Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα ξεκίνησα την σειρά και έφτασα μέχρι το τέλος, πάρα πολύ καλή.

Δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα να περιμένω υπότιτλους. Οι ελληνικοί αργούν πολύ γενικά; 

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το μονο αρνητικο που βλεπω ως τωρα ειναι οτι ασχολειται υπερβολικα αρκετο χρονο δειχνοντας τα βρωμοποδαρα του δικηγορου, 1 επιπλεον επισοδειο φτιαχνουν αμα βγαλουν τις σκηνες...

Δημοσ.

Θεωρω πως κατι θελουν να πουν με τις συγκεκριμενες σκηνες , γενικα υπαρχουν πολλα μικρα πραγματακια που μπορει να φαινονται ασημαντα αλλα δεν ειναι

Παρολα αυτα

Το τελευταιο επεισοδιο φαινεται λιγο βιαστικο κ προχειρογραμμενο 

Αρχιζει η δικη και οι δικηγοροι δεν εχουν κοιταξει βασικα στοιχεια , δεν εξετασει βασικους μαρτυρες και αναρωτιουνται ξαφνικα πραγματα που επρεπε να το εχουν κανει απο την αρχη . Γενικα βιαζεται η σειρα νομιζω να κλεισει ενω αρχισε πολυ αργα

Δημοσ.

Μόλις είδα και το 7ο. Σειράρα! Πραγματικά το έχω απορία να δω που θα το πάνε στο τελευταίο γιατί στην πορεία έγινε πιο περίπλοκη η υπόθεση από ότι φαινόταν στην αρχή.

Ένα κενό έχω. Κατάλαβε κανείς το τέλος του 5ου επεισοδίου;

Εκεί δηλαδή που ο Στόουν βρήκε και κυνήγησε τον τύπο που έτρεχε να ξεφύγει. Τον έψαχνε σε ένα σκοτεινό σημείο, μετά γύρισε και είδε κάτι και κόψανε τη σκηνή και αναβόσβηναν κάτι μπλε φώτα. Μετά απ' αυτό, καμία αναφορά για το όλο κυνηγητό και τον ύποπτο, σαν να μην έγινε καν δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο ηταν αλλα σου δινει την αισθηση οτι δεν εχει μεινει ακομα μονο ενα επεισοδιο. Για να δουμε την αλλη εβδομαδα πως θα τελειωσει.

Τι κουλο ηταν αυτο το φιλι της (πανεμορφης) δικηγορου στο Νασιρ; Εντελως out of character.

Δημοσ.

Εξαιρετικό και το 7ο επεισόδιο. Η ερμηνεία του Dr Katz ήταν άκρως απολαυστική, και κυρίως ο διάλογος με την Weiss.

Επίσης το τελευταίο επεισόδιο θα είναι 90+ λεπτά

• Like 1
Δημοσ.
έχω μπερδευτεί λίγο
έχει άπειρα ανοιχτά ερωτήματα
όντως έχεις την αίσθηση ότι έπρεπε να χει 4-5 επεισόδια ακόμα

α τωρα ειδα οτι θα ειναι 90+λεπτα το φιναλε οποτε μαλλον θα το στρωσουν

Δημοσ.

Ωραιο ηταν αλλα σου δινει την αισθηση οτι δεν εχει μεινει ακομα μονο ενα επεισοδιο. Για να δουμε την αλλη εβδομαδα πως θα τελειωσει.

Τι κουλο ηταν αυτο το φιλι της (πανεμορφης) δικηγορου στο Νασιρ; Εντελως out of character.

τι δεν είχες καταλάβει πως τον γούσταρε? έκανε μπαμ στα τελευταία επ

• Like 1
Δημοσ.

τι δεν είχες καταλάβει πως τον γούσταρε? έκανε μπαμ στα τελευταία επ

Οχι και δεν θυμαμαι να εκανε μπαμ.

Το βρηκα υπερβολικο καπως και για τον τονο της σειρας αλλα και απο την μερια της δικηγορου μιας και ειναι ξερεις...δικηγορος του.

Δημοσ.

Οχι και δεν θυμαμαι να εκανε μπαμ.

Το βρηκα υπερβολικο καπως και για τον τονο της σειρας αλλα και απο την μερια της δικηγορου μιας και ειναι ξερεις...δικηγορος του.

τι να σε πω , εγώ το είχα καταλάβει ,

απο το βλέμα και τις αντιδράσεις της. το μόνο που μου φάνηκε awkward και weird ήταν που σε μια φάση φάνηκε λες και ο ex-ποδαροβρωμίκουλας την έπεφτε στην δικηγόρο. Ιδικά όταν της έλεγε να περάσει απο εκεί και έβαζε ταυτόχρονα στο ποτήρι την σκόνη δεν σκέφτηκα ότι ηταν η σκόνη για το πόδι αλλα η άλλη για την στυτική δυσλειτουργία

εντομεταξύ για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί  

πως ο δολοφόνος είναι ο mr nice guy τραπεζικός ..................

Δημοσ.

Δυσκολα να τα γαμησει τοσο πολυ το τελευταιο επεισοδιο, μιλαμε για ενα 9αρακι και ανασα δροσιας μεσα στο καλοκαιρι.
Μακαρι να βγει και επομενη σεζον με νεα υποθεση.

Επειδη υποψιαζομαι κραξιμο οταν τελειωσει το 8ο (προσωπικες αποψεις για το φιναλε δεν ειναι ουσιαστικα spoiler)

Σημασια στην σειρα δεν εχει ποιος ειναι ο ενοχος αλλα η μεταμορφωση του πρωταγωνιστη ωστε να επιβιωσει στο δυσκολο περιβαλλον της φυλακης
καθως και το πως επηρεαζεται η οικογενεια του που βλεπει απο τη μια μερα στην αλλη να χανονται ολα οσα ειχαν πετυχει με κοπο και θυσιες

.
Ναι,θα μπορουσε να την σκοτωσε ο τυπος με το ονομα φαρμακειου, ο ζιγκολο κτλ.
Ναι, μπορει ο μπατσος για καποιο λογο να δωσε το σπρευ και να υπαρχει μια μεγαλη σκευωρια και να τυλιξαν εναν αθωο.
Θελουμε ομως να ειναι αθωος και δινουμε βαση σε ολες αυτες τις λεπτομερειες χωρις να κοιταμε the big picture.

Η πιθανοτερη και λογικοτερη εκδοχη ειναι να την σκοτωσε αυτος, ειτε κατι του πε και το προσεβαλε ειτε τελειως μεσα στην ζαλη του απο ναρκωτικα και αλκοολ.Αυτη θα ναι και η "ανατροπη" γιατι οποιοδηποτε αλλη εκδοχη εμενα θα με ξενερωσει.

• Like 1
Δημοσ.

Το επόμενο είναι και το τελευταίο από το συγκεκριμένο storyline?

Η μεταμόρωση του μέσα στη φυλακή + τα ψέμματα, με κάνουν να πιστεύω πως όντως είναι ένοχος.

Η καταγωγή του όμως με κάνει να πιστεύω πως δεν θα τον παρουσιάσουν ως ένοχο, για να αποφύγουν οι συντελεστές να χαρακτηριστούν ρατσιστές. Έχουν κάνει ήδη αρκετά hints σχετικά με το θέμα του ρατσισμού.

Όπως και να έχει η σειρά είναι εξαιρετική αν και θα μπορούσε να πατήσει περισσότερο γκάζι σε μερικά σημεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...