JohnTehGreek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μπα η βαθμολογία στο IMDB για φούσκα την κόβω. Με 9.0 με μόλις 20.000 votes δεν πας πουθενά. Προβλέπω μέχρι να φτάσει τα 100.000 votes να είναι στο 8-8.5
speedy23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γνωστο το bump που παιρνουν οι σειρες στο imdb. Ελαχιστες το αξιζουν. 1
najinblue3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δε μπορω να καταλαβω γτ μερικοι κραζετε τη σειρα, τελεια δεν ητανε αλλα εδωσε ρεστα σε παρα πολλους τομεις, ο πρωταγωνιστης ηταν ενα επος και μονο αυτο φτανει, τη φρικη που εζησε σε μια νυχτα και τη μεταμορφωση του κατα τη διαρκεια της, απο ενα φοιτητουδι κατεληξε κατηγορουμενος, o Turturro ακολουθει σε επικοτητα, και τι δεν εκανε. Για μενα ηταν στεγνο 9 μην πω 10, μονο και μονο για ολη τη μεταμορφωση του μεσα σε μια νυχτα που και αυτο ηταν το κεντρικο θεμα , το φιναλε ηταν μεχ αλλα δε εχει σημασια, ολο το ζουμι ηταν να μασ δειξει τη μεταμορφωση του Ναζ 3
Haris San Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Λοιπον ας πω και γω μερικα πραγματα για την σειρα, θα τα βαλω μεσα spoiler ομως για να μην χαλασουμε καρδιες.. Γενικα ηταν καλη αλλα περιμενα παραπανω, περιμενα να φτασει true detective season 1 γιατι κατα την γνωμη μου ειχε το potential αλλα το επαιξαν safe.. Πρωτα απ'ολα το στορι ηταν γαματο! Γιατι απλα θα μπορουσε να συμβει στον καθενα, να γνωρισει μια γκομενα και μεσα σε ενα βραδυ να σου γαμησει την ζωη απο το πουθενα, ακομα και για κατι που δν εκανες εσυ... Ο πρωταγωνιστης ηταν αψογος απο την αρχη κιολας με ειχε βαλει στην θεση του, οταν το εβλεπα ειχα τρελαθει ελεγα " ω ρε φιλε τι φαση περναει". Η μεταμορφωση του ηταν και αυτη πολυ καλη. Ολα τα μηνυματα που περασε γαμησαν, ρατσισμος, η ζωη στην φυλακη και πως αλλαζη η ζωη ενος ανθρωπου μεσα εκει, στο τελος βγηκε εξω και ηταν junkie, την επινε με το στυλο το bic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γενικα ακομα και ο τροπος που περπατουσε αλλαξε, στην αρχη ηταν φοβισμενος πακι και οταν βγηκε περπατουσε με τα χερια στις τσεπες λες και ηταν Nigger in da hood... Ο τροπος που τον κοιτουσαν και τον αντιμετωπιζαν αλλαξε τελειως ουτε η μανα του δεν τον πιστευε!!! Πραγματικα τρομερο.... Το ιδιο ειχε γινει και σε μια ταινια που παιζει ο πρωταγωνιστης απο την σειρα Hannibal "the hunt" - 2012 απλα ειναι στα Δανεζικα αξιζει να την δειτε...παρενθεση αυτο... Γενικα εμενα εκει που μου φανηκε οτι χασανε το παιχνιδι ειναι μολις αρχισε η δικη που δεν ειχανε συλλεξει αρκετα στοιχεια, μου δειξανε οτι δεν κανανε σωστη υπερασπιση, δεν ξερω επειδη βλεπω και suits πιστευω οτι θα μπορουσε να γινει πολυ καλυτερη δουλεια, τωρα θα πει καποιος οτι αυτη η δικηγορος ηταν μαθητευομενη ή αρχαρια αλλα ας μην σταθουμε εκει.. Γενικα αυτοι επαιζαν οχι στο να αποδειξουν οτι δεν το εκανε αλλα να βαλουν την αμφιβολια στους ενορκους δλδ αν δεν ειναι "evidence without reasonable doubt" τοτε δεν μπορουν να τον ενοχοποιησουν... Αλλα πιστευω οτι το χασαν λιγο.. Κ γενικα στο mystery κομματι, περιμενα περισσοτερα. Μου την εσπασε και ο αστυνομικος που πηρε συνταξη ενω ηξερε στο τελος οτι παιζει να μην το εκανε ο naz δεν πηγε στον εισαγγελεα ξερω γω να πει οτι πρεπει να σταματησει η δικη γιατι βρηκαμε καινουρια στοιχεια... Αν η αλλη δεν σταματουσε τα charges στην ουσια δεν θα τον κυνηγουσαν ποτε τον αλλον, αλλα αυτο κιολας δειχνει και κατα ποσο fucked up ειναι και το δικαστικο συστημα... Επισης αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι τελικα δεν κατασταλαξε καπου το αφησε λιγο στο φλου στο τελος και αυτο γενικα δεν μαρεσει, ηθελα ενα καλο closure... Εγω πιστευω οτι καποιος που βλεπει σειρες και ειδικα crime/mystery πρεπει να την δει. Απλα θα μπουουσε να φτασει πολυ ψιλοτερα απ'οτι εφτασε. 3
skiabox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εκπληκτική σειρά για εμένα. Ο John Turturro ξεδιπλώνει απίστευτο ταλέντο το οποίο δεν μπορείς να το διακρίνεις τόσο εύκολα σε μια ταινία δράσης όπως το Transformers. Ακόμα 3-4 ερμηνείες τουλάχιστον είναι εντυπωσιακές. Τη δε σκηνοθεσία και τη φωτογραφία τις θεωρώ τουλάχιστον καινοτόμες για σειρά τηλεόρασης. 4
Haris San Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τη δε σκηνοθεσία και τη φωτογραφία τις θεωρώ τουλάχιστον καινοτόμες για σειρά τηλεόρασης. Περι φωτογραφιας κτλ δες και το fargo season 2....(αλλα οχι μονο γι αυτο..)
fysikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαιρετικη σειρα και παλι καλα που δεν το ξεφτυλισαν με το να πανε σε 2η σεζον. Φοβερη φωτογραφια και σκηνοθεσια. 9 και απο εμενα.. 1
Tigran Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Θα συμφωνήσω 100% με τον Haris San. Ναι, περίμενα πολύ περισσότερα γιατί βοηθούσε πολύ το αρχικό στήσιμο της πλοκής, αλλά ακόμα και έτσι ήταν εξαιρετική! Για καλοκαιράκι ειδικά, ήταν σουπερ
nyne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ ωραια σειρα,χρονια ειχα να αισθανθω αυτο το κομπο στο στομαχι,μου μετεδωσε κατευθειαν οτι καποιος παει φυλακη απο το πουθενα και αλλαζει η ζωη του.Θεος ο John Turturro... 1
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά για 2η season είπα τίποτα;
jokerakias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά για 2η season είπα τίποτα; όχι για πες..... 2
overpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά για 2η season είπα τίποτα; Δεν θα εχει. Ειναι mini series για καποιο λογο.
Zus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ρέστα έδωσε το mini true detective, ρέστα. Τα περισσότερα τα έχει πει ο Haris San, απλά να προσθέσω ότι θα ήθελα να υπάρχει στο τέλος η αμφιβολία. Εδώ ξεκάθαρα μας δείχνει ότι δεν το έκανε αυτός, ενώ θα γούσταρα να θυμηθεί ας πούμε και πέντε πράγματα, εκεί δίπλα στο ποτάμι που την πίνει. Να θυμηθεί ότι την σφάζει ή έστω ότι βλέπει τον τύπο να ανεβαίνει τις σκάλες. Στο τέλος μου τα χάλασε και είχα δημιουργήσει τρελές προσδοκίες. Εναλλακτικό τέλος, να μην πηδούσαν οι σκηνοθέτες τη φάση με την δικηγόρο, να αθωωνόταν ο Ναζ, να βγαίναν ραντεβού, σεξ μετά και να κατέληγε και αυτή κατασφαγμένη Εύκολο 9αράκι για την πλοκή και τον τρόπο που ξετυλίγονται οι χαρακτήρες. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2016 από Zus 1
dalan2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το δευτερο ειδικα θα τα εσπαγε χωρις πλακα!!!!
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.itechpost.com/articles/28365/20160909/night-update-riz-ahmed-season-2-will-feature-different-case.htm Τι παίζει; 2η σεζον με άλλη υπόθεση; Φάση θα είχε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα