timon92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ξεκίνησε καλά δεν ήταν σε καμια περίπτωση κακή σειρά αλλα σαν σύνολο μου άφησε διαφορα fail γενικά
patrickdrd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ναι μωρε, πολυ ποιηση και τεχνη και σιωπη και αλλες τετοιες παπαριες, να χαμε να λεγαμε κοινως... σαν εξελιξη τρελος υπνος...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν αθωώθηκε τελικά. Ούτε καταδικάστηκε κ επειδή υπερισχύει το τεκμήριο της αθωότητας σχεδόν παγκοσμίως για αυτό αφέθηκε ελεύθερος. Αφήνει πάντως ένα μικρό περιθώριο για 2η σεζόν.Μου άρεσε και το τελευταίο επεισόδιο κ γενικά καλές ερμηνείες είχε στο φινάλε.
speedy23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αρκετα καλες ερμηνειες, πετυχαν την ατμοσφαιρα που ηθελαν και τελικα βασιστηκαν περισσοτερο πανω στους χαρακτηρες παρα την ιστορια την ιδια. Καλη συνολικα αλλα χωρις να σε τρελαινει κατι εκτος απο το πρωτο επεισοδιο που ηταν εξαιρετικο. 3
timon92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Αρκετα καλες ερμηνειες, πετυχαν την ατμοσφαιρα που ηθελαν και τελικα βασιστηκαν περισσοτερο πανω στους χαρακτηρες παρα την ιστορια την ιδια. Καλη συνολικα αλλα χωρις να σε τρελαινει κατι εκτος απο το πρωτο επεισοδιο που ηταν εξαιρετικο. αυτο ακριβως
kargo130 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγω την βρηκα απο την αρχη ως το τελος μετρια, ισως φταιει οτι τελευταια εχουμε δει πολλα δικαστικα δραματα.
koystado Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Σε γενικές γραμμές καλή σειρά αλλά πρώτη φορά θα το πω.... πολύ αργή παναθεμάτην
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέτρια σειρά. Πολύ μέτρια (προς κακή-βαρετή μπορώ να πω). Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος και η τόσο υψηλή βαθμολογία στο IMDB. Αν δεν ήταν μόνο 8 επεισόδια θα το είχα σταματήσει στην μέση. Καμία πρωτοτυπία και αρκετά επεισόδια δεν είχαν καμία ουσία (στα περισσότερα επεισόδια είχα ανοιχτό παράλληλα το Internet και χάζευα, ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο). Επίσης δεν έχει καμία αγωνία, έτσι κ αλλιώς... Όλοι ξέραμε ότι στο τέλος ότι και να γίνει, όσα στοιχεία και να υπάρξουν κάτι μαγικό θα γίνει και θα αθωωθεί. Γενικά θεώρησα τέρμα ηλίθιο τον τρόπο που αφέθηκε ελεύθερος τελικά. Ότι με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για να τον ενοχοποιήσουν οι 6 πίστεψαν τις θεωρίες της υπεράσπισης και όχι το βουνό στοιχείων; Καλή σειρά για να σκοτώσεις την ώρα σου αλλά μέχρι εκεί.
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Υποτιτλοι βρε παιδια για το 8.... Γιατί για το 7 έχουν βγει; Ένας φίλος ακόμα περιμένει
fysikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Βρηκα καποιους αλλα ηταν σαν να μην ειχε...
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 εντομεταξύ για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί πως ο δολοφόνος είναι ο mr nice guy τραπεζικός .................. κάποιος είχα προβλέψει τον δολοφόνο νομίζω υπάρχει πιθανότητα για season 2 , προσωπικά η σειρά μου άρεσε αλλα θα μπορούσε να έχει πάει πολύ καλύτερα 1
W0zzAp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν μπορω να πω μου αρεσε το φιναλε,βασικα γενικα μου αρεσουν τα δικαστικα οποτε δεν με χαλασε.Η σειρα αρχισε πολυ δυνατα αλλα δεν συνεχισε το ιδιο χωρις να σημαινει οτι χαλασε.Οπως υποθηκε η σειρα βασιστηκε πιο πολυ στους χαρακτηρες στις ζωες τους και στο τι περνανε και οχι τοσο πολυ στην πλοκη.Εξαιρετικοι οι ηθοποιοι και τεραστια αλλαγη στον χαρακτηρα του πρωταγωνιστη.Αφησε καποια κενα αλλα δεν με ενοιαξε και πολυ εκτος απο το κυνηγι που εκανε ο δικηγορος για να πιασει αυτον τον Duane και μας αφησε με μια μπλε οθονη στο τελος του συγκεκριμενου επεισοδιου Μια γενικη αναφορα για τον ρολο του δικηγορου,ηταν στην αρχη να το παιξει ο Gandolfini,αλλα λογω του θανατου του ο αντικαταστατης ηταν ο De Niro,ομως λογω του προγραμματος του δεν μπορεσε και τελικα κατεληξε στον Turturro ο οποιος ηταν εξαιρετικος.Θα ηθελα ομως πολυ να δω Gandolfini ή De Niro να παιζουν τον δικηγορο σιγουρα η σειρα θα ηταν διαφορετικη.
Fan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η σειρά ξεκινάει πολύ δυνατά και σε κρατάει. Δυστυχώς χαλάει προς το τέλος και ειδικά το τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτω του μετρίου. Συνολικά πάντως είναι αρκετά καλή. Όσο γιατί έχει υψηλή βαθμολογία στο imdb, δεν μου φαίνεται και παράξενο. Εδώ σειρές σειρές epic fail τύπου Lucifer και Outcast, έχουν πάνω από 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα