Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις την είδα, σαν σενάριο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έχει παιχτεί ξανά, αλλά είναι τόσο καλά όλα τα υπόλοιπα που την κάνουν εξαιρετική.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mην χανεις δευτερολεπτα απο την ζωη σου να απαντας saxos55, ηδη εχασες 1 ωρα και 18 λεπτα με αυτη την πατατα το Night of

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ντάξει ρε παιδιά, έλεος.

Αριστούργημα.

Η πιο απίστευτη σειρά που έχω δει.

Τι σκηνοθεσία, τι ηθοποιία, τι σενάριο!

Μου έπεσαν τα σαγόνια.

Τέτοιο hate δεν έχω ξαναδεί για post μου.

Πιστεύω αν έγραφα σκέτο: «Μεγάλη φόλα, ξενέρωσα» ΧΩΡΙΣ να το αιτιολογήσω, πιο πολύ στο ντούκου θα πέρναγε.

Μπαίνει ο άλλος και αντί να γράψει τη γνώμη του για τη σειρά, ξεθάβει post του Σεπτέμβρη για να γράψει τη γνώμη του για μένα.

Ό,τι να'ναι.

Mην χανεις δευτερολεπτα απο την ζωη σου να απαντας saxos55, ηδη εχασες 1 ωρα και 18 λεπτα με αυτη την πατατα το Night of

Κοίτα, από τότε κατάφερα να δω μέχρι και το μισό πέμπτο επεισόδιο οπότε ο χαμένος χρόνος είναι μεγαλύτερος.

Οπότε μερικά λεπτά έχω να τα διαθέσω.

:P  :P  :P

EDIT: Με βάση το post σου (το οποίο ήταν έξυπνο και γέλασα πολύ, γι'αυτό και το like) συνειδητοποίησα πως μάλλον φταίει η ατάκα που σχολιάζεις.

Όντως, αν τη δει κάποιος out of context, είναι σα να λέω πως είναι η χειρότερη ή μία από τις χειρότερες σειρές που έχω δει. Δεν είναι. Έχω χάσει το χρόνο μου με πολύ πολύ χειρότερες. Οπότε την αποσύρω αυτή την ατάκα μπας και ξεκολλήσει το thread και προχωρήσει παρακάτω από κάποιον που δεν την έχει δει τη σειρά και έχει κάτι άλλο να γράψει.

Δεν είναι η χειρότερη σειρά που έχω δει, απλά για τους λόγους που περιγράφω (κι άλλους τόσους που προέκυψαν από τα επόμενα επεισόδια) δε με τράβηξε.

Ευχαριστημένοι;

@4saken

EDIT 2: Εν τω μεταξύ τώρα είδα κι αυτό:

Διαβασα μονο 4 γραμμες απο το κειμενο σου αλλα μπορω να βγαλω το συμπερασμα για το ποσο της πλακας ειναι.

και κλαίω.

Ξέρεις να σφάζεις με μία ατάκα ρε άτιμε.

:D  :D

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 2
Δημοσ.

Βασικα το προβλημα ειναι οτι σχολιαζεις ολη την σειρα ενω δεν την εχεις δει. ;)

Όπως γράφω στο προηγούμενο post, πλέον έχω δει μέχρι και το μισό πέμπτο επεισόδιο χωρίς να έχω αλλάξει άποψη.

Επίσης, το να μην καταφέρω να φτάσω ως το τέλος της σειράς δεν είναι άξιο σχολιασμού (από μένα) από μόνο του;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλύτερος Α΄ ανδρικός ρόλος σε τηλεταινία ή μίνι σειρά: Ριζ Άχμεντ, The Night Of (HBO)

Μπράβο στο παλικάρι, του ΆΞΙΖΕ το Emmy για την καταπληκτική του ερμηνεία στην σειρά.

Μέχρι και η Time τον κατέταξε πρώτο μέσα στους 100 ανθρώπους που έχουν "επιρροή" !

atlocover0501lr.jpg?quality=85&w=840

• Like 6
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ρε συ πραγματικα, δεν θυμαμαι. Και συνηθως ειναι σημαδι οτι δεν ηταν καλη η σειρα αλλα δεν ισχυει σ'αυτη την περιπτωση. Καθε αλλο.

Δημοσ.

Σα να θυμάμαι ότι στο τελευταίο επεισόδιο: 

Spoiler

είχε δείξει ότι ήταν ένας άλλος τύπος που τον εντόπισαν από το σήμα του κινητού. Και κάτι με ένα βενζινάδικο. Λίγο μπλεγμένα τα έχω στο μυαλό μου αλλά θυμάμαι ότι δεν το είχε κάνει ο μικρός τελικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...