Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να λέμε, μέχρι στιγμής παιζει μέσα στις καλύτερες το τελευταίο χρόνο. Έχει ωραια σκηνοθεσία (ειδικά το δεύτερο επεισόδιο), ωραίο σενάριο και έναν εξαιρετικό πρωταγωνιστή. Μακάρι να είναι καλό γραμμένη όλη η σειρα και να μην αρχίσουμε να βλέπουμε υπερβολές και σεναριακες ευκολίες.

• Like 4
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει αναμφησβητητα η καλυτερη σειρα του καλοκαιριου.τρομερη αγωνια και γενικα σου βγαζε και ενα μισος για τους μπατσους.οκ τη δουλεια τους κανουν αλλα οχι και ετσι βρε παιδακι μου.

Δημοσ.

Ωραιο και το 3ο , συνεχιζεται το μυστηριο 

Εχω μονο ενα "παραπονο"

Ξεκινησε σαν murder mystery και παει να γινει λιγο prison drama . Οχι οτι ειναι κακο , απλα περιμενα να ειναι πιο εντονο το investigative στοιχειο . Απο οσο διαβαζω παντως , υπαρχει περιπτωση να μην μαθουμε ποτε ποιος ειναι ο killer . Το HBO εδωσε στον τυπο μονο 7 απο τα 8 επεισοδια της σειρας για review . Κρατανε το 8ο για εκπληξη? 

Ασχετο αλλα , ενα αρθρο για την κατασταση που επικρατει στο Rikers Island ( την φυλακη που ειναι ο Naz )

• Like 3
Δημοσ.

3/3 γαματα επεισοδια.Ελπιζω καποια στιγμη μεσω flashbacks να ξαναδουμε το γκομενακι.Ισως το 7ο να ειναι το αποτελεσμα της δικης και το 8ο τι πραγματικα εγινε.

Δημοσ.

Τα τελευταια χρονια εχει βγαλει κατι φολες. Ξεκιναμε με το πιο προσφατο, Vinyl. H δευτερη σεζον του True Detective. Δεν ξερω πως συνεχισε στην 2η σεζον, διαβασα οτι βελτιωθηκε αισθητα, αλλα για παραδειγμα η 1η σεζον του Leftovers δεν ηταν κατι το πολυ καλο. Ballers, διοτι τι χρειαζομασταν, μια αλλη εκδοση του Entourage... Υπαρχουν και αλλα που ξεχναω τωρα.

Οχι οτι σημαινει απαραιτητα και πολλα. Η ποιοτητα του ειναι γνωστη και μπορει να εχει επανελθει στις επιτυχιες. Ηδη με το Night Of, το επερχομενο WestWorld κτλ.

Απλα μετα το GoT σαν να μην εχει βγαλει το next big thing. Ισως το Boarwalk Empire οτι πιο κοντινο σ'αυτο αλλα και παλι τεραστιο reaching ειναι.

Ωραιο και το 3ο επεισοδιο. 

δεν ξερω αν το γυρισουν σε prison drama αλλα ειναι δυο επεισοδια (στο πρωτο εδειξε και πως ειναι λιγο η ολη διαδικασια εισαγωγης κτλ. οπως αφιερωσε χρονο σ'αυτο και στο τελευταιο) πια που εχουν αφιερωσει εκει και η ενταξη του Ομαρ (The wire) απο το χθεσινο ισως δειχνει οτι θα σταθουν ακομα πιο πολυ. Πιστευω οτι οσο περναει θα δειχνει και λιγο ερευνα απο τη μερια των δικηγορων του. Απλα συγκεντρωνεται σε χαρακτηρες και πως αντιμετωπιζουν το γεγονος και την επιπτωση πανω σ'αυτους.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα και το 3ο. Θεωρώ πως η σειρά είναι φανταστική και θα πάει σε «βαθειά» νερά το στορυ. Δεν θα μείνει δηλαδή στο ντετεκτιβικό investigative mystery, αλλά θα προχωρήσει σε κοινωνικά θέματα(ανθρώπινες σχέσεις κτλ.), θρησκευτικά, οικονομικά, πολιτικά... έχουμε ήδη hints για όλα αυτά μέσα από τα παράλληλα story που βλέπουμε. Γύρω από το plot της δολοφονίας δηλαδή, οι δημιουργοί χτίζουν μικρές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες με διαφορετικές εκφάνσεις η κάθε μία.

Το χτίσιμο της ιστορίας στη φυλακή είναι εξαιρετικό. Μπορεί να δείχνει πράγματα τα οποία τα έχουμε ξαναδεί σε άλλες σειρές, αλλά τα μεταδίδει διαφορετικά εδώ ο σκηνοθέτης με έναν δραματικό μεν αλλά χωρίς υπερβολές, τρόπο.

Fingers Crossed, δεν ξέρω αν έχω απλά ενθουσιαστεί με τη σειρά, αλλά πιστεύω πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα την έχουμε κατατάξει σε μια από τις καλύτερες σειρές ever.

Δημοσ.

Την ξεκίνησα και εγώ.

Πολύ ωραία σειρά με 'άποψη' όσον αφορά τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία κάτι που δε βλέπουμε συχνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...