Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο δευτερο θεμα που αναφερεις σχετικα με τις native e banking εφαρμογες δεν φταιει η μικροσοφτ και το λειτουργικο της αλλα οι software developers των τραπεζων που αφηνουν εκτος το ποσοστο των wp users.

Όσο τα ποσοστά του wp είναι εκεί που είναι, κανένας developer δεν θα ασχολείται μαζί τους.

Θυμάμαι μια πολύ πετυχημένη απάντηση από άλλο μέλος, που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω για να το κάνω quote, ότι το Paypal(νομίζω ότι ήταν το Paypal τουλάχιστον) σταματάει την ανάπτυξη της εφαρμογής της για τα wp. Ανέφερε, και σωστά νομίζω, ότι δεν είναι ότι μια εταιρία του μεγέθους του Paypal δεν μπορεί να αναπτύξει μια παλιοεφαρμογη, αλλά ότι πρακτικά δεν την ενδιαφέρει ένα τόσο μικρο ποσοστό αγοράς.

Είναι μεν ένας φαύλος κύκλος, αλλά το ζόρι το έχει η ms, όχι οι developers. Αυτή πρέπει να τους πείσει να ασχολούνται με την πλατφόρμα της

Ίσως λυθεί το πρόβλημα με τα UWP αν και προσωπικά σαν χρήστης δεν μου αρέσει η ιδέα του κλειστού store στα windows.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άποψη μου, μπορεί και λάθος. Αφού βλέπει η Microsoft ότι τα WP δεν πουλάνε και δεν πιάνουν στο ευρύ κοινό αλλά θέλει να έχει ύπαρξη στη κατηγορία ας εστίαζε πραγματικά σε κάποια συγκεκριμένη μερίδα χρηστών.

Για παράδειγμα στους business πελάτες ακόμα και αν ανέπτυσσε αυτή ορισμένες εφαρμογές όπως π.χ. PayPal , LinkedIn, κ.τ.λ.

Νομίζω ότι θα μπορούσε εν μέρει να πετύχει ότι είχε πετύχει κάποτε η BB αλλά το πρόβλημα με αυτή τη κατηγορία χρηστών είναι ότι θέλουν το προϊόν να δουλεύει σωστά και πλήρως από την day one.

Δε πιστεύω ότι ολόκληρη Microsoft δε μπορεί να αναπτύξει μόνη της 40-50 (και πολλές λέω) εφαρμογές για λογαριασμό των εταιριών που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα (π.χ. paypal) ώστε να δουλεύουν απρόσκοπτα και αποτελεσματικά.

Ένα χαρακτηριστικό τρομερό σε ευκολία για εμένα για παράδειγμα είναι οι build-in «εφαρμογές» Office Lens όπου με 1 μόνο πάτημα είχε φωτογραφήσει , κροπάρει, αποθηκεύσει, μετατρέψει σε PDF και ανεβάσει τα τιμολόγια μου στο Cloud. 

Δημοσ.

Όσο τα ποσοστά του wp είναι εκεί που είναι, κανένας developer δεν θα ασχολείται μαζί τους.

Θυμάμαι μια πολύ πετυχημένη απάντηση από άλλο μέλος, που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω για να το κάνω quote, ότι το Paypal(νομίζω ότι ήταν το Paypal τουλάχιστον) σταματάει την ανάπτυξη της εφαρμογής της για τα wp. Ανέφερε, και σωστά νομίζω, ότι δεν είναι ότι μια εταιρία του μεγέθους του Paypal δεν μπορεί να αναπτύξει μια παλιοεφαρμογη, αλλά ότι πρακτικά δεν την ενδιαφέρει ένα τόσο μικρο ποσοστό αγοράς.

Είναι μεν ένας φαύλος κύκλος, αλλά το ζόρι το έχει η ms, όχι οι developers. Αυτή πρέπει να τους πείσει να ασχολούνται με την πλατφόρμα της

Ίσως λυθεί το πρόβλημα με τα UWP αν και προσωπικά σαν χρήστης δεν μου αρέσει η ιδέα του κλειστού store στα windows.

Νομίζεις. Πολλές εταιρείες σταμάτησαν τις εφαρμογές τους για windows 8.1 mobile χωρίς να πουν τίποτα και σκάσανε πάλι μύτη σε uwp. Το ίδιο έχει διαρρεύσει και για το paypal.

Βλέπεις η δύναμη του uwp είναι πολύ μεγάλη. Το paypal ξέρει ότι οι desktop pc με windows 10 είναι 330 millions και ότι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Οπότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα βγάλει εφαρμογή για windows 10. Μόνο που όλες οι εφαρμογές για windows 10 τι είναι; UWP φυσικά!

Κατάλαβες τώρα τι είναι τα Windows 10 destkop; Ο δούρειος ίππος για το mobile. Το ότι τώρα το mobile είναι 1% δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε. Η microsoft κάνει reset και προσπαθεί να μπει στο mobile με άλλο τρόπο. Με το κόλπο που έχει κάνει ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ποσοστό στο mobile για να έρθουν εφαρμογές. Έρχονται από το DESKTOP. Και αφού οι εφαρμογές έρχονται μάντεψε και ποιοι άλλοι θα έρθουν; Οι χρήστες.

Αν παρακολουθούσες στενότερα τις εξελίξεις θα έβλεπες ότι τώρα βγαίνουν περισσότερες εφαρμογές για windows mobile μόνο και μόνο γιατί βγαίνουν UWP.

Δημοσ.

Νομίζεις. Πολλές εταιρείες σταμάτησαν τις εφαρμογές τους για windows 8.1 mobile χωρίς να πουν τίποτα και σκάσανε πάλι μύτη σε uwp. Το ίδιο έχει διαρρεύσει και για το paypal.

Βλέπεις η δύναμη του uwp είναι πολύ μεγάλη. Το paypal ξέρει ότι οι desktop pc με windows 10 είναι 330 millions και ότι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Οπότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα βγάλει εφαρμογή για windows 10. Μόνο που όλες οι εφαρμογές για windows 10 τι είναι; UWP φυσικά!

Κατάλαβες τώρα τι είναι τα Windows 10 destkop; Ο δούρειος ίππος για το mobile. Το ότι τώρα το mobile είναι 1% δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε. Η microsoft κάνει reset και προσπαθεί να μπει στο mobile με άλλο τρόπο. Με το κόλπο που έχει κάνει ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ποσοστό στο mobile για να έρθουν εφαρμογές. Έρχονται από το DESKTOP. Και αφού οι εφαρμογές έρχονται μάντεψε και ποιοι άλλοι θα έρθουν; Οι χρήστες.

Αν παρακολουθούσες στενότερα τις εξελίξεις θα έβλεπες ότι τώρα βγαίνουν περισσότερες εφαρμογές για windows mobile μόνο και μόνο γιατί βγαίνουν UWP.

Διαβάζουμε όλο το post πριν απαντήσουμε!

Δημοσ.

Διαβάζουμε όλο το post πριν απαντήσουμε!

Όλο το ποστ διάβασα. Απαντώ στην ουσία του ποστ σου. Το ίσως που είπες στο τέλος δεν αναιρεί την απάντησή μου.

Δημοσ.

Θέλω απλά να κάνω τη δουλειά μου όπως μου υπόσχετε η κάθε εταιρία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν συγχωρώ ή δεν κατανοώ το να υπάρχουν προβλήματα μίας και εγώ developer είμαι, όμως η υπομονή και η κατανόηση έχουν και κάποια όρια όταν προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου και τελικά καταλήγεις απλά με νεύρα.

Το οικοσύστημα των Windows είναι καλή φάση… Αλλά ποτέ δεν δούλεψε για εμένα όπως θα έπρεπε.

Καλός η κακός αυτή τη στιγμή είτε αρέσει σε ορισμένους είτε όχι το android είναι σαφώς πιο ώριμο και πιο αποτελεσματικό στα πάντα σε σχέση με τα Windows.

Κράτησα αυτά που έχουν σημασία για μένα, από την παραπάνω παράθεση.

Έχεις δίκιο να λες ότι εσένα δεν σε καλύπτουν τα Windows mobile, ΟΜΩΣ για έναν που δεν έχει τις δικές σου απαιτήσεις, τα Windows mobile είναι ότι ακριβώς θέλει. Άρα για αυτόν, τα Windows είναι πολύ καλά.

Για σένα που έχεις αυξημένες απαιτήσεις, λογικό είναι να ζητάς κάτι ποιο λειτουργικό και άρα για σένα τα Windows να είναι χάλια.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις σε τι κοινό απευθύνετε προς το παρόν η MS, που άλλωστε το είπα ότι η MS έχει πολύ δρόμο ακόμη για το mobile. Είναι σαν να λες ότι εγώ δεν μπορώ με τα Google Docs και θέλω το Office, λόγω αυξημένων απαιτήσεων. Πολύ λογικό. Μου εξηγείς τόση ώρα το αυτονόητο και ανεβάζεις εκεί ψιλά το android επειδή έχει περισσότερες δυνατότητες στο συγκεκριμένο κομμάτι (mobile). OK

Το ίδιο συμβαίνει και στους χρήστες των android. Πολλές χιλιάδες χρήστες δεν χρησιμοποιούν το ebanking, καθόλου ή περιστασιακά, το email καθόλου ή περιστασιακά και άλλα βασικά για σένα apps. Αυτοί θέλουν τα παιχνιδάκια τους, το facebook, messenger κλπ κλπ.

Όπως βλέπεις το κάθε λειτουργικό απευθύνεται σε διαφορετικούς χρήστες και ενώ για σένα τα windows mobile είναι χάλια, για άλλους, πολύ καλά. Δεν είναι όπως ισχυρίζεσαι, πάντα χάλια.

Όταν το android αποκτήσει την δύναμη στα PC όπως η Apple και η MS τότε θα το θεωρούν όλοι, ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό.Μέχρι τότε όμως έχει πολύ δρόμο και αναγκαστικά θα το "φιλοξενούν" τα Windows.

Επίσης σαν  developer θα έπρεπε να σ ενδιαφέρει περισσότερο ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό και όχι να πουλάς την δουλειά σου για ψίχουλα στην Google. Μπορεί να κάνω και λάθος, ;omvw δεν είναι δική μου άποψη, αλλά άλλων developer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...