. κλπ. Σε αυτό που πίστευα έπεσα μέσα τελικά. Η απάντηση: Έχετε δίκιο, αλλά...... θα μπορούσε να ήταν πλαστικοποιημένο.. σε άλλη θέση και.. και άλλα διάφορα.. αλλά... Ξανά πάρτε ένα τηλέφωνο από δευτέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.2) Μάστορας. Έλα από δευτέρα και σε 5 λεπτά θα είσαι έτοιμος. Χωρίς χρέωση φυσικά. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει.Λέω να διαλέξω το Α, έτσι για το γαμώτο.Αν τραβάει πολύ θα πάω στο Β.
Προτεινόμενες αναρτήσεις