Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ζούμε σε ενα ιδανικό κόσμο οπότε ειναι επιτακτική η ανάγκη του "φακελώματος" για την ασφάλεια μας.

Επίσης διαβάζω συχνά πυκνά για το φακέλωμα. Τι φοβάστε ακριβώς όσοι το γράφετε αυτο . Κρύβετε κάτι και το αναφέρετε συνέχεια ;

Ως καλοπροαίρετος άνθρωπος το εκλαμβάνω ως κακόγουστη τρολιά.

• Like 6
Δημοσ.

Ως καλοπροαίρετος άνθρωπος το εκλαμβάνω ως κακόγουστη τρολιά.

Εξέλαβε το όπως θέλεις αδιάφορο μου ειναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εξέλαβε το όπως θέλεις αδιάφορο μου ειναι. 

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.
  • Like 5
Δημοσ.

απο οτι διαβαζω στην ειδηση ειναι μονο για αυτους που πανε χωρις βιζα για λιγο μονο?

επειδη για να βγαλεις βιζα δεν σου ζητανε την ιστορια της ζωης σου απο τοτε που ησουν μωρο? :P

Δεν εχω βγαλει ποτε βιζα οποτε δεν γνωριζω τις διαδικασιες.

Δημοσ.

Ετσι ειναι αμα εχεις post allahu akbar ολη την ωρα, σημαιες με αραβικα της τζιχαντ, αποκεφαλισμενους συριους και σκασεις με φουτερ i love america σαν τον δικτατορα τι περιμενεις;

Δεν πρεπει να ξερουν ποιος εισαι και τι λες για να μπεις σε μια χωρα;

Ενας με καταλληλα εκρηκτικα τρωει 40 σε αεροδρομιο σε μια punk συναυλια ή rave party ποσους λετε να φαει;

Δημοσ.

στο φβ ειμαι σε ενα ακραιο κουμουνιστικο γκρουπ , δεν θυμαμαι καν ποιος με προσθεσε και παραμενω γιατι βρισκω πολυ αστεια αυτα που διαβαζω εκει μεσα. 
Απο αυτο δηλαδη θα βγαλουν συμπερασμα για τις αποψεις μου????

Δημοσ.

Μπράβο τους!!! Πολύ καλά κάνουν οι Αμερικάνοι!!!!

Δεν εχω facebook, tweeter,instagram κτλ και μόλις μου έδωσαν δικαιολογία να λέω στην γυναίκα γιατί δεν θέλω να πάω διακοπές στο NY :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αντί να με παρακαλάς που θα έρθω ως τουρίστας να σου ακουμπήσω τα ωραία μου λεφτάκια, ζητάς να μάθεις και τι νούμερο σώβρακο φοράω; Τσίμπα ένα φρύδι σκατόβλαχε αμερικάνε...

Δημοσ.

Αντί να με παρακαλάς που θα έρθω ως τουρίστας να σου ακουμπήσω τα ωραία μου λεφτάκια, ζητάς να μάθεις και τι νούμερο σώβρακο φοράω; Τσίμπα ένα φρύδι σκατόβλαχε αμερικάνε...

ναι θα σε παρακαλέσουν που ο μισός πλανήτης παρακαλάει να μπει. 

Δημοσ.

Αν πάω δηλαδή εγώ που δεν έχω τίποτα σε μέσα κοινωνικής (ο θεός να την κάνει) δικτύωσης είμαι αυτόματα ύποπτος;

Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δημοσ.

αυτα ισχυουν για την visa waiver. visa κανονικη δεν παιρνεις για κανεναν λογο αν δεν εισαι δημοσιος υπαλληλος εκτος αν σου γινει προσκληση για εργασια σε μεγαλη εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...