Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές το βράδυ ξενύχτησα για να δω στη nova το τελευταίο επεισόδιο (που ήταν τελικά κανονική ταινία διάρκειας περίπου 90' ). Δεν πιστεύω να μείνει στην ιστορία, αλλά πρόκειται όντως για πολύ καλή σειρά και αξίζει να την παρακολουθήσει όποιος αρέσκεται σε αστυνομικά-δικαστικά θρίλερ.

Τι δεν πιστευεις να μεινει στην ιστορια? Αφου τελειωσε. tv mini series ειναι.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι δεν πιστευεις να μεινει στην ιστορια? Αφου τελειωσε. tv mini series ειναι.

σαν σειραρα εννοει να μεινει στην ιστορια....

• Like 1
Δημοσ.

μπα, η ιδια συνεχιζει, την εχεις δει την 1η σεζον;

σου φανηκε να τελειωσε; δεν αφησε εκκρεμοτητες;

που τα έχεις ακούσει εσύ αυτά; η σειρά δεν έχει καν ανανεωθεί, το μόνο που έχουν αφήσει να εννοηθεί είναι ότι ίσως κάποια στιγμή κάνουν και 2η σεζόν με τελείως διαφορετική ιστορία, μόνο αν νιώσουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό με την 1η

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια πολυ καλη σειρα.Εστιαζει περισσοτερο στις ανθρωπινες σχεσεις(μεσα στη φυλακη/δικηγορου που εχει το εκζεμα) παρα στο ποιος σκοτωσε την κοπελια.Τα υπολοιπα μας τα αφηνει στο φλου να αποφασισουμε εμεις τι πραγματικα εγινε απο αυτα που παρουσιαστηκαν.Η σειρα ειναι οσο πιο σοβαρη γινεται χωρις υπερβολες. 8.5/10

• Like 1
Δημοσ.

(άργησα λίγο να απαντήσω, το ξέρω. Δε μπαίνω συχνά στο section)

saxos55

φαινεται οτι περισσοτερο βλεπεις σειρες για να βρισκεις λαθη.. Αλλο το βλεπω κατι και λεω ωχ αυτο εδω δεν μου καθεται καλα, και αλλο το κοιταω προσεχτικα για να πω κατι κακο για το οτιδηποτε!

Γενικα σε πειραξε η υπαρξη της σειρας απ'οτι φαινεται... Επισης βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος..

Αν και banned account, απαντάω για το posterity του πράγματος.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Ή μάλλον ισχύει αλλά ως εξής:

Όταν μια σειρά μου αρέσει, αγνοώ όλα τα λάθη της (τεχνικά, σεναριακά). Τα βλέπω, τα αναγνωρίζω, αλλά τα αγνοώ.

Η συγκεκριμένη, με το που ξεκίνησε με 150 κλισεδούμπες και έναν (το τονίζω) αδικαιολόγητα αργό ρυθμό που δεν προσέθετε τίποτα στη δραματουργία, με «ανάγκασε» να συγκεντρωθώ σε μαλακίες. Αφού δε μπορούσα να την παρακολουθήσω, τι να κάνω; Δε με έπεισε με τίποτα, πως το λένε; Να γράψω ψέματα; Ναι, με πείραξε η ύπαρξή της, γι'αυτό και δεν την τελείωσα καν. Σταμάτησα στο 5ο επεισόδιο, δεν άντεξα άλλο.

Saxos55 ετςι απο περιέργεια ποιες δραματικες-αστυνομικες σειρες θεωρείς καλες;

Αστυνομικές καθαρά:

The Wire

The Shield

Law and Order (το κλασικό και το SVU)

Δραματικές:

Boardwalk Empire

Sopranos

και πολλές άλλες που τώρα έχω μπλοκάρει και δε μου έρχονται (είμαι με πυρετό και χαζοβολάω στο pc, έχει καρβουνιστεί τελείως ο εγκέφαλος)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η μίνι σειρά αυτή είναι ένα πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ και είμαι σίγουρος πως θα χρησιμοποιείτε ήδη σε σχολές υποκριτικής, σεναρίου, σκηνοθεσίας , φωτογραφίας κτλ κλτ! ΚΑΘΕ πλάνο της σειράς είναι και ένα αριστούργημα μιας και οι κάμερες είναι έτσι τοποθετημένες που απλά παίζουν με το μυαλό του θεατή. Μερικές λήψεις μου θύμισαν τις αντίστοιχες λήψεις από το Taxi Driver που είναι σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο τομέα!
Αξιοσημείωτο επίσης, πως ΌΛΟΙ όσοι έπαιξαν στην σειρά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Οσκαρική εμφάνιση ακόμα και από τους κομπάρσους, ακόμα και από αυτούς που έπαιξαν λίγα δευτερόλεπτα!

10/10 από μένα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Την άλλη φορά που θα θέλω να πω την προσωπική μου γνώμη για ένα έργο / σειρά, θα φροντίσω πρώτα να σου στέλνω ένα pm να μου λες τι να γράψω για να είμαστε κομπλέ, οκ? :rolleyes:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...