johnyboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις την είδα, σαν σενάριο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έχει παιχτεί ξανά, αλλά είναι τόσο καλά όλα τα υπόλοιπα που την κάνουν εξαιρετική.
nik5163 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από nik5163 1
saxos55 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλά ρε εσύ Τιμογιαννάκη, μας έπεισες... ^ Εμπεριστατωμένη κριτική
4saken Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Mην χανεις δευτερολεπτα απο την ζωη σου να απαντας saxos55, ηδη εχασες 1 ωρα και 18 λεπτα με αυτη την πατατα το Night of 1
saxos55 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ντάξει ρε παιδιά, έλεος. Αριστούργημα. Η πιο απίστευτη σειρά που έχω δει. Τι σκηνοθεσία, τι ηθοποιία, τι σενάριο! Μου έπεσαν τα σαγόνια. Τέτοιο hate δεν έχω ξαναδεί για post μου. Πιστεύω αν έγραφα σκέτο: «Μεγάλη φόλα, ξενέρωσα» ΧΩΡΙΣ να το αιτιολογήσω, πιο πολύ στο ντούκου θα πέρναγε. Μπαίνει ο άλλος και αντί να γράψει τη γνώμη του για τη σειρά, ξεθάβει post του Σεπτέμβρη για να γράψει τη γνώμη του για μένα. Ό,τι να'ναι. Mην χανεις δευτερολεπτα απο την ζωη σου να απαντας saxos55, ηδη εχασες 1 ωρα και 18 λεπτα με αυτη την πατατα το Night of Κοίτα, από τότε κατάφερα να δω μέχρι και το μισό πέμπτο επεισόδιο οπότε ο χαμένος χρόνος είναι μεγαλύτερος. Οπότε μερικά λεπτά έχω να τα διαθέσω. EDIT: Με βάση το post σου (το οποίο ήταν έξυπνο και γέλασα πολύ, γι'αυτό και το like) συνειδητοποίησα πως μάλλον φταίει η ατάκα που σχολιάζεις. Όντως, αν τη δει κάποιος out of context, είναι σα να λέω πως είναι η χειρότερη ή μία από τις χειρότερες σειρές που έχω δει. Δεν είναι. Έχω χάσει το χρόνο μου με πολύ πολύ χειρότερες. Οπότε την αποσύρω αυτή την ατάκα μπας και ξεκολλήσει το thread και προχωρήσει παρακάτω από κάποιον που δεν την έχει δει τη σειρά και έχει κάτι άλλο να γράψει. Δεν είναι η χειρότερη σειρά που έχω δει, απλά για τους λόγους που περιγράφω (κι άλλους τόσους που προέκυψαν από τα επόμενα επεισόδια) δε με τράβηξε. Ευχαριστημένοι; @4saken EDIT 2: Εν τω μεταξύ τώρα είδα κι αυτό: Διαβασα μονο 4 γραμμες απο το κειμενο σου αλλα μπορω να βγαλω το συμπερασμα για το ποσο της πλακας ειναι. και κλαίω. Ξέρεις να σφάζεις με μία ατάκα ρε άτιμε. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2017 από saxos55 2
overpower Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 .... Βασικα το προβλημα ειναι οτι σχολιαζεις ολη την σειρα ενω δεν την εχεις δει.
saxos55 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Βασικα το προβλημα ειναι οτι σχολιαζεις ολη την σειρα ενω δεν την εχεις δει. Όπως γράφω στο προηγούμενο post, πλέον έχω δει μέχρι και το μισό πέμπτο επεισόδιο χωρίς να έχω αλλάξει άποψη. Επίσης, το να μην καταφέρω να φτάσω ως το τέλος της σειράς δεν είναι άξιο σχολιασμού (από μένα) από μόνο του;
hasiotis_john Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε τηλεταινία ή μίνι σειρά: Ριζ Άχμεντ, The Night Of (HBO) Μπράβο στο παλικάρι, του ΆΞΙΖΕ το Emmy για την καταπληκτική του ερμηνεία στην σειρά. Μέχρι και η Time τον κατέταξε πρώτο μέσα στους 100 ανθρώπους που έχουν "επιρροή" ! 6
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Πολλα μπραβο, ηταν τρομερος στην σειρα 1
paiktaras69 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ε ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΗ ! Τurturro, Ahmed και κυρίως ο μακαρίτης ο Williams δίνουν τα ρέστα τους! 3
pontez2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 To θέμα ειναι ένα....τι πιστεύετε οτι έγινε τελικά στο τέλος? Spoiler Τη σκοτωσε ο πιτσιρικάς ή όχι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Πάνε τόσα χρόνια που την ξεχάσαμε. 😛 1
speedy23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Ρε συ πραγματικα, δεν θυμαμαι. Και συνηθως ειναι σημαδι οτι δεν ηταν καλη η σειρα αλλα δεν ισχυει σ'αυτη την περιπτωση. Καθε αλλο.
katergaris79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Σα να θυμάμαι ότι στο τελευταίο επεισόδιο: Spoiler είχε δείξει ότι ήταν ένας άλλος τύπος που τον εντόπισαν από το σήμα του κινητού. Και κάτι με ένα βενζινάδικο. Λίγο μπλεγμένα τα έχω στο μυαλό μου αλλά θυμάμαι ότι δεν το είχε κάνει ο μικρός τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα