Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι άκρη θα βγάλει από εκεί που το αγόρασε??? Εγώ λέω να βρει τον "μάστορα", ΜΗΠΩΣ και γίνει κάτι. Θα μπορούν νομίζεις να βρουν το κλειδί που έβαλαν σε ένα παλιό PC? ΟΧΙ.

Ήμουν σαφής πιστεύω στο τί άκρη θα βγάλει (αν μπήκες φυσικά στον κόπο να διαβάσεις το πόστ μου).

Αν όχι, στο κάνω λιανά:

Έπρεπε (ή επι πληρωμή θα μπορούν) να σου παραθέσουν τα δισκάκια εγκατάστασης.

Συνήθως στις εκδόσεις Windows 7 είναι pre-activated (OEM) με corporate key του εκάστοτε κατασκευαστή.

Αγόρασε αν δεν απατώμαι από το Πλαίσιο και είναι TuvloX ο υπολογιστής, άρα ο OEM είναι το Πλαίσιο, ΑΡΑ το Πλάισιο μπορεί (με ή χωρίς πληρωμή) να του παράσχει τα δισκάκια με το pre-activated OEM key μέσα, για να κάνει την εγκατάσταση με αυτά, χωρίς να χρειαστεί να βάλει κάποιο κλειδί.

Ελπίζω να είναι πιο κατανοητό τώρα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήμουν σαφής πιστεύω στο τί άκρη θα βγάλει (αν μπήκες φυσικά στον κόπο να διαβάσεις το πόστ μου).

Αν όχι, στο κάνω λιανά:

Αγόρασε αν δεν απατώμαι από το Πλαίσιο και είναι TuvloX ο υπολογιστής, άρα ο OEM είναι το Πλαίσιο, ΑΡΑ το Πλάισιο μπορεί (με ή χωρίς πληρωμή) να του παράσχει τα δισκάκια με το pre-activated OEM key μέσα, για να κάνει την εγκατάσταση με αυτά, χωρίς να χρειαστεί να βάλει κάποιο κλειδί.

Ελπίζω να είναι πιο κατανοητό τώρα.

Και τι υποχρέωση έχει το Πλαίσιο να το κάνει αυτό? Ας μην έχανε το κλειδί.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τι υποχρέωση έχει το Πλαίσιο να το κάνει αυτό? Ας μην έχανε το κλειδί.

Ας στο αναλύσω πάλι... Τί θα πεί ας μην έχανε το κλειδί? Ας το βάζανε κάτω από τη μπαταρία όπως κάνουν όλοι πλέον, να μή σβηνόταν με τον καιρό, αμα το θες έτσι, δεν είναι λογική αυτή.

Έγραψα παραπάνω ότι κατά την κρίση τους μπορεί να του ζητήσουν λεφτά ή όχι, ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον, δισκάκια έπρεπε να παρατίθενται με το λάπτοπ. όπως δίνουν οι περισσότεροι OEM.

Αν όχι και πάλι επι ενός συμβολικού ποσού (αν όχι δωρεάν) μπορούν να παρατεθούν εκ των υστέρων.

Είναι ο OEM στο συγκεκριμένο λάπτοπ (Τuvlo-Χ) που πήρε και οφείλει να τον εξυπηρετήσει. Αν δε τον εξυπηρετήσει (ούτε κι επι πληρωμή), έχει δικαίωμα να κάνει καταγγελία στη Microsoft για παράβαση των όρων περί OEM.

Προσωπικά η Fujitsu Hellas, με καινούριο LifeBook Tablet μου έστειλε 2 φορές κιόλας ατελώς και με μεταφορικά πληρωμένα δισκάκια για Windows 7, όταν τους είπα ότι δεν ήταν μέσα στο πακέτο (που ήταν και αλήθεια).

Ο μόνος OEM που ξέρω πως δε βάζει δισκάκια και χρεώνει, είναι η Lenovo (η HP σου δίνει κανονικά στα ακριβά μοντέλα της και ομοίως και η DELL). Και πάλι όμως είναι ρουλέτα από ό,τι έχω δει, όμως με ένα τηλέφωνο στην κάθε εταιρία όλα λύνονται (συνήθως ανέξοδα).

Τέλος πάντων, να βοηθήσω τον άνθρωπο προσπαθώ να βγάλει άκρη.

Και τον "μάστορα" να βρεί, έστω 1 στο εκατομμύριο αν τον βρεί κι αν παραδεχτεί ότι έβαλε άλλο κλειδί, το παλιό κλειδί που είχε δε το βρίσκει. Άρα τί? Ή μηπως ο "μάστορας" θα του πληρώσει καινούρια άδεια Windows?

Και στην τελική τί γίνεται αν του αποφανθεί ο μάστορας "μεγάλε, το κλειδί από κάτω ήταν σβησμένο ή δυσδιάκριτο, το κλειδί από μέσα που τράβηξα από την εγκατάσταση ήταν κλειδί από OEM άρα δε μπορεί να γίνει activate μέσω της Microsoft online ή με τηλέφωνο, οπότε μου φέρνεις δισκάκια του κατασκευαστή για να στο περάσω"?

Αν και βασικά ΑΝ ήταν σωστός και νόμιμος ο "μάστορας", αυτό έπρεπε να του πεί εξαρχής.

Επεξ/σία από plpapadopoulos
  • Like 1
Δημοσ.

πόσο καιρό έχει φίλε που το χες δώσει στον μάστορα?

αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε στη λήξη των 30 ημερών που μας δίνει η Microsoft για να τα ενεργοποιήσουμε, σωστά ο μάστορας έκανε ότι έκανε, δεν είναι δουλειά του μάστορα να σου ενεργοποιήσει τα Windows , αυτό είναι δουλεία του τελικού αγοραστή (κατόχου του μηχανήματος) γι αυτό και κανένα μηχάνημα δεν πουλιέται με ενεργοποιημένα Windows.

αν πάλι ο μαστορας έκανε ενεργοποίηση με "δικό του" κλειδί, πράγμα που αποκλείετε, για ποιο λόγο σου χαρίσει ένα κλειδί? τότε σίγουρα χρησιμοποίησε κάποιο σπαστήρι, πράγμα εντελώς παράνομο και που κανένα οργανωμένο εργαστήριο δεν το κάνει, αλλά το κάνουν διάφορα "μαστόρια της γειτονιάς" (εγώ στη γειτονιά μου έχω ένα ποδηλατά κι έναν ταβερνιάρη, που κάνουν format για να βγάζουν κάποια εξτραδάκια).αν τώρα εσύ το έδωσες σε κάποιον τέτοιο φρόντισε την επόμενη φορά το αυτοκίνητο σου να το δώσεις για σέρβις στον μανάβη.

Δημοσ.

πόσο καιρό έχει φίλε που το χες δώσει στον μάστορα?

αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε στη λήξη των 30 ημερών που μας δίνει η Microsoft για να τα ενεργοποιήσουμε, σωστά ο μάστορας έκανε ότι έκανε, δεν είναι δουλειά του μάστορα να σου ενεργοποιήσει τα Windows , αυτό είναι δουλεία του τελικού αγοραστή (κατόχου του μηχανήματος) γι αυτό και κανένα μηχάνημα δεν πουλιέται με ενεργοποιημένα Windows.

αν πάλι ο μαστορας έκανε ενεργοποίηση με "δικό του" κλειδί, πράγμα που αποκλείετε, για ποιο λόγο σου χαρίσει ένα κλειδί? τότε σίγουρα χρησιμοποίησε κάποιο σπαστήρι, πράγμα εντελώς παράνομο και που κανένα οργανωμένο εργαστήριο δεν το κάνει, αλλά το κάνουν διάφορα "μαστόρια της γειτονιάς" (εγώ στη γειτονιά μου έχω ένα ποδηλατά κι έναν ταβερνιάρη, που κάνουν format για να βγάζουν κάποια εξτραδάκια).αν τώρα εσύ το έδωσες σε κάποιον τέτοιο φρόντισε την επόμενη φορά το αυτοκίνητο σου να το δώσεις για σέρβις στον μανάβη.

Τελικά δεν άντεξες και την πέταξες την εξυπνάδα σου έτσι? Ο οποιοσδήποτε μπορεί να την πατήσει. ή δεν συμφωνείς με αυτό?

Ο άλλος πάλι σχολίασε και λέει, ας μην έχανα το κλειδί. Λες και το είχα στην τσέπη μου. Αλλά και στην τσέπη μου να το είχα. Την τρέλα μου!!  :blink:  

Το μηχάνημα το είχα πάει πριν 6 με 7 μήνες. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι δεν θα βγάλω άκρη με τον μάστορα για ευνόητους λόγους. Βέβαια εκτός του ότι θα πάω εκεί που το αγόρασα, θα ήθελα να βρω και τον μάστορα για να δω τι θα μου πει.

Χωρίς να είμαι ειδικός πάντως, πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι αυτό που λέει ο plpapadopoulos. Να πάω απευθείας το μηχάνημα εκεί που το πήρα. Και αυτό γιατί δεν είναι δική μου ευθύνη που σβήστηκε το κλειδί από το αυτοκόλλητο. Και εφόσον δεν φταίω εγώ σε αυτό, είναι υποχρεωμένοι να μου το αποκαταστήσουν. Νομίζω πως θα είναι εύκολη η διαδικασία, απλά δεν έχω βρει τον χρόνο να πάω ακόμα εκεί που το πήρα. 

Κοίτα σε μενα μια χαρα δειχνουν όλα ακόμη, εγκατασταθηκε η εκδοση windows που ηταν "φτιαγμενη" για το λαπτοπ, με τα driver και την ενεργοποίηση... Είναι κανονικά η εργοστασιακή του μορφή! Οποτε λογικά θα μπεις σε windows 7 και κανεις και μια ενημερωση σε 10 αυτον το μηνα που ειναι ακομη δωρεαν και εισαι καλυμμένος! τωρα αν εχει πειραχτει καπως αυτο το partition δε ξερω αν υπαρχει καν αλλος τρόπος να βρεις το κλειδι. Για καλο και για κακο αν σου πετυχει κανε κανα δίσκο επιδιόρθωσης.... και ασε τους μαστορες, ξερω κοπελα που αγορασε λαπτοπ το πηγε σε μαστορα για τις αρχικες ρυθμίσεις (λίγο ασχετη...) και της εβαλε αλλη εκδοση τελείως! Για να τρεχεις σ αυτους το κάνουν.

ή μπορεί να δοκιμάσω και αυτό!  :)

Δημοσ.

Και αυτό γιατί δεν είναι δική μου ευθύνη που σβήστηκε το κλειδί από το αυτοκόλλητο.

Και ποιου αλλου δηλαδη ευθυνη ειναι η...φροντιδα στο λαπτοπ σου? Του Θεουλη ξερωγω? :-D

Λιγο σελοτειπ, κολλητικη ταινια, κατι επανω του: δεν μπορει να μην βλεπετε πως ξεθωριαζει..!!

Κι αν δεν εχετε(!), απλως εστω αντιγραψτε το: επιφοιτηση Αγιου Πνευματος 1 φορα παιχθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τι περιμένετε όταν δίνεται 30 ευρώ για καθαρισμό συν φορματ;Αυθεντικά Windows;

Σπασμένα windows σου πέρασε...όλοι αυτοί με τα 10-20-30 ευρώ αυτό κάνουν τι δηλαδή εσείς τώρα ανακαλύψατε την Αμερική;;;

Πάνε στο μάστορα και πες του ότι σου έβγαλε το μήνυμα σε 2 λεπτά θα στο κάνει και χωρίς κόστος...Και μην δω κανέναν να διαμαρτύρεται...Αυτή την υποκρισία δεν την αντέχω!

Ερώτηση:Τώρα ποια windows 7 φοράς;;;

Δημοσ.

Και ποιου αλλου δηλαδη ευθυνη ειναι η...φροντιδα στο λαπτοπ σου? Του Θεουλη ξερωγω? :-D

Λιγο σελοτειπ, κολλητικη ταινια, κατι επανω του: δεν μπορει να μην βλεπετε πως ξεθωριαζει..!!

Κι αν δεν εχετε(!), απλως εστω αντιγραψτε το: επιφοιτηση Αγιου Πνευματος 1 φορα παιχθηκε.

Τώρα η κουβέντα πάει αλλού και δεν έχει και ενδιαφέρον γιατί κάποια πράγματα είναι και αυτονόητα. Πάντως ελπίζω κάνεις πλάκα και όχι να μιλάς σοβαρά.

Ο πελάτης ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να ΜΑΝΤΕΨΕΙ την ΜΑΛΑΚΙΑ του κατασκευαστή ή οποιοδήποτε άλλου τέλος πάντων έβαλε το αυτοκόλλητο στην συγκεκριμένη θέση.

Την μαλακία να βάλει το αυτοκόλλητο με το κλειδί (που είναι σημαντικό από ότι αποδεικνύεται) εκεί που ζεσταίνεται το μηχάνημα, εκεί που τρίβεται και ξεθωριάζει σε χρόνο ντετε. 

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι φέρει ευθύνη ο πελάτης που δεν μάντεψε την μαλακία τους και να το διορθώσει αυτός, πάω πάσο

Και για να το καταλάβεις καλύτερα θα στο πω και με ένα παράδειγμα. Μιας και ένας φίλος πιο πάνω ανέφερε κάτι για μανάβηδες και αυτοκίνητα.

Έχει η γυναίκα σου.. η κοπέλα σου (όχι ξανθιά  ;)  ) ένα αυτοκίνητο και το πάει στο συνεργείο για τακάκια. Τα περνάει και φεύγει. 

Αντί για 30-45.000 χιλιόμετρα, στα 10.000 χιλιόμετρα δεν έχεις αποτελεσματικά φρένα γιατί ο μάστορας δεν έβαλε σωστά τα τακάκια και τρωγόντουσαν ελαφρώς.

Ε λοιπόν σε πληροφορώ το συνεργείο δεν φέρει καμιά ευθύνη. Φταις εσύ για την φροντίδα του αυτοκινήτου σου που δεν έβαλες το κεφάλι σου κάτω από το αμάξι για να δεις αν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα τακάκια ή όχι και να τα διορθώσεις.

* Η προηγούμενη αλλαγή είχε γίνει από τον ίδιο οδηγό με την ίδια οδική συμπεριφορά στα 40.000 χιλ.

* Ελπίζω να μην βγει κανείς για να πει αν είναι σωστά τα χιλιόμετρα ή όχι. Τιμές παραδείγματος  :D 

Δηλαδή τι περιμένετε όταν δίνεται 30 ευρώ για καθαρισμό συν φορματ;Αυθεντικά Windows;

Σπασμένα windows σου πέρασε...όλοι αυτοί με τα 10-20-30 ευρώ αυτό κάνουν τι δηλαδή εσείς τώρα ανακαλύψατε την Αμερική;;;

Πάνε στο μάστορα και πες του ότι σου έβγαλε το μήνυμα σε 2 λεπτά θα στο κάνει και χωρίς κόστος...Και μην δω κανέναν να διαμαρτύρεται...Αυτή την υποκρισία δεν την αντέχω!

Ερώτηση:Τώρα ποια windows 7 φοράς;;;

Σωστά τα λες Νίκο. Έχω τα windows 7 home premium.

Δημοσ.

Τώρα η κουβέντα πάει αλλού και δεν έχει και ενδιαφέρον γιατί κάποια πράγματα είναι και αυτονόητα. Πάντως ελπίζω κάνεις πλάκα και όχι να μιλάς σοβαρά.

Ο πελάτης ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να ΜΑΝΤΕΨΕΙ την ΜΑΛΑΚΙΑ του κατασκευαστή ή οποιοδήποτε άλλου τέλος πάντων έβαλε το αυτοκόλλητο στην συγκεκριμένη θέση.

Την μαλακία να βάλει το αυτοκόλλητο με το κλειδί (που είναι σημαντικό από ότι αποδεικνύεται) εκεί που ζεσταίνεται το μηχάνημα, εκεί που τρίβεται και ξεθωριάζει σε χρόνο ντετε. 

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι φέρει ευθύνη ο πελάτης που δεν μάντεψε την μαλακία τους και να το διορθώσει αυτός, πάω πάσο

Ενταξει, το διχως αλλο, μας τρολλαρεις τρελα!! :P Στην απιστευτη περιπτωση, που αυτα τα απιθανα τα...πιστευεις,

διεκδικησε τα σε δικαστηριο -συγκρατησου ομως λιγο, στα Μαλακα-Μαλακιες κ.λπ.- να γελασει ολη η εδρα μαζι σου!!

:lol:   :D   :mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

Και ποιανού ευθύνη είναι δηλαδή το αν σου σβήστηκε το κλειδί? Γιατί νομίζεις σου σβήστηκε? Λάθος του κατασκευαστή? Όχι, δική σου ευθύνη είναι. Δε σβήστηκε από το πουθενά, σβήστηκε για κάποιο λόγο. Πήγαινε στο κατάστημα, αλλά μην τους αρχίζεις αυτά με τους μαλάκες και τις μαλακίες. Θα σε πετάξουν έξω!

• Like 1
Δημοσ.

Giorgos2 διόρθωσε το κείμενο αφαιρώντας τις άσχημες λέξεις. Δεν είσαι στο καφενείο. Δεν σου φταίνε οι άλλοι να διαβάζουν τις βωμολοχίες. Εκτός αυτού απαγορεύονται  στο φόρουμ. Έστειλα και αναφορά στους υπευθύνουν αλλά μάλλον δεν την είδαν.

• Like 2
Δημοσ.

@Giorgos2: Δε θα βγάλεις άκρη με τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί και σκέφτεσαι λάθος και δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου.

Εν ολίγοις:

1) Η φροντίδα του λάπτοπ σου είναι ΔΙΚΗ σου. Όπως και η υγιεινή του σώματός σου, το ίδιο αποκλειστικά υπεύθυνος είσαι και για την υγιεινή και συντήρηση του λάπτοπ σου, του σπιτιού σου, του αυτοκινήτου σου.

Μάλιστα αν ήμουν κατασκευαστής ή πωλητής σε κάτι και το έβλεπα να γυρνάει ασυντήρητο και με κακή χρήση, θα κράταγα ιστορικό μηχανήματος στην κατάσταση που γύρισε, με αρχείο φωτογραφιών και υποδείξεων και θα σε έβγαζα και ΕΚΤΟΣ εγγύησης και θα ήμουν και πέρα για πέρα νόμιμος.

2) Το ότι σε παλαιότερα λάπτοπ η άδεια χρήσης-κλειδί έμπαινε στο κάτω μέρος του λάπτοπ και όχι κάτω από τη μπαταρία, αποτελεί και πάλι δική σου ευθύνη το να διατηρείς την άδεια και το κλειδί ευανάγνωστα ή να έχεις βγάλει μια φωτογραφία ή να το αντιγράψεις (ΕΙΔΙΚΑ όταν είδες ότι αρχίζει να φθείρεται, γιατί φθείρεται σε βάθος χρόνου, όχι μέσα σε μια μέρα, γεγονός που δείχνει ότι το λάπτοπ σου γενικά το είχες ασυντήρητο).

3) Στο Πλαίσιο θα πας, ΟΧΙ για να τους το παίξεις μάγκας να σου δώσουν νέο κλειδί, αλλά για να σου κανουν recovery από τα recovery media ή για να σου δώσουν τα recovery media. Εαν το λάπτοπ είναι εκτός εγγύησης, ΔΕΝ υποχρεούνται να σου παρέχουν τίποτε ατελώς. Ή το δέχεσαι, ή δε πας, τόσο απλό.

4) Έκανες 2 απανωτά λάθη (Α) άφησες το λάπτοπ ασυντήρητο και με δυσανάγνωστο κλειδί καιρό και (Β) το πήγες σε ερημιτζή μάστορα για να γλυτώσεις φράγκα. Μή ζητάς και τα ρέστα, είσαι υπεύθυνος και για τα 2. Δεν έκανες κάποιο έγκλημα, .ηταν όμως επιλογές σου, οπότε αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου και κοιτάς όσο πιο ευγενικά να δείς τί μπορείς να κάνεις.

5) Το μηχάνημα το είχες πάει στο μάστορα πρίν από 6-7 μήνες (!!!!!), δε θα βγάλεις άκρη όσο τίμιος κι εξυπηρετικός και να είναι ο μάστορας. Εγώ προσωπικά στη θέση του, θα σου έδειχνα το δρόμο της εξόδου και το ίδιο θα έκανε κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Περιπιπτόντως 6-7 μήνες κακής χρήσης ή μή σωστής συντήρησης, επαρκούν για να σβηστεί ή να γίνει δυσανάγνωστο ένα κλειδί... Δεν υπονοώ κάτι, απλά σε βάζω λίγο να σκεφτείς με κάποια λογική συνοχή.

Αυτά.

Θα αποχωρήσω από το θέμα, δε νομίζω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω και δε χρειάζεται κιόλας.

Καλή τύχη.

• Like 3
Δημοσ.

Από πότε ένας υπολογιστής - λαπτοπ είναι ασυντήρητος λόγο του ότι έχει ξεθωριάσει μια χάρτινη ετικέτα;;;

Ο Georgios2   ρώτησε μια απλή ερώτηση "πως μπορώ να το διορθώσω" και αντί να τον βοηθήσετε το παίζετε αστυνομική της Microsoft.....

Δεν υπάρχει λόγος να λέτε κάποιον "τσαμπατζή" με διάφορα υπονοούμενα κτλ χωρίς να γνωρίζετε τις συνθήκες - οικονομικές δυνατότητες του καθενός.

Εφόσον έχει πληρωθεί η άδεια μαζί με την αγορά του λαπτοπ το κατάστημα πρέπει να του βρει μια λύση.

Έτσι όπως μιλάγατε για το θέμα συντήρησης του λαπτοπ νόμιζα ότι έχει κανα Jumbo...

@Georgios2 , Δοκίμασε να γράψεις στο Google : how to remove message not genuine copy of windows 7 εαν δεν θες να χάσεις άλλο χρόνο
για κάτι τόσο απλό.

Δημοσ.

..

Από πότε ένας υπολογιστής - λαπτοπ είναι ασυντήρητος λόγο του ότι έχει ξεθωριάσει μια χάρτινη ετικέτα;;;

Ο Georgios2   ρώτησε μια απλή ερώτηση "πως μπορώ να το διορθώσω" και αντί να τον βοηθήσετε το παίζετε αστυνομική της Microsoft.....

Δεν υπάρχει λόγος να λέτε κάποιον "τσαμπατζή" με διάφορα υπονοούμενα κτλ χωρίς να γνωρίζετε τις συνθήκες - οικονομικές δυνατότητες του καθενός.

Εφόσον έχει πληρωθεί η άδεια μαζί με την αγορά του λαπτοπ το κατάστημα πρέπει να του βρει μια λύση.

Έτσι όπως μιλάγατε για το θέμα συντήρησης του λαπτοπ νόμιζα ότι έχει κανα Jumbo...

@Georgios2 , Δοκίμασε να γράψεις στο Google : how to remove message not genuine copy of windows 7 εαν δεν θες να χάσεις άλλο χρόνο
για κάτι τόσο απλό.

Αν αφιέρωνες χρόνο να διαβάσεις, θα έβλεπες ότι έχει βοηθηθεί με το παραπάνω (και από μένα και από άλλους) ο χρήστης που άνοιξε το τόπικ. Οπότε τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.

Το ότι πλήρωσε μια άδεια, δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι θα κατεβάσουν τα βρακιά τους.

Αν την έχασε, δε του φταίει όυτε ο πωλητής, ούτε η Microsoft.

Με το ίδιο σκεπτικό αν χάσει το λάπτοπ του, να πάει να κάνει φασαρία στον πωλητή για να του δώσει άλλο (γιατί αυτό μας λες εν ολίγοις)...

Ως ώρας έχεις 1 πόστ όλο κι όλο στο φόρουμ (το παραπάνω), γράφτηκες μόλις σήμερα λίγο πριν ποστάρεις με ειρωνία και υφάκι...

Για αρχή κοίτα λίγο τους όρους χρήσης του φόρουμ και μετά παρότρυνε χρήστες για το πώς θα βγάζουν παράνομα το μήνυμα των Windows.

Καλή συνέχεια αν και δε το βλέπω ο λογαριασμός σου αυτός να μένει και για πολύ όρθιος (ποιός ξέρει πόσα accounts θα έχεις κάψει στο παρελθόν για να μπαίνεις και να γράφεις και με υφάκι και ειρωνία από το πρώτο κιόλας πόστ σου)...

• Like 2
Δημοσ.

καλώς ή κακώς τώρα έγινε ένα θες τι γνώμη μου αγόρασε μια άλλη άδεια χρήσης από τις αγγελίες γιατί το όλο θέμα έχει καταντήσει σίριαλ .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...